442
-
#162 Jah! persze a modifikációk meg egyebek ráérnek a végén tényleg egy erős alap kéne ami gyors aztán azt lehet szépitgetni.. -
davos80 #161 Ezt kéne topik- képnek: http://iaro.srv.hu/kep/alap6.jpg -
davos80 #160 Már csak az kéne, hogy jelentkezzen valami programozó. -
davos80 #159 Szrintem. -
davos80 #158 Petsze, kell bele, de most nem az az első.
Előbb egy játszató 1.0-ás verzsön kéne, a többi azután. -
davos80 #157 Itt a Drag Race pálya, szerinem az itt található elemekből meg lehetne csinálni a Road Race-t, persze módosításokkal (pl.ház átfestés.)
-
#156 Jó a map! jó ötlet! jah enyhén bugos :) grafikus motor? hháát azért én szeretnék bele rakni néhány particle effectet meg egy kis blur illetve shader effectet! -
davos80 #155 Jó kis kép, mi?
Néztem a gémet, és tele van buggal, (bár ez nem újdonság.)
példúl nem lehet menteni, ha vége a versenynek el kezd ugrálni a kép...stb
A játék grafikus motorjához szerintem nem kell majd hozzányúlni, jó ez így ahogy van. -
davos80 #154 Ráhajtó : ráhajtó az autópályára.
Alatta : az autópálya magasított lenne, és alatta mennének az utak.
Van egy parkoló, itt lehetne a 3. játékmód. na vajon mi?
Ezenkívül van vonat is, ezt nem lehetett kihagyni, kell az adrenalinhoz...
Szerintem amit rajzoltam az bőben elég lenne, a Street Rod inkább a tuningról szól, a kereskedésről, a kicsiny alkatrészekről.
Így lenne benne egy városrész, amin mehetne az összes Road Race, és a gumifüstölés, plusz a Drag Race aminek a pályáján már csak javítgatni kellelen.
A mérete mindössze 1-3 kilométer lenne, ez szerintem bőven elég, ha jól ki van használva, és jól meg van csinálva.
-
#153 fúú! hát abból még egy csomót ki kell törölni!
meg el is húzza! áhh! -
davos80 #152 Épp most rajzolok egy kezdetleges térképet, mingyért kész. -
davos80 #151 Az a g-reddy az király! -
#150 -
#149 Jah! huhh! lesz még munka ezekkel a matricákkal!
-
davos80 #148 Egy van, csak elírtam. Road race viszont nulla. -
#147 Hmm ok! amugy én csak 1 drag race-t láttam de teganap nézegettem és majd ha kész a pálya át kell irni valahol egy nullát egy 1 esre :D csak akkor fog menni.. de ez még soká lesz :) én meg most csináltam egy pár matricát!.. -
davos80 #146 Na, itt vagyok.
Alaprajzot próbálhatok csonálni paintshop-ban.
Ugye a street rod-ban elvileg van 2 játékforma:
- drag race
- road race
A 3-ban van 2 drag race pálya, ezt lehetne szépítgetni, esetleg újat csinálni.
Road race-hez pedig kéne egy úthálózat / város.
Én a kettő keverékét javasolnám, mert egy város elkészítése az elég hosszadalmas lenne. -
#145 MIt is kéne? talán ha lenne egy város alaprajz abból ki lehetne indulni vagy nemtudom! -
#144 YeeehaW!!! nah itt vagyok! dógozzunk? :D -
davos80 #143 Gondolj bele, abba, ha kész lesz a három! -
Prowler001 #142 Báááááááá menten leszopom magam!!!!!! Mennyit játszottam az egyel, meg kettővel!!!!!! -
#141 KirÁ! -
davos80 #140 Megcsináltam! -
davos80 #139 Ok. -
#138 Ok! :) holnap még megdumáluk! ok? most megyek! Byez! -
davos80 #137 Szarok a törvényre, nem fejezték be, majd mi befejezzük!
Nem kell senkinek tudni...
Akkor feladok egy hirdetést, hogy programozót keresünk, a gém befejezéséhez!
Én max annyit tudok segíteni, amit az előbb írtam : 2D-ben rajzolok házakat, és te monduk összerakod 3D ben.
Többet is segítenék, sőt be is fejezném egyedöl - ha értenék hozzá.
Ezt nézd meg : http://www.mrchriscars.com/SR3/ -
#136 Huhh! háát! nem egészen mondjuk attól függ hogy miben modellezel! pl ha 3ds maxban akkor az a legegyszerübb! csak hozzárendelem a materialt meg stb! de a hirdetést erősen javaslom! és belebiszkálunk meg megcsináljuk szépen! Ezzel nem sértünk törvényt ugye? -
davos80 #135 Jaja. Gondolom a textúrázás annyi, hogyha kell mondjuk egy épületet csinálni, akkor meg kell síkban rajzolni a 6 oldalát, utána pedig egy modellezőben összerakni. Gondolom a feliratokat pedig tükrözni kell. -
nah jól bevásároltam! :) -
#133 Hírdetés? Jó ötlet! akkor ránk marad a textúrázás! a programozó bácsi meg megírja szépen! :) -
#132 Hmm! textúrázás? mapolás? -
davos80 #131 Nem sajnos. -
davos80 #130 Asszem fel ki fogok tenni a netre egy hirdetést, hogy valaki fejezze be, vagy segítsen befejezni. Biztos vki meg tudná csinálni, könnyen. Persze nem komolyan, kiadóval, maradna feeware, csak legyen (jól) játszható formában. -
#129 Átirtam tom! 1 dollárra :D textúra? hmm! neki kéne kezdeni egy kicsi városnak... de tényleg kicsinek.. nemtom járatos vagy e a modellezésben?.. -
davos80 #128 Írd át az ini fájlt.
Lehet h tudok segíteni, de mit kéne csinálni?
Textúra gyártás? Talán az menne paint shoppal, bár még nem csináltam ilyet, de majd megtanulom.
Pont azon gondolkodtam, hogy milyen állat lenne, ha lenne street rod háromdében, erre megtaláltam ezt, de nincs kész.
Nagyon jó lenne, ha be lehetne fejezni! -
Az a baj hogy kezdőként rámegy az összes pénz!
1500 at meg más kocsival lusta vagyok összeszedni.. :) -
#126 Hmm szvsz megoldható! de egyedül nem birom! :D -
davos80 #125 Hát akkor hajrá! A fizika itt biztos nem fontos, ha meg igen, az az utolsó. Valakinek tényleg be kéne fejeznie, hirdetést kéne feladni, hogy válallja el valaki, nemhiszem, h sok meló lenne. Csak hangok, pár kocsi, pár játékmód kéne plusszban, meg pályák.
-
#124 Amugy olyan egy1ű az egész.. figyelgettem és minden le van irva ÉÉS még le sincs kódolva! szivesen befejezném ha értenék az ütközésvizsgálkathoz,fizikához,stb.de objectet ill textúrákat simán tudok csinálni bele.. :) -
davos80 #123 Én egyre inkább úgy látom, hogy mincs :(
Valaki tényleg befejezhetné, aki ért az ilyenekhez!