Street Rod 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Csak a szád nagy nemtudsz te semmit! de leszarlak nagyívben! ha épitõ jellegü a hozzászólásod csak akkor irj.. ilyen nem kell hogy "mikóleszkész" meghogy "én programozni is tudok csak most nincs kedvem!" kb 5 éves óvoda szint..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

BBird
Imádtam régen az elsõ, második részt. Tudok programozni. 3D sem áll túl messze tõlem, írtam is már játékot, és akár ötletem is lehetne, de elárulok valamit: Nem érdekel a téma jelenleg!
Ha nem ismered a kettõspontkötõjelnagyDé kapcsolatot, akkor az igazán szomorú. De ha gondolod ezentúl leírom neked mikor poénkodok, ok? ;-)
Amúgy meg ez a "csináljuk már meg, dejó beszállok, már csak egy programozó kell meg zeneszerkesztõ, meg animátor, meg titkárnõ" stílus általában ilyen középsulis kölyköknél szokott lenni, amikor szerkesztenek vmit a Comenius logoban, vagy pascalban... és rögtön azt hiszik tudnak és akarnak is vmit. Tudom, mert én is voltam ilyen. Ott még külön modellszerkesztõ is volt, meg zeneszerkesztõ, én lettem volna ott is az író, de aztán rájött a csipetcsapat, hogy azért ez nem így megy.

Mindezek ellenére nem bánnám, ha magyar "noname" csapatnak sikerülne összedobni egy legendás név 3.részét, ezáltalál akár fel is figyelne rátok valaki a nagyvilágban... ki tudja. A remény hal meg utoljára. Szóval poénkodtam (csak hogy biztosan leessen!), és Sok Sikert egy legenda feltámasztásához!
ranGer2
Nah ezt nem szeretem.. mindenkinek jár a szája hogy igy nem jó meg csináljuk már meg stb.. de csak a pofájuk nagy mert gõzük sincs errõl az egészrõl! ha olyan nagytudásu vagy akkor csinálj már 1-2 autót 3d ben vagy esetleg le is modellezhetnél egy várost is... vagy ha tényleg nagyon nagyon okosnak tartod magad akkor igazán megírhatnád az ütközésvizsgálatot..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Beszálhatsz nyugodtan, ha tudsz valamivel segíteni. Nekem is csak ötleteim vannak, nem tudok programozni, 3D-ben dolgozni.

BBird
Nem vettetek be a csapatba, így most már duzzogok!!! ;-))
Csináljátok csak, de ha nem lesz jó... örihari (=Örök harag)! :-D
ranGer2
csinálj te! nekem is megvan a saját feladatom, nekedis meglesz!:D

BBird
Terveket csinálj, "konszeptárt", stb... :-)
Csapatmunkában kellenek az ötletek, nemde? Nem lehet rögtön a lényeggel kezdeni. Matrica készítés és ehhez hasonló dolgok szerintem az apróságok, az a finomítás része a dolognak. Azt mindig a végére kell hagyni. :-))
ranGer2
Én csinálnám.. de mit csináljak? már csináltam egy tök uj garázst.. meg próbálgattam texturákat. ill matricákat..

Mondom , h tanulok, de ha lesz idõm melózok rajta.

ranGer2
forgatókönyvíró? hmm! jóljöhet! ;)

BBird
davos80! Csináljátok már? Nem igaz, hogy ennyit kell várni! :-DD
Mint "papíron programozó" állíthatom egyébként: A jó programozót onnan felismerni, hogy baromi lusta.

Ha kész lesztek valaha is, és jó lesz... beszerzem neked a Tex Murphy Pandoráját! :-))
Aztán legyen story is a játékban, mint anno 1,2-ben volt.
Kell egy forgatókönyvíró? ;-)))
ranGer2
baszzuskulcs még mindig nem cserélték ki?

Nemtom, sosem veszik észre.

ranGer2
Mennyi idõ mire kicserélik?

Kira, cseréltesd ki vmilyen moderátorral.

ranGer2
csináltam egy másik bannert!

hogy tetszik?

ranGer2
Az enginerõl annyit kell tudni hogy tök uj lesz! :) nem ezt irjuk át hanem egy sokkal jobbat használunk fel..

Clava
Ez tök jól néz ki ez a gamma majdnem olyan mint a street legal csa keeneg jobb a motorja meg azért van különbség. Remélem sikerül befejeznetek hamarosan szívesen segítenék de sajan nem sokat tudok a programozásból.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Félig-meddig : elvileg tanulok, de ha lesz 1-2 óra szabadidõm, megcsinálom azt a térképet.

ranGer2
Heil alles!

Neked meg mi bajod?

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Akkor most jegeljük a témát az érettségiig?

Én tanulok érettségire.

hen-tes
namáá
most ti is leszarkátok ?
rohattak D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ja az is jó! :o)

A felsõ, a sárga autós.

A skicc?
Elég jó!

Hogy tetszik a kép?

Tök mindegy.
Lényeg, hogy nagyvárosi jellegû legyen.
Lehetnek batár állat felhõkarcolók is, de legyenek mellette
kisebb házak is. A kettõ vegyesen.
Belváros=> felhõkarc.
Külváros=> kisebb kertes házak.

Ok! nekem úgy is jó. Valami meg közelítõ méretek elegek. Milyen jellegû házakat gondoltál?

Mondjuk majd centiben, szakrajzból is azt használtuk a suliban.

Az is jó, a Paint Shop azt is ismeri.
Akkor ha lesz idõm megcsinálom.

hát nem feltétlen. Mert én elõször nem 3dben csinálom hanem egy cad progiban, majd utána teszem át maxba. Valami metrikus méret jobb lenne

De pixelben, ugye?

Pl házak tárgyak, az utak hossza stb.

Házak, 3D tárgyak mérete?

Pixelben?

No megnéztem a térképet. Jó lenne hozzá egy két méret is.

hen-tes
hajrá emberz :))))
kész lesz vállat veregetek :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ranGer2
Dógozunk ezerrel! :D

ranGer2
ok :)

összeerasztjük = összeeresztjük ...

Este fele jövök holnap!!!

Az király!
Majd a programozót, és a 3D szerkesztõt összeerasztjük! (sazsmadar)

grebber
De várom már hogy elkészüljön.HAJRÁ FIÚK.

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
Beszéltem a programozóval.. csupa jó hirem van! de majd holnap! :)

Hát az jó kérdés, szerintem a 3D Studio Max-al.
A 6. verzióját meg is találod itt : http://bighed.techno-logical.info/.
Ezzel meg lehetne csinálni a várost, lejjebb találsz egy mapot is (én rajzoltam, vázlat féleség.)
Holnap estefelé jövök újra, akkor ráérek.

Hali! Én írtam neked tegnap. A 3d modellezésben nem vagyok profi, de vlamelyest értek hozzá. :o) Milyen progival kellene dolgozni?

Ha mi meg Mike meg tudjuk csinálni a várost, akkor már csak hang kell, és össze kell rakni!
Kira.

ranGer2
Nagyon jó! én meg tudnék egy jó programozót csak lusta de ugy meg tudná irni hogy fizikálisan is tökéletes lenne tehát egy teljesen ujabb enginet tudna alkotni.. megpróbálom rávenni!