442
  • ranGer2
    Város készülget ugy látom ha kész objectben ami soká lesz akkor majd szólnak és textúrázok.. Hát egy biztos nem jövő héten lesz kész a game!
  • ranGer2
    :D ok annak veszem de ne gúnyolódj..! asszem 4 en vagyunk ha Bbirdet is belevesszük de ő a nagy szaktudását meghagyná magának és csak forgatókönyvet irná, vagy azt se.. a Programmer nagyon lusti! szerintem még semmit se csinált! de ránézek majd!.. mondjuk MA! :D
  • skristof
    sértsének lécci
    és kezdj el anyázni engem.. :)))))
    nemám
    amugy most hogy álltok? hányan vagytok? miket csináltok? a programmer is dolgozik már?
  • ranGer2
    Őh ezt most minek vegyem?
  • skristof
    nálad nem lehet tudni :)))
  • davos80
    Az jó. Az ajtó a játékból van amúgy (ház.)
  • sazsmadar
    Okés. Ez már nagyobb segítség
  • ranGer2
    #271 Persze! ANT majd nekiáll mi? hogyne! igy is van elég munkája! :)
  • davos80
    A térkép nem arányos, de a méretek alapján ki fog jönni, elég csak a magasságot megnézni (2*130+7=267.)
    A többi út, parkoló, ház rád van bízva, hova tennéd egymáshoz képest. Ha akarod azt is megadhatom, hány ház legyen.
  • davos80
    Remélem ilyesmire gondoltál. A méreteket az ajtó alapján adtam meg, ami 3,12*0,5 centi.
    Két féle házra gondoltam : iroda/felhőkarcoló, családi.
    A többo egyértelmű. Ha nem lenne jó írj, és mond meg, hogy gondoltad.

• skristof
    leszedték, és gondolom benne van a source code
    de nem biztos, h publikus, csak meghegesztik :D
  • skristof
    ranger:
    csak nem ANt írja az anyagot??? :P
    vagy az egész ASK ráállt??? :P
  • spR
    bocs, nem #194, hanem #193
  • spR
    Na most télleg nem kötekedni akarok, meg nem is igazán értem, hogy mire ez a fene nagy titkolózás, de ha ilyet olvas az ember:
    Ranger #194
    "Nagyon jó! én meg tudnék egy jó programozót csak lusta de ugy meg tudná irni hogy fizikálisan is tökéletes lenne tehát egy teljesen ujabb enginet tudna alkotni.. megpróbálom rávenni!",
    akkor abból kb két következtetést von le:

ad 1: Van a game vmilyen fázisban, publikus a forráskódja, és hozzá lehetne írni újabb feature-okat. (fizika hozzáheggesztése a cucchoz forráskód nélkül nem megy)

ad 2: Nincs publikus forráskód (tehát már a büdös életbe nem írtok hozzá semmit, se particle effektet, se motion blur-t), csak a kész cucchoz készítetek újabb modelleket, textúrákat stb. Ebben az esetben a programozói munka kimerül különböző grafikus tool-ok gyártásában.

Van még egy 3. lehetőség is, a programozó tök új engine-t ír, ekkor viszont nektek felesleges a SR3 grafikus formátumához ragaszkodnotok, kitalálhattok mást is.

No, igazából én arra lettem volna kíváncsi, hogy Ti a fentebb vázolt lehetőségek közül melyik utat választottátok a game befejezéséhez. Remélem így már érthetőbb voltam. Az ilyen "Folytatjuk, amit nem fejeztek be" típusú válaszok nem sokat mondanak...

• davos80
    Olvass vissza.
    Folyatjuk amit nem fejeztek be.
    Van állítólag prg-ozó, én térképet fogok eccer gyártani, többiek 3d modell.
  • spR
    Akkor hogy gondoltátok a game befejezését? Ahogy elnéztem, igen messze áll még ez a késztől, kód szempontjából is. Vagy totál új motort akartok írni a meglévő modellekhez/grafikához?
  • davos80
    Nem publikus...
  • spR
    Hmm..Asszem lemaradtam vmiről, nem olvastam végig a topicot. Azt veszem ki ebből a "fejezzük be a játékot" dologból, hogy vhol publikus a cucc forráskódja. Ha igen, akkor merre található?
  • BBird
    "csak" az 5.? ;-))
    Végülis megértem én, hogy a kiadó sürgeti a fejlesztőket mindig, hogy időben piacra dobhassák... legalábbis a kicsi csapatoknál...
    Mind1, nekem így se, úgy se jött be igazán. A kocsikra viszont tényleg nagy figyelmet fordítottak Invictusnál.
  • 20TYA
    ha felrakod az 5 patchet akkor nem szaggat (persze ha jó géped van) és a SL-ban vannak a legjobban kidolgozva az autók az eddigi játékokhoz képest
  • BBird
    Davos80: Igen, olyasmi, csak ezt magyarok csinálták. Érdemes tényleg ránézni, bár én amikor néztem, úgy szaggatott, mint "atomanti maghasadáskor". Aztán hallottam, hogy a 200. patch után már élvezhető. ;-))
    Olyanokat is olvastam, hogy sokan jobbnak vélik a kocsikat Street Legalban, mint NFSU-ban.
    No mind1... akkor is Street Rod a nyerő, főleg mert nosztalgia rajongó vagyok...
  • 20TYA
    ha érdekel a Street Legal
  • davos80
    Én spec. nem tudok angolul, úgyhogy nem szólhatok nekik...
    A street legal az milyen?Olyan mint a ST?
  • 20TYA
    Sziasztok!
    én kb 7éve vittem végig először a sr1-t még fekete fehérben
    aztán jött a 2.
    a gearhead garage késöbb jött
    de nektek nem érdemes a cuccok webes összegyüjtésével foglalkozni, mert ezt mások megteszik kíválóan Gearhead mennyország
    Ha a játékot akarjátok csinálni akkor feltétlenül szóljatok a gearheades nagymestereknek: -asco-, CoUMa, Ausmade, Mr Chris ők hihetetlenül profik
    én szerettem ezeket a játékokat, de áttértem a Street Legalra

• sazsmadar
    No akkor, ha van pontosabb térképed és elképzelésed, akkor küld el nekem emílbe!
  • davos80
    Most, tizenhatodikán (16.)
    Lehet, hogy ma este is ráérek.
  • sazsmadar
    És mikor lesz a nagy vizsga? Mert utána indítom a 3D studi max-ot.
  • BBird
    Nem vagyok tag, s szerintem senki nem öl meg senkit! Béke és nyugalom és szeretet övezi ezt a témát! :-) Legalábbis bízom benne!
  • BBird
    Azt sehol nem mondtam, hogy jól tudok. Tudtam aránylag jól objektum orientáltban programozni, de a programozói suliban rájöttem, hogy engem inkább multimédia érdekel, ott kevésbé kell a művészetet ötvözni a matekkal, bár nézőpont kérdése.
    Egy játékot csináltam haverral, szakdogára, azt kész. Akkor próbáltam úgy írni, mintha tényleg egy piacra akarnám kidobni az alkotást.
    Történetet írni jobban szeretek, bár igazán még sosem kellett. Rengeteg játékötletem volt, de jelenleg a suli és a munka eléggé leköt. Szabad időmben meg inkább döglök, meg játszom, meg bővítem oldalam.
    Lényegtelen. Az a lényeg, hogy Davos80 sikeresen leérettségizzen, aztán gondolom lassan gőzerővel rákapcsoltok.
    Én mindig egy valamitől félek a legendák feltámasztásánál... mint anno prince1,2... aztán jött a 3, és hatalmas csalódás volt. De magyaroknál mondják: 3 a magyar blabla... :-)
    Ha esetleg zeneszerkesztő kellene, kollegám elég jó zenéket kreál buzzban. Érdekel szóljatok, s mégkérdem, hogy mit szólna hozzá.
    Jó hete, Bye!
  • hen-tes
    lol :D
    ebből se lesz semmi ha ranger megöli a tagokat egy mosoly miatt :DD
    kár érte D:
  • ranGer2
    Igazából nem teljesen rád vagyok ideges hanem arra aki tényleg nem ért hozzá és csak beböfög én még nem láttam munkáidat nemtudom hány project et terveztél és azt se hogy hányat fejeztél be, majd ha látok valamit akkor véleményezem... de nem értem hogy minek kezded el mondani kedves "papíron programozó" hogy te milyen jól tudsz ezt meg azt ha nem érdekel ennek a játéknak a fejlesztése..
  • davos80
    Mi van itt? Faszom, de kár, h nem érek rá. Szívesen jönnék már
    szerkeszteni térképet.
  • BBird
    Amúgy valld be, hogy te is hasonló sorokat írtál egy másik témában, ahol hasonló a helyzet: játékfejlesztés. És ott nem lettek idegbajosak a hozzászólásodtól.
    És a rámszállásod lehetne fordított is, hogy én csináltam már valamit, te meg csak jártatod, és sokat olvasol más fórumtémákat, ahol tényleg szakértők dolgoznak bizonyos témán.
    De nem teszem, mivel nem ismerlek, nem ismerem a képességeid. Ennyi a különbség csupán... Na de most már tényleg off! :-P
  • BBird
    Igen, igazad van... csak a szám nagy, és bocsi, hogy égettem magam! Lebuktam, nem értek a programozáshoz, még egy egyszerű algoritmust sem tudok leírni, és akkor ne is beszéljünk a modellezésről... ahhoz sem értek! Szegény én, aki nem csinál semmit, csak a szája nagy... ó jaj! Mi lesz velem? :-D
    Nem baj, szsz ranger majd megmutatja a népnek, mert Ő csinál valamit legalább, s nem égeti magát!
    Sok Sikert Ranger! (De nehogy fix.tv -t hivd ha elakadtál, és ne is a dummies könyvekben keresd a megoldást... - jó tanács egy senkitől)
  • ranGer2
    Ha nem poénnak vetted szivesen elmagyarázom mit jelent a zárójelkettöspont!
  • ranGer2
    Akkor minek jössz ide te kis görény? hogy kritizáld más munkáját? textúraharcos.. pff hööhhe! senki nem hivott.. Jójó poén de ezt már egy páran eljátszották itt. Jah és sosem mondtam hogy profi vagyok.. csak tudod én csinálom is amit kell nem csak a szám nagy.. nah húzz a gecibe ne égesd itt magad.. :)
  • BBird
    téma off innentől amúgy! Bocsi, ha nem folytatom... valószínű megfutamodom majd a következő hozzászólásod után, legalábbis úgyis ezt fogod mondani. :-)
    Többiektől meg Elnézést kérek a Romantic csatorna 345.részének beillesztésről! :-)
  • BBird
    Én meg megsúgom azokat nem bírom, akik anyázni tudnak, meg hasonlók fórumban... miközben valaki csak poénkodik. Kérdés mire jó? Ez nem boxzsák... Vezesd le szerintem máson az idegrohamaid, s ne élő embereken. Köszönöm szépen! :-P
  • BBird
    Te most jól vagy? Mit idegeskedsz?
    Inkább dolgozz, ha annyira lelkes vagy! :-) Csinálj sok szép objectet, meg textúrát, ha már olyan profi vagy benne! :-D
    Nem én jártam ki felsőfokú programozást, s nem én járok multimédia-fejlesztő szakra. De azért sok sikert textúraharcos! :-DD
  • ranGer2
    Tököm tele van az olyanokkal akik bejönnek ide elkezdik nyomni a hülyeségeiket meghogy húúú legyenmákész közbe meg fogalmuk sincs a játékfejlesztésről meg egyáltalán semmiről CSAK A POFÁJUK NAGY de nemtudom hogy mire..