Street Rod 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írt egy Mike nevezetû ember, hogy ért 3D modellezéshez.
Visszaírtam, hogy várost kell csinálni. Majd elhívom ide a fórumba.
Programozó is írhatna...

ranGer2
De csak azért mert csináltam hozzá új textúrákat.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

TTYYPPEERR
Vetekszik a Street Legal-lal ez a game

traXion
megnézem. 😄

Nekünk sincs, mivel nincs hang benne. Alpha verzió.
Be akarjuk fejezni : #140

Eper
Nálam kajak nincs hang a streed rod3-ban!
😞((
peddig az elsõ 2 rész a legjobb játék a világon

Nem értek a lovakhoz

ranGer2
külön le lehet szedni a kocsikat.. lentebb találsz linket!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

3P
Hali!

Régi nagy kedvencem a Street Rod. Örömmel látom, hogy folytatták...
Leszedtem én is valami alpha-t, de csak 2 auto van benne, itt a képeken sokkal több autót látok. Ti ezt a több autós változatot honnan szedtétek le?
Illetve gondolom nálatok is csak a Drag Race megy?
A Road Race annyival jobb volt, hogy picit technikásabb volt és ott ugye el lehetett nyerni az ellen kocsiját 😊
Szóval honnan lehet lehúzni ezt a változatot?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ranGer2
Nah valaki?

ranGer2
ok!

Ma már többet nem leszek, de holnap jövök!

ranGer2
És autónk máris jobban érzi magát az uj garázsban!

ranGer2
Ismét megdicsérem magam!

ranGer2

ranGer2

ranGer2
Amugy kiváncsi lennék hogy az a K@rva MACh mustang hány polygon mivel lezabálja teljesen az fps-t!

ranGer2

nem értem a garázs falát! miért nem cserélte ki! hmm nah mindegy majd jobban utána járok! 😊

Viszont ez is elég, mert a gém nagyon egyszerû felépítésû.
Csak kell valalki aki ezt összerakja - a programozó.

Hát tényleg jó lenne.
Viszont egyenlõre ott tartunk, hogy programozót keresünk.
Én szeritem annyit tudok mint TE - egy átlag ember - festegetni Paint-Shopban.

grebber
Bazz segítenék szivesen csak nem értek az ilyenhez.

De viggyázzatok mert ha nagyon jóra fog sikerülni ha megvalosul a befejezés hogy a fejlesztõk akik abbahagyták felkérnek benneteket a Street Rod 4 készítésének segítségére 😊
Bárcsak igy lenne.De most az is jó lenne ha a 3 megvalosulna.

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
okké!

Tooom félrement.

ranGer2
mi az? nekem már megvan! 😄

Olvass vissza, ott a link az elsõ hozzászólásaim között.

ranGer2
Csak akkor tölheted le ha segitesz nekünk a fejlesztésben!

Voltan
Honnan lehet leszedni az alphát? A hivatalos oldalról nem nagyon reagál a link...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ranGer2
Ügyes vagyok!

ranGer2

ranGer2
Jah! persze a modifikációk meg egyebek ráérnek a végén tényleg egy erõs alap kéne ami gyors aztán azt lehet szépitgetni..

Ezt kéne topik- képnek: http://iaro.srv.hu/kep/alap6.jpg

Már csak az kéne, hogy jelentkezzen valami programozó.

Szrintem.

Petsze, kell bele, de most nem az az elsõ.
Elõbb egy játszató 1.0-ás verzsön kéne, a többi azután.

Itt a Drag Race pálya, szerinem az itt található elemekbõl meg lehetne csinálni a Road Race-t, persze módosításokkal (pl.ház átfestés.)

ranGer2
Jó a map! jó ötlet! jah enyhén bugos 😊 grafikus motor? hháát azért én szeretnék bele rakni néhány particle effectet meg egy kis blur illetve shader effectet!

Jó kis kép, mi?

Néztem a gémet, és tele van buggal, (bár ez nem újdonság.)
példúl nem lehet menteni, ha vége a versenynek el kezd ugrálni a kép...stb
A játék grafikus motorjához szerintem nem kell majd hozzányúlni, jó ez így ahogy van.

Ráhajtó : ráhajtó az autópályára.
Alatta : az autópálya magasított lenne, és alatta mennének az utak.
Van egy parkoló, itt lehetne a 3. játékmód. na vajon mi?
Ezenkívül van vonat is, ezt nem lehetett kihagyni, kell az adrenalinhoz...
Szerintem amit rajzoltam az bõben elég lenne, a Street Rod inkább a tuningról szól, a kereskedésrõl, a kicsiny alkatrészekrõl.
Így lenne benne egy városrész, amin mehetne az összes Road Race, és a gumifüstölés, plusz a Drag Race aminek a pályáján már csak javítgatni kellelen.
A mérete mindössze 1-3 kilométer lenne, ez szerintem bõven elég, ha jól ki van használva, és jól meg van csinálva.

ranGer2
fúú! hát abból még egy csomót ki kell törölni!
meg el is húzza! áhh!

Épp most rajzolok egy kezdetleges térképet, mingyért kész.

Az a g-reddy az király!

ranGer2

ranGer2
Jah! huhh! lesz még munka ezekkel a matricákkal!

Egy van, csak elírtam. Road race viszont nulla.

ranGer2
Hmm ok! amugy én csak 1 drag race-t láttam de teganap nézegettem és majd ha kész a pálya át kell irni valahol egy nullát egy 1 esre 😄 csak akkor fog menni.. de ez még soká lesz 😊 én meg most csináltam egy pár matricát!..

Na, itt vagyok.
Alaprajzot próbálhatok csonálni paintshop-ban.
Ugye a street rod-ban elvileg van 2 játékforma:
- drag race
- road race
A 3-ban van 2 drag race pálya, ezt lehetne szépítgetni, esetleg újat csinálni.
Road race-hez pedig kéne egy úthálózat / város.
Én a kettõ keverékét javasolnám, mert egy város elkészítése az elég hosszadalmas lenne.

ranGer2
MIt is kéne? talán ha lenne egy város alaprajz abból ki lehetne indulni vagy nemtudom!

ranGer2
YeeehaW!!! nah itt vagyok! dógozzunk? 😄

Gondolj bele, abba, ha kész lesz a három!