442
-
Csak a szád nagy nemtudsz te semmit! de leszarlak nagyívben! ha épitő jellegü a hozzászólásod csak akkor irj.. ilyen nem kell hogy "mikóleszkész" meghogy "én programozni is tudok csak most nincs kedvem!" kb 5 éves óvoda szint.. -
Imádtam régen az első, második részt. Tudok programozni. 3D sem áll túl messze tőlem, írtam is már játékot, és akár ötletem is lehetne, de elárulok valamit: Nem érdekel a téma jelenleg!
Ha nem ismered a kettőspontkötőjelnagyDé kapcsolatot, akkor az igazán szomorú. De ha gondolod ezentúl leírom neked mikor poénkodok, ok? ;-)
Amúgy meg ez a "csináljuk már meg, dejó beszállok, már csak egy programozó kell meg zeneszerkesztő, meg animátor, meg titkárnő" stílus általában ilyen középsulis kölyköknél szokott lenni, amikor szerkesztenek vmit a Comenius logoban, vagy pascalban... és rögtön azt hiszik tudnak és akarnak is vmit. Tudom, mert én is voltam ilyen. Ott még külön modellszerkesztő is volt, meg zeneszerkesztő, én lettem volna ott is az író, de aztán rájött a csipetcsapat, hogy azért ez nem így megy.
Mindezek ellenére nem bánnám, ha magyar "noname" csapatnak sikerülne összedobni egy legendás név 3.részét, ezáltalál akár fel is figyelne rátok valaki a nagyvilágban... ki tudja. A remény hal meg utoljára. Szóval poénkodtam (csak hogy biztosan leessen!), és Sok Sikert egy legenda feltámasztásához! -
Nah ezt nem szeretem.. mindenkinek jár a szája hogy igy nem jó meg csináljuk már meg stb.. de csak a pofájuk nagy mert gőzük sincs erről az egészről! ha olyan nagytudásu vagy akkor csinálj már 1-2 autót 3d ben vagy esetleg le is modellezhetnél egy várost is... vagy ha tényleg nagyon nagyon okosnak tartod magad akkor igazán megírhatnád az ütközésvizsgálatot.. -
davos80 #239 Beszálhatsz nyugodtan, ha tudsz valamivel segíteni. Nekem is csak ötleteim vannak, nem tudok programozni, 3D-ben dolgozni. -
Nem vettetek be a csapatba, így most már duzzogok!!! ;-))
Csináljátok csak, de ha nem lesz jó... örihari (=Örök harag)! :-D -
csinálj te! nekem is megvan a saját feladatom, nekedis meglesz!:D -
Terveket csinálj, "konszeptárt", stb... :-)
Csapatmunkában kellenek az ötletek, nemde? Nem lehet rögtön a lényeggel kezdeni. Matrica készítés és ehhez hasonló dolgok szerintem az apróságok, az a finomítás része a dolognak. Azt mindig a végére kell hagyni. :-)) -
Én csinálnám.. de mit csináljak? már csináltam egy tök uj garázst.. meg próbálgattam texturákat. ill matricákat.. -
davos80 #234 Mondom , h tanulok, de ha lesz időm melózok rajta. -
forgatókönyvíró? hmm! jóljöhet! ;) -
davos80! Csináljátok már? Nem igaz, hogy ennyit kell várni! :-DD
Mint "papíron programozó" állíthatom egyébként: A jó programozót onnan felismerni, hogy baromi lusta.
Ha kész lesztek valaha is, és jó lesz... beszerzem neked a Tex Murphy Pandoráját! :-))
Aztán legyen story is a játékban, mint anno 1,2-ben volt.
Kell egy forgatókönyvíró? ;-))) -
baszzuskulcs még mindig nem cserélték ki? -
davos80 #230 Nemtom, sosem veszik észre. -
Mennyi idő mire kicserélik? -
davos80 #228 Kira, cseréltesd ki vmilyen moderátorral. -
csináltam egy másik bannert!

hogy tetszik? -
Az engineről annyit kell tudni hogy tök uj lesz! :) nem ezt irjuk át hanem egy sokkal jobbat használunk fel.. -
Ez tök jól néz ki ez a gamma majdnem olyan mint a street legal csa keeneg jobb a motorja meg azért van különbség. Remélem sikerül befejeznetek hamarosan szívesen segítenék de sajan nem sokat tudok a programozásból. -
davos80 #224 Félig-meddig : elvileg tanulok, de ha lesz 1-2 óra szabadidőm, megcsinálom azt a térképet. -
Heil alles! -
sazsmadar #222 Neked meg mi bajod? -
sazsmadar #221 Akkor most jegeljük a témát az érettségiig? -
davos80 #220 Én tanulok érettségire. -
namáá
most ti is leszarkátok ?
rohattak D: -
sazsmadar #218 Ja az is jó! :o) -
davos80 #217 A felső, a sárga autós. -
sazsmadar #216 A skicc?
Elég jó! -
davos80 #215 Hogy tetszik a kép? -
davos80 #214 Tök mindegy.
Lényeg, hogy nagyvárosi jellegű legyen.
Lehetnek batár állat felhőkarcolók is, de legyenek mellette
kisebb házak is. A kettő vegyesen.
Belváros=> felhőkarc.
Külváros=> kisebb kertes házak. -
sazsmadar #213 Ok! nekem úgy is jó. Valami meg közelítő méretek elegek. Milyen jellegű házakat gondoltál? -
davos80 #212 Mondjuk majd centiben, szakrajzból is azt használtuk a suliban. -
davos80 #211 Az is jó, a Paint Shop azt is ismeri.
Akkor ha lesz időm megcsinálom.
-
sazsmadar #210 hát nem feltétlen. Mert én először nem 3dben csinálom hanem egy cad progiban, majd utána teszem át maxba. Valami metrikus méret jobb lenne -
davos80 #209 De pixelben, ugye? -
sazsmadar #208 Pl házak tárgyak, az utak hossza stb. -
davos80 #207 Házak, 3D tárgyak mérete? -
davos80 #206 Pixelben? -
sazsmadar #205 No megnéztem a térképet. Jó lenne hozzá egy két méret is. -
hajrá emberz :))))
kész lesz vállat veregetek :)
-
Dógozunk ezerrel! :D