Street Rod 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez milyen audi?

Ezt ki is nyomom a honlapra.

ranGer2
Nah szóval itt a meglepi! nem mindenki számára az de szerintem ahhoz képest hogy LS 3 napja irja jo! 1 fény körbe forog lehet move olni zoom olni.. mást még nem nagyon de majd kialakul! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Na! #380

aha
direktikszes lessz

football without ultras is nothing

guardian hero
ahha... ezek szerint DirectX-et használ majd a játék? Ahhoz sajnos még annyit sem értek, mint OpenGL-hez 😞
Bár ahogy látom LS-nél jó kezekben van a programozás része 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ranGer2
Deep Exploration Direct X modell

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

guardian hero
köszi, de ettõl nem lettem okosabb 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

*.x

ranGer2
textúrázó szerintem nem kell...

Ez jó kérdés.
Olvass vissza. Szerintem 3D-ben nem ártana segítség. Például autók, textúrák gyártása. Ha tudsz programozni, az sem baj.

hen-tes
valami kis infot írj plz, hogy mit kéne segíteni

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Szóval : Aki úgy gondolja, hogy része a csapatnak, és tud is segíteni valamivel (akármi apróság is lehet, csak lelkiismeretesen csinálja), az írjon nekem egy mailt, és mellékeljen magáról egy kis "szakmai önéletrajzot", esetleg fényképet is kûgggyön. Ez lehet karikatúra is.
Mail : [email protected]

Ja.

BBird
Csak azért mondtam, hogy addig felesleges is volt kiírni, amíg nem végleges a "stáblista".
Még semmi sem végleges a honlapon, írtam is tegnap, hogy kérek
egy névsort a készítõkrõl, e-mail címmel együtt.
Majd kiderül minden...

guardian hero
Milyen object formátumot használ az engine?

Sok sikert! Ha tudnék segíteni, segítenék én is...
De csak gagyi pascalos vagyok, 3d-t meg nem vágom...

BBird
Davos! :-)

Nem tudtam, hogy szó nélkül be vagyok véve... Csak egy linket szúrtam be pár napja, hete, azt kész. :-)
Amíg nincs meg az, hogy ki segít egyátalán, s ki nem... addig szerintem felesleges kiírni neveket.
Elõbb tisztázódjanak a szerepek, aztán aki csinálja, az "felvehetõ". :-)
Valami komolyabb rendezettséget kérünk szépen! Ez egy komoly projekt! :-))
nemcsakfeel
azért -most- pcre kicsit egyszerûbb programozni sztem mint c64-re.
graf motor már kész van? történet? textúrázás, stb. stb.

*hihi ** *

Volt 2. része is 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

ranGer2
huhh ez már egy kicsit nem C64 re készül..
c++ on irja LS..

nemcsakfeel
Amúgy volt már második része is A street rod nak?
Mert én csak még a sima verziót láttam vagy tíz éve C64 -en de az tutijóvolt!
Mit kéne rajta fejleszteni? Milyen nyelven írjátok?

*hihi ** *

ranGer2
Jó a honlap 😊 nem is tudom ki csinálta azt a bannert de jó! amugy komolyra fordizva a szót tényleg kira! Nos a mi meglepink LS el nem megy! 😞 bedöglött! holnapra kiküszöböljük a hibákat és szerintem holnapra látni fogtok belõle valamit! 😊

És kérek véleményt a honlapról!

Kéne pár hang is, ha tudtok küldjetek, bár van nekem is.

http://www.geocities.com/streetrod3home/
Részemrõl ez a meglepi. Készül a honlap.
Segítséget kérnék : kéne egy névlista (elég nick), azokról akik résztvesznek a fejlesztében, e-mail címmel együtt. Ez a készítõk menüpont alatt lesz.
Lesz majd normális domain is.

nah, mi van azokkal a meglepikkel?

nah, lásssuk lássuk azokat a meglepiket!!! 😊)))

Nekem is

Nekem lesz, de biztos nem akkora.

ranGer2
😞

Little Shark
Majdnem minden jo csak az object betöltés nem müxik!

http://www.askhomework.hu

ranGer2
Nah ha minden jól megy estére lesz egy kis meglepi 😊 de azt még nem mondom hogy mi! 😊

bah

grebber
Eh belegondoltam lehet hogy valami FAR CRY szintû graf jönne ki polybump technology és hightech texturák 😊

De ennél jóval kevesebbel is megelégszünk.

Next PC upgrade: 2022

engine-t irja a srác
többi csak tervezés alatt

grebber
Engem is érdekelne hogy áll a game!

Next PC upgrade: 2022

és hogy áll? tejlesen ujra irja?
privibe dobd má meg az msn címét pls! 😉
kiváncsi vok 😊

ranGer2
Irja 😊

na hello
mi újság van a projekttel?
LS írja az endzsint?

Kössz.

Fefe
Gartula

Na leérettségiztem, mostantól ráérek ezzel foglakozni, de ma nem, mert ma bebaszok ha tudok.

nah hogy áll a fejlesztés?

találtam kocsikat

Zola NFK
Nem tudom hogy mennyire használható LS munkájához, de fizika terén szvsz elég jó: Open Source Physics Engine

Ha meg már ismerte akkor sorry...

Ja, egyébként sok sikert!
Eddig a Street Rod 1 volt c64-en amivel legtöbbet játszottam.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

20TYA
Szerintem is érdemes lenne 0-ról kezdeni.
Az alfa verfióban lévõ kocsik nagyon hasonlítanak a Gearhead Garagehoz készült plusz kocsikhoz. Ezeket imádom. Van vagy 600 darab fent a http://gearheadheaven.cjb.net/-en. Sok munkát megspórolhatnátok vele ha ezekbõl konvertálnátok. Ez-az is hot rod!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

ranGer2
Little Shark is valami hasonlót mondott 😄 szerintem eresszük össze a 2 programmert és nézzük meg mi sül ki belõle! a modellerünk megcsinál szép ki autókat is 😄

guardian hero
Kiolvastam a topicot és megnéztem a játékot. A rossz hírek:
- forráskód nélkül nem megyünk semmire
- nem ismerjük az objektumok tárolási formátumát, így azokat sem tudjuk felhasználni (vagy ti ismeritek?)

A jó hír:
- ilyen engine-t nem túl nehéz írni 😊 (talán még nekem is sikerülhet)

Szóval szerintem a nulláról lenne érdemes kezdeni.
Holnap leírom hogyan is gondolom, de most megyek aludni, jó éjt! 😊

Azér érdemes visszaolvasni.
Bármiben segíthetsz, mi sem vagyunk profik.