Street Rod 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#taps>#taps><#worship>#worship>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ß^I\'^z$
Alakul-alakul??? :D
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
csak még azt nem értem hogy mindenki beszél itt arról hogy faldták megcsinálását meg minden, és még ez a hihettlen hogy nincsennek olyan emberek ilyen magyar amatõrök aki segítenének minket mert én is ha értenék a programozáshoz áhh neki áltnék tuti de nem :( sajnos még alpom sincs hozzá csak majd 2 év mõlva kezdek el egy ilyen sulit, meg most keresek vaalmi c++ról szóló könyvbet amibe vanank iyeln mintapéldák stb...
mert itt ugye akik neki akartak kezdeni bennük is megvolt a lelkesedés de tudás nélkül nem ér az egész semmit :(
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Pusztán a világ legjobb autós játéka lehetne, de mindegy...
Pusztán a világ legjobb autós játéka lehetne, de mindegy...
Viszont tudok csalni a jatekba, de minek <#falbav>#falbav>
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
ha visszaolvasnál, rájönnél...
football without ultras is nothing

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
half-life 2 source kód?
*hihi ** *
ez a baj!
amugymeg leszedtem...
hát, vagy nagyon lassu/szar a gépem
vagy nemtudom, de reboot-olnom kellett.... :(
szal, kiprobáltad te ezt az endzsint?
meg ugye 80 dolcsi a full.....
leprogramozod???????? mert ha igen, akkor jó
ittez C++ 3d motor
*hihi ** *
de csak most barátkozom a C-vel....
salz.... :)
"Keressetek másik codert én kiléptem tul nagy a nyomás"
ezt irta...
Szerintem be is zárathatjuk a topicot.
akkor úgy néz ki nem tok segíteni én se D:
na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta™ & te ostoba™