Street Rod 3

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyit verettük még mi is a C64-es meg 486-os korszakban! Egyik legjobb játék volt! Mondjuk egy tuning lehetőséges Vice City reboot vissza tudná adni azt az élményt!
Kösz az infót! A cikk levágta a nosztalgiafaktor-biztosítékot! Szép emlékek, sűrű anyázások... Ej, be szép is volt!
<#taps><#worship>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Volt OLYAN verzió?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

EOBalázs
Megvan valakinek az a verzió amiben az ÖSSZES kocsi és alkatrész benne van ?????

ß^I\'^z$

Hogy álltok a teljességtõl???
Alakul-alakul??? :D
zoli122
Hö de kurva ki halt itt az élet :S

-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Clava
Ezzel tökéletesen egyettértek.
csak még azt nem értem hogy mindenki beszél itt arról hogy faldták megcsinálását meg minden, és még ez a hihettlen hogy nincsennek olyan emberek ilyen magyar amatõrök aki segítenének minket mert én is ha értenék a programozáshoz áhh neki áltnék tuti de nem :( sajnos még alpom sincs hozzá csak majd 2 év mõlva kezdek el egy ilyen sulit, meg most keresek vaalmi c++ról szóló könyvbet amibe vanank iyeln mintapéldák stb...
mert itt ugye akik neki akartak kezdeni bennük is megvolt a lelkesedés de tudás nélkül nem ér az egész semmit :(

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Azért ez hihetetlen. A legjobb autós progik közé tartozott az 1-2, mégsem akarja senki (pl. EA) elkészíteni a 3. részt, mai színvonalon. Pedig ütne, az tuti. Azok az arcok pedig, akiknek köszönhetjük az 1-2-õt, mit csinálnak? Kár, hogy nem jut eszükbe nekiülni mai színvonalon a 3. résznek.
Pusztán a világ legjobb autós játéka lehetne, de mindegy...

Azért ez hihetetlen. A legjobb autós progik közé tartozott az 1-2, mégsem akarja senki (pl. EA) elkészíteni a 3. részt, mai színvonalon. Pedig ütne, az tuti. Azok az arcok pedig, akiknek köszönhetjük az 1-2-õt, mit csinálnak? Kár, hogy nem jut eszükbe nekiülni mai színvonalon a 3. résznek.
Pusztán a világ legjobb autós játéka lehetne, de mindegy...

grebber
Lassan 1-év eltelt megint, foglalkozik még a dologgal valaki?

Next PC upgrade: 2022

Hogy lehet a Ford mustang-on és a Ford GTO-n kívül másfajta autót venni??? És hogy lehet Road race-n menni????<#conf>
Balidani
Szar érzés hogy ezt is így otthagyták... mondjuk még csak egy-két hónap telt el a hivatalos oldalon írt utolsó post-óta, de szerintem nem lesz ebbõl semmi :(

Viszont tudok csalni a jatekba, de minek <#falbav>

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Carlos
Semmi.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Na eltelt fél év van valami fejlemény ,lesz ebbõl még valami??

És azok az arcok, akik az elsõt meg a másodikat csinálták, merre járnak? Szerintem igazán nekiülhetnének, nekik gyerekjáték lenne elkészíteni, nem? :-)

'soha'

ha visszaolvasnál, rájönnél...

football without ultras is nothing

grebber
Mikorra várható a full game??

Carlos
ISTEN JÁTÉK!

Þór vígi þessi rúnar

BBird
Még mikor vitáztunk egy éjszakán át... de lényegtelen. Sajnos ez sem jött be, mármint a folytatás! Bár lehet jobb is, hiszen egy nagy nevet akkor érdemes feltámasztani, ha az újjászületett legenda is ütni képes! ;-)
ranGer2
ööö nememléxem

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

BBird
Én mondtam pár hete, hogy úgyis bukta lesz... le is írtam, hogy már volt pár ilyen kalandom játékfejlesztéssel kapcsolatban. :-) Nem hittél nekem! ;-))
ranGer2
tyû ez még létezik? :)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

neeem
már készen van, csak még bétatesz van....
itt tudsz jelentkezni: LINK

grebber
Hol tart a projekt????Sok van még hátra??

20TYA
lehet, h csak ATi-t nem szeresse az engine....

nemcsakfeel
akkor még jó hogy nem bajlódtam vele. egyszerûbb lesz vmi korrekt játékból kilopni a motort.
half-life 2 source kód?

*hihi ** *

Nem próbáltam.

nalátod...
ez a baj!
amugymeg leszedtem...
hát, vagy nagyon lassu/szar a gépem
vagy nemtudom, de reboot-olnom kellett.... :(
szal, kiprobáltad te ezt az endzsint?
meg ugye 80 dolcsi a full.....

Én nemtok programozni. Tudtommal most nincs is programozónk, már ha beszélhetünk még csapatról.

a válasz egyszerû:
leprogramozod???????? mert ha igen, akkor jó

Jó kérdés.

nemcsakfeel
ami grafikus motort inenn az sg rõl le lehet tölteni az kezdésnek miért nem jó???
ittez C++ 3d motor

*hihi ** *

olvass vissza és rájössz....

Clava
Nah gyerekek halad a gammma halad?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

nemcsakfeel
én jövõre már c++ t fogok !
ennek van vmi egyszerûbb része?

*hihi ** *

Én jövõre tanulni fogok.

mondanám hogy segítek
de csak most barátkozom a C-vel....
salz.... :)

ranGer2
Hmm.. eléggé elbaszta a kedvem..

Akkor várunk, hátha a hirdetésre jelentkezik vki.

ranGer2
Várhatod! Little Shark kilépett ugyanis ötödjére sem birta megérteni hogy én nem tudom a materialokat leszedni a kocsiról mivel bedöglött a maxom. Ezért neki kellett volna megcsinálni ,ezen besértõdött és kilépett... sejtettem hogy ez lesz.. igy kereshetnk másik codert.. de van egy olyan érzésem hogy nem fogunk találni!

"Keressetek másik codert én kiléptem tul nagy a nyomás"
ezt irta...

Szerintem be is zárathatjuk a topicot.

Gondolom te is aktív fejlesztõ vagy, úgyhogy, várom tõled ezt : ( #380 )

sannyi
az nehéz
akkor úgy néz ki nem tok segíteni én se D:

na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta&#8482; & te ostoba&#8482;

ranGer2
mármint azt az embert aki elvállalta..

ranGer2
autó objectem van 1 halom de az object készitõt még nem láttam..

Akkor ezek szerint készül az engine, és már az autók is?

egye fene

ranGer2
szerintem még nem kéne kinyomni mert tök bugos az egész.. ok?

ranGer2
Avus

Oldal 1 / 9Következő →