Street Rod 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_sokkal_ jobb lenne, sztem....
football without ultras is nothing
de miben???? 😛
Végülis lehet nagyobb is, ha lesz több idõm többet foglalkozok vele.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Rendben vannak a méretek a térképpel szerinted?
Valami történetet akar irni.. nemtudom majd kifejti..!Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
sok sikert
(mit kell ezen forgatókönyvezni?)
és kezdj el anyázni engem.. 😊))))
nemám
amugy most hogy álltok? hányan vagytok? miket csináltok? a programmer is dolgozik már?
Nyugalom a hosszú élet ritka!
A többi út, parkoló, ház rád van bízva, hova tennéd egymáshoz képest. Ha akarod azt is megadhatom, hány ház legyen.
Két féle házra gondoltam : iroda/felhõkarcoló, családi.
A többo egyértelmû. Ha nem lenne jó írj, és mond meg, hogy gondoltad.

de nem biztos, h publikus, csak meghegesztik 😄
csak nem ANt írja az anyagot??? 😛
vagy az egész ASK ráállt??? 😛
Ranger #194
"Nagyon jó! én meg tudnék egy jó programozót csak lusta de ugy meg tudná irni hogy fizikálisan is tökéletes lenne tehát egy teljesen ujabb enginet tudna alkotni.. megpróbálom rávenni!",
akkor abból kb két következtetést von le:
ad 1: Van a game vmilyen fázisban, publikus a forráskódja, és hozzá lehetne írni újabb feature-okat. (fizika hozzáheggesztése a cucchoz forráskód nélkül nem megy)
ad 2: Nincs publikus forráskód (tehát már a büdös életbe nem írtok hozzá semmit, se particle effektet, se motion blur-t), csak a kész cucchoz készítetek újabb modelleket, textúrákat stb. Ebben az esetben a programozói munka kimerül különbözõ grafikus tool-ok gyártásában.
Van még egy 3. lehetõség is, a programozó tök új engine-t ír, ekkor viszont nektek felesleges a SR3 grafikus formátumához ragaszkodnotok, kitalálhattok mást is.
No, igazából én arra lettem volna kíváncsi, hogy Ti a fentebb vázolt lehetõségek közül melyik utat választottátok a game befejezéséhez. Remélem így már érthetõbb voltam. Az ilyen "Folytatjuk, amit nem fejeztek be" típusú válaszok nem sokat mondanak...
Folyatjuk amit nem fejeztek be.
Van állítólag prg-ozó, én térképet fogok eccer gyártani, többiek 3d modell.
Végülis megértem én, hogy a kiadó sürgeti a fejlesztõket mindig, hogy idõben piacra dobhassák... legalábbis a kicsi csapatoknál...
Mind1, nekem így se, úgy se jött be igazán. A kocsikra viszont tényleg nagy figyelmet fordítottak Invictusnál.
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Olyanokat is olvastam, hogy sokan jobbnak vélik a kocsikat Street Legalban, mint NFSU-ban.
No mind1... akkor is Street Rod a nyerõ, fõleg mert nosztalgia rajongó vagyok...
BLUE FLAMES --> RACE PRO
A street legal az milyen?Olyan mint a ST?
én kb 7éve vittem végig elõször a sr1-t még fekete fehérben
aztán jött a 2.
a gearhead garage késöbb jött
de nektek nem érdemes a cuccok webes összegyüjtésével foglalkozni, mert ezt mások megteszik kíválóan Gearhead mennyország
Ha a játékot akarjátok csinálni akkor feltétlenül szóljatok a gearheades nagymestereknek: -asco-, CoUMa, Ausmade, Mr Chris õk hihetetlenül profik
én szerettem ezeket a játékokat, de áttértem a Street Legalra
BLUE FLAMES --> RACE PRO
Lehet, hogy ma este is ráérek.
Egy játékot csináltam haverral, szakdogára, azt kész. Akkor próbáltam úgy írni, mintha tényleg egy piacra akarnám kidobni az alkotást.
Történetet írni jobban szeretek, bár igazán még sosem kellett. Rengeteg játékötletem volt, de jelenleg a suli és a munka eléggé leköt. Szabad idõmben meg inkább döglök, meg játszom, meg bõvítem oldalam.
Lényegtelen. Az a lényeg, hogy Davos80 sikeresen leérettségizzen, aztán gondolom lassan gõzerõvel rákapcsoltok.
Én mindig egy valamitõl félek a legendák feltámasztásánál... mint anno prince1,2... aztán jött a 3, és hatalmas csalódás volt. De magyaroknál mondják: 3 a magyar blabla... :-)
Ha esetleg zeneszerkesztõ kellene, kollegám elég jó zenéket kreál buzzban. Érdekel szóljatok, s mégkérdem, hogy mit szólna hozzá.
Jó hete, Bye!
ebbõl se lesz semmi ha ranger megöli a tagokat egy mosoly miatt 😄D
kár érte D:
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
szerkeszteni térképet.
És a rámszállásod lehetne fordított is, hogy én csináltam már valamit, te meg csak jártatod, és sokat olvasol más fórumtémákat, ahol tényleg szakértõk dolgoznak bizonyos témán.
De nem teszem, mivel nem ismerlek, nem ismerem a képességeid. Ennyi a különbség csupán... Na de most már tényleg off! :-P
Nem baj, szsz ranger majd megmutatja a népnek, mert Õ csinál valamit legalább, s nem égeti magát!
Sok Sikert Ranger! (De nehogy fix.tv -t hivd ha elakadtál, és ne is a dummies könyvekben keresd a megoldást... - jó tanács egy senkitõl)

Többiektõl meg Elnézést kérek a Romantic csatorna 345.részének beillesztésrõl! :-)
Inkább dolgozz, ha annyira lelkes vagy! :-) Csinálj sok szép objectet, meg textúrát, ha már olyan profi vagy benne! :-D
Nem én jártam ki felsõfokú programozást, s nem én járok multimédia-fejlesztõ szakra. De azért sok sikert textúraharcos! :-DD