101030
.
-
JYeti #51156 elég retardált ember lehet
Aki a Honda Accordját lecseréli egy Kyronra.. 
-
Elképzelhető, hogy személyesen ismerem az arcot ;DDD -
uhumm..guut.. figyeljetek meg nemsokara minden lerohad az autoban.... -
JYeti #51153 Létezik ?
Előző autója : Honda Accord - Köv autója : Rexton 2 -
JYeti #51152 Mai esténk nyertesei :
SL 55 AMG
SLK 55 AMG
S 63 AMG
CLS 63 AMG
CL 63 AMG
Ez meg egy kép a magánparkolómból
-
azok a magyar sznobok.... amcsiban nemsok rs6 ot latni... tobb lambot latok mint sport audit..
aze ez most tulzas egy kicsit de erted.. -
DJ BP #51150 3) szerinted a sok sznob melyiket fogja venni?
hát épp ezaz, kifejlesztenek valamit, és mindenki a másikat veszi :). De eleve, nem hiszem hogy annyival több vevőt szereznek összességében, hogy több nyereség legyen. Nem értem, aki Gallardot vesz, az sznob, aki 35 millióért vesz Audit, az egyik se sznob? :DD -
belso konkurencia?...
1) a lambo az lambo!!
2) nem megy ugy mint a gallardo
3) szerinted a sok sznob melyiket fogja venni? -
hat.. szeirntem inkabb skylineos de szerintem nem ronda. igazi futurisztika ( iigen csakazertis marcikam!) -
loal:D:D:D:D:D:
hat igen.. amerikai dizajn.. sosem tudtak jobbat
amugy milyen a cigany sportpapucs?? -
JYeti #51146 Akkor csak a marketinggel van gond, legalábbis úgy hangoztatják, hogy büszkék a Lamborghini motorra, és a Lamborghini rokonságra - kb mintha a Lamborghini adott volna nekik pár tippet meg egy überkirályos motort. -
DJ BP #51145 te el vagy tévedve, Lamboban van Audi fejlesztésű motor :) Tulajdonképpen övéké a Lambo :) A Lambonak kellett segítség, hogy nyereséges legyen. Én az R8-ast nem értem, ez belső konkurencia.
Ott az RS4, a TDI, hidd el, saját lábon állnak -
JYeti #51144
Nem tudom az Audi miért nem áll végre a saját lábára, milyen presztízskocsi az az Auditól, amiben egy Lamborghini motor van ? Nem véletlenül van a BMW, Mercedes sportkocsikban saját motor. -
DJ BP #51143 hát a fő BMW-s sajnos eltávozott... (mondjuk ha ezt most látta, biztos behugyozik :DDDD) -
JYeti #51142 Képek ?
-
olyan mint egy cigány sportpapucs... -
nekem sem tetszik (privát vélemény)
Én inkább úgy látom, hogy a Toyota nagyon sokat agyal azon, hogy milyen legyen a Supra utód, és gyártja egyre másra a koncepciókat a többiek meg ez alatt dobálják ki a normális autókat. -
DJ BP #51139 nekem nagyon randa :DD -
nemtom sztem a tetővonal ,és az oldalablak olyan seatos...tango vagy meik nézett ki így -
Szabi1991 #51137
érdekes
-
szoval szvsz nagyon durvan nez ki...
bar ezt valoban inkabb kepzelnem el uj celicanak... 400 loero benzin es elektronika egyszerre.. az uj supra meg jojjon v10 N/A val....
-
Toyota FT-HS v6+elektromos motor = 400+ lovas, ~4.5 os gyorsulas.
a dizajn kaliforniai
es szerintem ugy nez ki mint ha az uj r8as audit osszegyurtak volna az uj skylineval...
bar ettol fuggetlenul szvsz mindkettonel szebb!! ( vagyis durvabb)
30 ezer dolcsis arrol beszelnek.. szerintem nyugodtan meg lehet duplazni, mert nincs az az isten hogy ilyen dizajnt, ennyi loval $30k ert adjanak
-
2005 tacoma
szerintem csecse... bar szallitasra nem vennek uj autot.. de ha mondjuk esetleg motocrossoznek.. vagy.. valami olyan sportag orultje lennek amihez megfelel egy zsir uj truck akkor tuti ilyet vennek.. es nem fordot.. dodgeot vagy barmi mast -
valahol azt olvastam hogy mar nagyon nagyon sok toyota pickup truckot vesznek.. pont emiatt hogy a ford tul sokat zabal.. feleslegesen..
a reklamok is viccesek.. ford meg egy toyota truck all egymas mellett. mindkettot 1-1 csako pakolja meg deszkakkal.. a lenyeg a vegen az volt, hogy a toyota segget be lehet csukni a fordet meg nem.. szal vegyel toyotat mer sok dolgot pakolhatsz fel ra... es belulrol is zsir....
amugy az uj toyota truck valoban nagyon zsirul nez ki( a tobbihez kepest) -
azért ez csak pá mpig látható
aztán kap Astont is:) -
pff... james bond egy középkategóriás fordban? :D Jó hogy nem first gen Swifttel nyomja :P -
new Mondeot -
milyen fordot kapott? :) -
Ettől függetlenül az utóbbi pár évben csak a pickupjai voltak nyereségesek. -
JYeti #51127 Jah, fizettek kb 15 millió fontot, hogy 10 mpig hajtsa meg a szekerüket 
Tiszta jó üzlet ez a film, már a forgatásnál megtérül minden :P -
JYeti #51126 Most próbál a Ford valahogy kikecmeregni a válságból, amit egyrészt az okozott, hogy az emelkedő benzinárak miatt egyre kevesebb ilyen benzinzabáló állatot vesznek az USAban. -
Pedig az új James Bond is Fordal csapat:) -
Nem egészen :P Már jópár éve a ford pickupok a legkelendőbbek. -
JYeti #51123 Az ilyen szutykok miatt megy / ment tönkre a Ford
-
a kisgyerek elveszik a platón:)
-
JYeti #51121 Már ahhoz, hogy kifejlesszék rengeteg pénz meg idő kell. -
Úgyhogy megrendelésre dolgoznak. Nem gyártanak le előre 100 G mercit, aztán kirakják a szalonba hátha elfogy... MEgrendelésnél meg csak nyeereséges lehet :) -
Gondolom mindegyik típusból csinálnak tuning változatot.. -
DJ BP #51118 az első ráadásul az egyterű Vaneo :DD
egybként olyan, mint a tanulmányautók, mégse csődöl egyik gyár se :DD -
JYeti #51117 Nem vágom, hogy képes nyereséges lenni a Brabus, ha minden Mercedesből készít tuning változatot, amik egyrészt eszméletlen drágák, másrészt a 70%át(pl A osztály, Smart, G stb) biztos hogy nem veszi meg senki (kidobott pénz). Hogy marad nyereséges ?
Ilyeneket pl nem vennék:
Ilyeneket már annál inkább (többet is
)