Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
ha már az állatoknál tartunk ezt is érdemes megnézni 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
<#nyes><#nyes><#eljen>

DJ Bee18
vazzeee û😊)), azért azon az autópályán (??) inkább félrehúzodtam volna az útból 😊)

wander01
ehh leesett <#nyes><#nyes> q*va korán van még <#vigyor>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Loál János
Olvasd el mégegyszer az idézett mondatodat, és rájössz, hogy hol van benne a bibi. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

wander01
nem öcsi, hanem mert tényleg elmebeteg modon közlekednek legyen az város vagy a sivatag közepe. közlekedési KULTURA értem? ha nem látom és valaki meséli nem hiszem el. na igy értettem. egy europai ember számára aki megszokta hogy jobboldali sávban mennek arra a baloldaliban meg jönnek szemben szinte feldolgozhatatlan az a hozzáállás ami ott van. megy mindenki amere lát, ha a buszos ugy gondolja hogy hugyozik egyet az ut másik oldalán akkor 120-nál satufék és keresztberakja a 45 fõs buszt a kétszerkét sávban. akik jönnek meg vagy megállnak vagy nem. ja és a müszaki vizsga abbol áll hogy megnézik van-e a kocsin duda mert annak ha törik ha szakad szolni kell. a fék le van sz*rva nem kell senkinek. nem is csodálom hogy egyetlen olyan kocsit sem láttunk ami ne lett volna megnyomva minimum 3-4 helyen. ebbõl a végére más sportot üztünk de egyszerüen buktuk a dolgot, nem volt ép autó. kedvencem: defektes kisbusz a 3 sávos ut közepén keresztben (ott cserél kereket ahol éppen meg tudott állni minek lemenni a szélére) és beállt a sor ugy hogy 3 sávban valahogyan pontosan 6 kocsisor állt. ennyi tükröt leesni még az életben nem láttam 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

"ja és nyári egyiptomi körutambol kifolyolag az ottani közlekedési kultura pontosan ilyen mint amit itt látni," - Mivan? Azért olyan amilyen mert te voltál ott nyáron?😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

I.C.ram
Azért látszik, hog ez az autó direkt erre van építve - virsli gumik, gondolom be is van valami szarra kenve 😛 kecskezsírral, vagy mittomén miben utaznak az ottaniak 😛
wander01
azért ott van a toppon nem?? ja és nyári egyiptomi körutambol kifolyolag az ottani közlekedési kultura pontosan ilyen mint amit itt látni, csak nem mindenki ilyen pro driver. de amugy ugyanekkora káosz van mindenhol. a tengeren is. a kikötökben érdemes filmezni félelmetes amit müvelnek

JGTC
loál😄DD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

wander01
ezt láttátok már? mindenképpen érdemes megnézni. eddig is tudtam hogy az arabok állatok de ennyire...

DJ Bee18
egybefolyik?? fotón lehet, de élõben szerintem nagyon renben van 😄D

DJ Bee18
szerintem is, lehet majd késõbb

I.C.ram
Hát nekem nem jön be. Teljesen egybefolyi ka kormány a mûszerfallal. Én más színt alkalmaztam volna a kormányak.
I.C.ram
Ez igaz a régiekre, de a mai autót a fogyasztásra tervezik, mint az eldobható fényképezõ gépet... egy zöldséges siman kibírt 300-400k kmet, de egy mai autó még a 200-at sem bírja ki.
Magnumrolcsi
Mitsubishi eclipse nagyon szép (szerintem)

JGTC
evvel a kasztnival nem lez 3ajtós ?? jó volna..

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Loál János
Na ja, kéne... :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DJ Bee18
remélem ezzel több civic lesz az utakon, mert nagyon állat autó 😊

DanielT
Jah, csúnya lenne egy 86ezer kmes kocsinak baja lenne. 200,000 km -et simán el kell, hogy menjenek hozzányúlás nélkül a mai kocsik.
DJ Bee18
csak ne kerülj az 5ajtós hátsó ülésére 😊)))

DJ Bee18
mondjuk még nincs túlhajszolva, mert a 86e km nem sok egy 9 éves autónak 😊

DJ Bee18
szerintem igazad van 😊))) <#eljen>

[Walaki]D`Lair
vasárnapig

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Meddig tart az autószalon? Péntek, szombaton lesz még?
Mhosah Myth
Vater 2.0-ás lagunajáról csináltam pár képet még nyáron mosás után... Az autó 9 éves lesz dec.-ben de még semmi baja. 86*** km van benne.
Most lesz benne cserélve légszûrõ. A gyári helyére direktlégszûrõ kerül, meg még egy-két esztétikai cucc...

Renault elõlrõl
Renault oldalról
Renault hátulról
Motortér
Motor

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

[Walaki]D`Lair
áz! 😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MikX
A civic télleg naon yo, A mûszerfala az egy állat milyen...
Jahh, az MX-5 télleg naon otva, de a cajok is akik ott voltak 😄DDD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Bee18
de egy Maserati Quattroportét úgy megfogdostam volna kívûl belül 😄D

DJ Bee18
nekem 0 Ft, a C6 majdnem kiment a fejembõl, pedig csak a Fiat miatt mentem vissza a kijárattól, mert kifelejtettem 😄DDD. De azok a keret nélküli ablakok királyul néznek ki a C6-ban 😄

Nem hiszem, hogy a Mitsubishi rá lenne szorulva a "koppintásra"... 😊

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

[Walaki]D`Lair
Mint a Vídia b*zmeg...😄DDDDDDD

[Walaki]D`Lair
diákjegy

JGTC
nem pult alatt 😄

DanielT
3 év alatt? 😛P
JGTC
nekem 1000

DanielT
Ezeröccáz.
I.C.ram
Mennyibe fáj a belépõ az autószalonra?
I.C.ram
nem kicsit alfás koppintás.
DanielT
Öcsém, ti aztán kemények vagytok! 😛PP
[Walaki]D`Lair
Amúgy félelmetes milyen szemérmes szar nép a magyar, senki sem mert semmit csinálni az autókkal, mi meg nyitogattuk a motorháztetõket, meg minden, ment a véleményalkotás, azt amikor elmentünk akkor gyûltek a moci köré...sazl...no comment...

[Walaki]D`Lair
Ja meg beültem Nissan Micra C+C-ben HÁTRA oszt társam mögé, aki kb. akkora mint én (172-173 körül) és csúnyán beszorultam, ez egy 2 személyes autó...😊)))))

[Walaki]D`Lair
Na most értem haza az autószalonról...kb. mindenbe beleültünk amibe lehetett...😊)

Az új MX-5 teljesen letaglózott, új szerelmem...😊) A váltója isten.

Végre ültem új Swiftben és hát engem nagyon meggyõzött, sztem simán jobb mint a Honda Jazz...a váltója szintén fenomenálisra sikeredett az utcai átlagos autók között.

DanielT
Na az nem semmi 😊) Még az én listámon is elõkelõ helye lenne, de egyszer becserkészem 😊)
GregSB
Én meg vezettem egy Eurofighter2000-t. Szar volt.

VEZETTEM egy M6 BMW-t!!!

áááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááÁÁÁÁÁÁÁÁ!

(ilyen vóót.. 😊)

JGTC
mi átláptük a Lexus-nál a köteleket és már ott is ültem az IS 250-ben <#idiota>
Nekem az összes közûl az tetszett a legjobban, meg az új Civic. Talán még az új Mx-5 de az lehet csak a csaajok miatt.

JGTC
a sárgának be is döglött az ajtaja
mondta nekem ott a muksó, hogy a többit nézzök... szánalom
viszon a 407coupe tetszett, meg a 907-es is

JGTC
én is megbántam, hogy kimentem simán nem érte meg

GregSB
Autókiállítás szavazás.

Nem értem a Totalcart, ezt írják a Caddillac CTShez(nem elõször):

"A kis Caddy gyanúsan emlékeztet a GM eddigi legnagyobb európai modelljére, a Vectrára."

Holott a Cadillac SOKKAL elõbb felvette ezt a dizájnt, mint európában az Opel, szal max az opelt lehetne hasonlígtani a Caddyhez, és nem fordítva.