Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
igertek..marmint leginkabb toyota sport autot.. a lexus lfa tanulmanybol de az nem gyere be.. es suprat akarok .. nem uj akarmilyen sportkocsit..
JGTC
abból is tényleg jöhetne már valami új.... <#vigyor5>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
FUKKKKEN jol nez ki!!!! SUPRAT AKAROK!
JGTC
VÉGRE valami érdekes hír!!!!!!!<#taps>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
jó ez! nagyon letisztult, és tényleg gyökeresen más mint a többi

Falconer
Ez qrva jó, 3500as fordulaton ez a teljesítmény... Várom már, hogy Hamannék mit hoznak ki belõle.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Szerintem meg veszett jó!

DJ Bee18

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Loál János
Dzsudzsáró mondjon le! <#gonosz2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kit--Kat
tucat japános fíling :S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
nekem meg bejon.. bar erdekes es nem rajongom erte.. csak erdekesen jol nez ki...
a segge tiszta ferrari es corvette keverek
robotnyk
nekem sem :C
Loál János
Ej, de nem tetszik. :|

Téker. :@

GregSB
DJ Bee18
Most mi van? Nem filozofálgatok én, tény, hogy a sorrend ez: DS, CX, C6. Meg mibe nem kell belemenni? Volt itt vita? Nem is lett volna, meg nem is akartam. Nyugi 😄D

robotnyk
ez már kocsmafilozófia, ilyenbe nem megyek bele sry.
DJ Bee18
de a CX a DS utódja volt, így a C6 is a DS utódjának számít 😊

robotnyk
nem, a cxnek. c3ig unalmas sablonos cuccaik volt, azóta megint jókat csinálnak. a c6 nekem jobban tetszik mint mondjuk bármelyik hasonló méretû nemet csoda.
Kit--Kat
Szerintem a Citroennél már jóideje mindent elbasznak😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
úgyértem, ez még valemylest hordozta a klasszikus Thunderbird formáit

DJ Bee18
A C6-ot az utódjának szánják, nem? MErt akkor a C6-ot nagyon elbaxták szerintem

I.C.ram
Mi van? 😄 Már kb. 40 éve az..

Szerintem meg baromi ronda. Ebben a korban a Ford gyártotta a legtöbb legcsúnyább autót.
Kit--Kat
jahh, ez már a kifutó modell, de azért szerintem ez sem csúnya.

Falconer
A8 6.0L az Allianz Arénánál:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

I.C.ram
Pont nemrég láttam a Fantomast
I.C.ram
Ez a legronább Thunderbird pont 😞
DanielT
Kit--Kat
ez a Citroen tetszik

Loál János
<#eljen>

DJ Bee18
50 éves a DS!
Boldog születésnapot! 😊

CSOCSO

hm.. eloben sokkal jobban nezett ki.. igy kepeken galaxie rulez
CSOCSO
en ilyen 500 ast lattam amugy:

CSOCSO
szvsz sokkal szebb a thunderbird...
amugy majdnem ugyanolyan lapos balnak voltak..
kicsit mas volt a hatsospoiler es lampa es elol is ugyanez.. a tobbi hanyagolhato
I.C.ram
64-es vasalódeszka Galaxie a beszteszt 😛 Thunderbird nem tetszik
CSOCSO
ma kozelrol megcsodalhattam egy osregi thunderbirdot. meg egy galaxie-t... a madarkat be is roffentettek😄
I.C.ram
eltörölni nem fogják max új adókulcsot szabnak meg, vagy csökkentik, növelni se fogják ez tuti, mert így is morcos az eu, hogy van nálunk ilyen egyáltalán.
fifi
most asszem pont patthelyzet van, mivel EU alkotmányellenesnek találták az egész regisztrációs adósdit...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

JGTC
ha szar a link akkor bocs, tegnap nekem még mûködött
www.bikepics.com amit Te keresel.

Csabesz100
Hi!

Tudja valaki, hogy hogyan fog alakulni jövõre a regisztrációs díj a behozott használt autókra? Én hallottam olyat is, hogy eltörlik és olyat is, hogy emelkedik 50%-al! Most akkor melyik az igaz???!!!

PS3 ID: Csabesz82

kösz, jó sok van itt!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

robotnyk
MikX
Ez a Ghost Riderbõl van!
Le lehet tölteni DVD-n õket, vagy meg is veheted...
3 "film" van asszem

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JGTC

I.C.ram
Óóó mióta várom már ezt a napot! Nem hiába mondogattam mindig ezt, hogy ez a regadó EUalkotmány-ellenes.

Az EU támadja a regisztrációs adót
I.C.ram
"Az ilyesfajta, túl szép - túl jó tanulmányok nagy részéhez hasonlóan persze az Efijy is túl drága és bonyolult volna a gyártáshoz, így egy hosszú ausztrál turné után az egyetlen létezõ példány valószínûleg egy raktárban, vagy valami autóbontóban végzi majd, nekünk pedig maradnak a képek és az álmodozás."

SZEMETEK! :/ Nem igazán vágom ,hogy mitõl bonyolultabb egy ilyet legyártani, mint egy Lamborghini-t vagy egy mezei 6-os BMW-t. Nekem bõven elég lenne, ha 1/1000 annyi elektronika lenne benne mint egy bmw-ben. Nekem az is megfelelne, ha egy mezei v8-ast raknának bele, mégha csak 300 LE is.
I.C.ram
Betûtípust is eltalálták!

Áhh tisztára mint valami Batman képregényben 😄 KEEEELLLL NEKEM EGY ILYEN 😛

I.C.ram
Minidg arról álmodtam, hogy végre meglátják ,hogy mekkora lehetõségek vannak a 50-es évek formavilágában! Ebben a korbna születtek a legszebb autók!
I.C.ram
Ez a szélvédõ!!!! Áhhh, de szép!