Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a segge tiszta ferrari es corvette keverek
Téker. :@
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szerintem meg baromi ronda. Ebben a korban a Ford gyártotta a legtöbb legcsúnyább autót.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Boldog születésnapot! 😊

amugy majdnem ugyanolyan lapos balnak voltak..
kicsit mas volt a hatsospoiler es lampa es elol is ugyanez.. a tobbi hanyagolhato
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
www.bikepics.com amit Te keresel.
Tudja valaki, hogy hogyan fog alakulni jövõre a regisztrációs díj a behozott használt autókra? Én hallottam olyat is, hogy eltörlik és olyat is, hogy emelkedik 50%-al! Most akkor melyik az igaz???!!!
PS3 ID: Csabesz82
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Le lehet tölteni DVD-n õket, vagy meg is veheted...
3 "film" van asszem
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az EU támadja a regisztrációs adót
SZEMETEK! :/ Nem igazán vágom ,hogy mitõl bonyolultabb egy ilyet legyártani, mint egy Lamborghini-t vagy egy mezei 6-os BMW-t. Nekem bõven elég lenne, ha 1/1000 annyi elektronika lenne benne mint egy bmw-ben. Nekem az is megfelelne, ha egy mezei v8-ast raknának bele, mégha csak 300 LE is.
Áhh tisztára mint valami Batman képregényben 😄 KEEEELLLL NEKEM EGY ILYEN 😛