Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
most okorkodtem ossze😄

TruenoAE86
szerintem is. ;o) de egymás alatt jobban mutatott volna a 2 kép. így most ugy néz ki mint ami benéz!

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

Magnumrolcsi
Rolls Royce Silver spirit 6.75 automatic,jobb kormányos

Akos 001
Nyugottan használd,ha gond van és mégsem lehet használni azt majd észreveszed

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

MikX
elméletileg úgytudom, csak álló autónál lehet használni, na de ez zavart-e eddíg valakit?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Az lenne a kérdésem hogy az autómon lévõ neont használhatom e menet közbe, közúton?(mert olvastam hogy kék neont nem szabad, de ez az összes színre igaz?)Ha igen kell e rá engedély?Vagy egyáltalán nem használhatom, csak álló autónál?

Pentium 1800Mhz, 384MB Ram Geforce MX 440 64MB

MikX
Láttam énis, de nem lehetetlen szvsz...
azt a mûsort szeretem, mindíg megnézem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kit--Kat
Áhhhhhhhhhhhhhhhhh pedig az 1 ritka szép darab😞(

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ezt az urban legend verziót a Mythbustersben elég szépen megcáfolták. A nagy próbálkozás végén csak olyan sûrû benzin-levegõ koncentráció volt hajlandó begyulladni hogy már ködhöz hasonlóan alig lehetett rajta átlátni, és valami disznónagy elektromos ívet használtak mert az általad is említett módon elõállított szikra se okozott semmit.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

MikX
Jaja, hallottam már ilyenrõl...
Csóka kiszáll a kocsiból, feltöltõdik sztatikus elektromossággal, mikor tankol, hozzáér egy fémhez, szikra keletkezik, a többit tudjátok...

TruenoAE86
Szép napot, gyönyörû turbo hangot mindenkinek!
Készültem 1 érdekes és hátborzongató movie-val. Érdemes a megtekintése!
- fenti érték az elért sebesség
- alatta pedig a maximális teljesítmény>
- fenti érték az elért sebesség
- alatta pedig a maximális teljesítmény>
ENJOY

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

robotnyk
lehet hogy nem a semmitõl, hanem a ruhájától
JGTC
nem de megnéznénk <#nevetes1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
bugatti veyron videot lattatok mar?
CSOCSO
wow.. most lattam egy videot ahol egy csako egy regebbi ferrarit tankolt erre kigyuladt a semmitol az egesz!... szegeny csoka. persze kiegett a ferrari GTV (1977)
egyszer velem is megtortent hogy tankoltam tankoltam es arra lettem figyelme shogy omlik kifele a kocsibol a benya szinte a labamra.. de en ott alltam es rendesen fogtam es tartottam a kurva pisztolyt... szal fogalmam sem volt miert tortent ami tortent..
CSOCSO
en meg mercis vagyok...
JGTC
Én BMW oldalon állok elégh fanatikusan de ez tényleg tagadhatatlanul karaj

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

CSOCSO
persze ez a wald is japan... mint a fabulous

CSOCSO
aaah.. ami az ujsagban van.. ppfff.. nah az ennel ketszer allatabb!!!
JGTC
tényleg állat... kicsit le van ültetve úgy látom

CSOCSO
most lattam egy magazinban:

Wald CLS

az igazsagot megvallva ennel en EZERSZER durvabb kepet lattam rola.. 21 es fasza felnikkel es az elso spoiler is mas volt kicsit es a fender is inkabb SLR es volt mint ez... szal ez is valami de amit en lattam attol lesz*ptam magam!
Kit--Kat
Jahh, nekem is ez ugrott be.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MikX
Jahh és panamera a neve!

MikX
Nah az a felsõ az amire gondoltam...
A másik nemtommi...

I.C.ram
Ez a két kocsi nem is ugyanaz!!!!!!!!4444443333335

Más a formájuk, és a kilincsek is máshogyan vannak elrendezve! boszorkányság!!!
Loál János
Áz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
:@

I.C.ram
Eléggé Quattroporte ellenlábasnak tûnik.
I.C.ram
Hát én úgy tudom, hogy az 2 üléses, és a hivatalos oldal is hasonló véleményen van.
Loál János

Loál János
De.

Panamera a mi "enberünk". 😊

I.C.ram
Cayman nem 2 üléses?
Loál János
Vagy nem? <#vigyor5>

Loál János
Cayman az, Te. 😊

DanielT
LOÁL! 😄 Én is azt akartam írni, hogy az 4 személyes, de gondolom nem errõl beszél 😊
I.C.ram
Cayenne?
Loál János
Alátámasztom, mondd meg neki. -.-

MikX
Helló!
Multkor olvastam vhol egy 4 személyes porschéról, amit asszem Frankfurtban mutattak be ,nem tudtok vmit róla?
Mondjuk egy kép jó lenne, meg hogy mi a neve!
Egyik ismerõsömnek akarom megmutatni, nem akarta elhinni, hogy én olvastam ilyet!

DanielT
Az IGN -nek nagyon korrekt autós részlege van.

Nézzed meg a szemeddel!
Kit--Kat
Ezen mit keres az IGN logója???

CSOCSO
/me zombi
DanielT
Dögöljek meg.
CSOCSO
engem inkabb a Lexus vs GS430 erdekelne!!😄
[Walaki]D`Lair
voltmár

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Durva.

[Walaki]D`Lair
az STS az a Caddy...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Zetorg
a cadi copmutere nagyon zoral <#idiota>

I.C.ram
Cadillac jobban tetszik.

Még mindig Európa gyártja a legszebb luxuskocsikat. Téyleg Európa a tisztavérû arisztokrata, a többiekben megvan itt-ott a paraszti véna is.
RelakS
Cadillac vs STS

Szénné röhögtem magam a szövegen 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

I.C.ram
Tudtam, hogy valami köze van a Subaruhoz 😛