Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Pentium 1800Mhz, 384MB Ram Geforce MX 440 64MB
azt a mûsort szeretem, mindíg megnézem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Csóka kiszáll a kocsiból, feltöltõdik sztatikus elektromossággal, mikor tankol, hozzáér egy fémhez, szikra keletkezik, a többit tudjátok...
Készültem 1 érdekes és hátborzongató movie-val. Érdemes a megtekintése!
- alatta pedig a maximális teljesítmény>
- alatta pedig a maximális teljesítmény>
ENJOY
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
egyszer velem is megtortent hogy tankoltam tankoltam es arra lettem figyelme shogy omlik kifele a kocsibol a benya szinte a labamra.. de en ott alltam es rendesen fogtam es tartottam a kurva pisztolyt... szal fogalmam sem volt miert tortent ami tortent..
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Wald CLS
az igazsagot megvallva ennel en EZERSZER durvabb kepet lattam rola.. 21 es fasza felnikkel es az elso spoiler is mas volt kicsit es a fender is inkabb SLR es volt mint ez... szal ez is valami de amit en lattam attol lesz*ptam magam!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A másik nemtommi...
Más a formájuk, és a kilincsek is máshogyan vannak elrendezve! boszorkányság!!!
Panamera a mi "enberünk". 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Multkor olvastam vhol egy 4 személyes porschéról, amit asszem Frankfurtban mutattak be ,nem tudtok vmit róla?
Mondjuk egy kép jó lenne, meg hogy mi a neve!
Egyik ismerõsömnek akarom megmutatni, nem akarta elhinni, hogy én olvastam ilyet!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Még mindig Európa gyártja a legszebb luxuskocsikat. Téyleg Európa a tisztavérû arisztokrata, a többiekben megvan itt-ott a paraszti véna is.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE