Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelenés várhatóan: 2006-2007
Ez az EVO X változat, de kísértetiesen ilyen lesz az "utcai" széria is...
Brutális!
(Ne a csajt nézzétek!) <#ravasz1>#ravasz1>
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
De az a kordonos dolog fasság volt!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Jahh, a 907 nél lévõ szõkének igazán jó löhárítói, és futómûve volt! 😄DD
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nekem azért is közelebb álnak a szívemhez a japcsi kocsik!
(Jó tudom, most jön, hogy a mazdák is ue, de hát kivételek mindíg vannak!)
1007: A váltó lehet, hogy a Peugeotra jellemzõen fos, a többi viszont az eslõ szériának tudható be. Felháborító, hogy mennyire jól használható városi autó lett.
Mondjuk én is nevettem, hogy ilyen C3, 206-os, meg ehhez féléknél álltak az emberek, hogy bülhessenek, de igazat megvallva nem volt akkora tömeg, mint mondjuk a 350Z, vagy az RX8 nál!
Jahh! Megnéztem az 1007 est, az mekkra tráhyadomb egy autó!
A kuplungpedál beakadt a gyári padlószõnyegbe, az ajtó akadotva nyílik, a váltó akkora úton jaár, hogy iszonyat, pedíg mondom megnézem, egy jópofa kis autó, fiatalos meg minden, de egy fos szvsz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Valóban a Honda mutatta be azokat a kocsikat amiket te is írtál (az új Civic egy állat) de a többieknél semmi új sem volt egy átlagos pesti körúton látottakhoz képest. Ez persze nem a szalon hibája, hiszen nem ide készülnek az új autók 😊
A Legend is korrekt lett, csak ne emlékeztetne a hûtõmaszkja a Mazda6-ra 😞

Meg Az új Honda Legend, City, Civic, csak hogy ezeket mondjam, bár nem mindenkinek tetszenek a japcsik, ez van!
Meg úgy az egész, sztem jó volt, ja biztos nem egy Frankfurti-Tokyoi-Detroiti, de azért azt nem mondanám, hogy szar, attól, hogy a VW konszern nem volta ott, ez van, nem kell nekik az üzlet...
VIII-at akartam
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
nomeghat a hot import nightson lattam en mindent... szejjeltuningolt ae86... ilyen olyan skyline... jobbkormanyos supra...meg szilvat is..😄
ui: az uj slk uleseit SEMMI nem tudja kenterbeverni
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ezert kap penzt...
hat nem gusztustalan az ilyen munka???
sztan miutan kiszalltam elhuzott a pcisaba.. olyan hanggal hogy azt elmeselni nem lehet..
beszari alatt arra gondoltam amikor pl mindenki kimegy elõzni a szembejövõ sávban senki ez meg ott totyog
amikor a kamerás mondja neki, hogy lépjen már oda csak akkor gyorsít
abban igazad van tényleg napokig nyomják és ez bisztos rátesz pár lapáttal
Az Evo kb annyira illett oda mint az M5
ha meg megy úgy mint azok akkor meg nem tökmindegy
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
M5 nem is illik ezek közé az autók közé.
Ezek közt egy M5-el is lehetett volna alkotni 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tekerjétek 7:50hez, ezek az állatok záróvonalnál elõznek kanyarban, a szembejövõ autók mind az út szélén mennek 😄

milyen a motor ugye, mert szerintem nagyon sok autó megy mint állat, ha a legnagyobb motort veszed hozzá 😄DDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century