Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új Mitsubishi Lancer.
Megjelenés várhatóan: 2006-2007
Ez az EVO X változat, de kísértetiesen ilyen lesz az "utcai" széria is...
Brutális!

(Ne a csajt nézzétek!) <#ravasz1>

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loál János
Szerintem meg a világ egyik legjobb melója, asszem én onnan halnék ki. :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

MikX
Azt nem mondanám, hogy sehol nincsenek, de ez is ízlés kérdése...
De az a kordonos dolog fasság volt!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Én azért kipróbáltam 1-2 verdát, persze nem Suzuki Igniseket...
Jahh, a 907 nél lévõ szõkének igazán jó löhárítói, és futómûve volt! 😄DD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Ami fõleg nem tetszett, hogy a Lexus kordonnal volt elzárva... Menjenek a picsába, jó autók meg minden, de sehol nincsenek a 3 német presztízsmárkához képest, fõleg itthon. Persze, fantaszikus megbízhatóság stb, de ne zárják már körbe õket, amikor a BMW, Merci, Audi is taperolható, nyalogatható volt amikor kijöttek a szalonra. A Jaguár is eljátszotta ezt egyszer, csak nemtom minek.
MikX
De még mindíg jobb, mintha a jacsik is átvennék az európában olyan "trendi" dolgokat, mint, hogy egy márka minden autója ugyanaz, csak az egyik kicsi, a másik nagy, a harmadik szedán, stb.
Nekem azért is közelebb álnak a szívemhez a japcsi kocsik!
(Jó tudom, most jön, hogy a mazdák is ue, de hát kivételek mindíg vannak!)

DanielT
Semmibe nem ültem be, gyakorlatilag nem hatott meg egyik kiállított autó sem, na jó, mondjuk a Peugeot 907 -es és a mellette lévõ szõke bombázó 😊

1007: A váltó lehet, hogy a Peugeotra jellemzõen fos, a többi viszont az eslõ szériának tudható be. Felháborító, hogy mennyire jól használható városi autó lett.
MikX
Mondom, nem egy Tokyo, de M.O.-n nem várhatsz ennél többet jelenleg!
Mondjuk én is nevettem, hogy ilyen C3, 206-os, meg ehhez féléknél álltak az emberek, hogy bülhessenek, de igazat megvallva nem volt akkora tömeg, mint mondjuk a 350Z, vagy az RX8 nál!
Jahh! Megnéztem az 1007 est, az mekkra tráhyadomb egy autó!
A kuplungpedál beakadt a gyári padlószõnyegbe, az ajtó akadotva nyílik, a váltó akkora úton jaár, hogy iszonyat, pedíg mondom megnézem, egy jópofa kis autó, fiatalos meg minden, de egy fos szvsz.

Kit--Kat
Nekem az Impala jut róla eszembe:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DanielT
Voltam a tuning pavilonban, de a hatalmas tömeg és a meleg alapból elvette a kedvem.
Valóban a Honda mutatta be azokat a kocsikat amiket te is írtál (az új Civic egy állat) de a többieknél semmi új sem volt egy átlagos pesti körúton látottakhoz képest. Ez persze nem a szalon hibája, hiszen nem ide készülnek az új autók 😊
A Legend is korrekt lett, csak ne emlékeztetne a hûtõmaszkja a Mazda6-ra 😞
MikX
Hát nemtom, nem volt annyira szar, az elõzõ évinél pl 1000x jobb volt ugye, meg nemtom, hogy voltál-e a maxi tuningnál, azok az RSX-ek!! Nekem naon bejött, nemgyakran látsz olyat itthon így feltuningolva!
Meg Az új Honda Legend, City, Civic, csak hogy ezeket mondjam, bár nem mindenkinek tetszenek a japcsik, ez van!
Meg úgy az egész, sztem jó volt, ja biztos nem egy Frankfurti-Tokyoi-Detroiti, de azért azt nem mondanám, hogy szar, attól, hogy a VW konszern nem volta ott, ez van, nem kell nekik az üzlet...

sorry, mindig is gonban voltam velük bár ezt még nem tévesztettem el eddig!!!
VIII-at akartam

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DanielT
70% -ba bele lehet.
I.C.ram
De bele lehet legalább ülni ezekbe az autókba, vagy semmi tapera?
I.C.ram
XIII ? Olyan még nincs is. Ez a legújabb és ez is csak IX-es... vagy csak a római számokkal vagyunk gondban? 😄
DanielT
Saját érdekében, aki tervezte, ne menjen ki az autószalonra, hacsak nem valami eldugott kisvárosban él, ahol minden autó ritkaságnak számít. Most értem haza, abszolút kihagyható lett volna a dolog. Akik ki is hagyták: BMW, Mercedes, Audi, Jaguar, VW, Seat, Skoda, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche (már ezeknek is van hazai forgalmazásuk, tecdhát joggal említem õket).

CSOCSO
en majdnem minden nap lattam egy parkolo ae86 ot. .de sajna mostansag eltunt es azota se latom ott😞
nomeghat a hot import nightson lattam en mindent... szejjeltuningolt ae86... ilyen olyan skyline... jobbkormanyos supra...meg szilvat is..😄
CSOCSO
nem akarok hulyeseget mondnai de a tavalyi autokiallitason ultem benne.. vagy az esetleg a 8 volt? nemtom.. kurvakenyelmesek az ulesek!
ui: az uj slk uleseit SEMMI nem tudja kenterbeverni
[Walaki]D`Lair
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LÁTTAM AE86-OT!!!!! KETTÕT IS!!!!!!!!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ez ugy néz ki, mint a XIII

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

I.C.ram
Eléggé jellgtelen 😄
Magnumrolcsi
Mitsubishi EVO IX

Bocsi ha már láttátok!

Falconer
Ez qrva unalmas egy video... Most ha ugy elöznek, akkor mivan? Bárki bármikor tud ugy elözni egy ilyen széles uton. Nem történik az egészben gyakorlatilag semmi.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

JGTC
Arra leszek kiváncsi, hogy visszahozzák e a SuperGT-be a 350Z helyére. ?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kit--Kat
attól még nem illik oda szvsz

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
mar lattuk.. jol kinez
[Walaki]D`Lair
Nem a lófaszt nem, szaros huggyos Transit fagylaltoskocsival is mentek, nemcask szupersportokkal...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Magnumrolcsi
Nissan Skyline GT-R 2007

CSOCSO
nem neztem meg a videot de baromira nem egyfolytaban nyomjak.. hanem reggel beulnek este megerkeznek vhova majd vacsora, parti es okorkodes..alvas es masnap megint csapatas..
CSOCSO
nem.. ennek a csakonak az a feladata hogy pukkanasig gyilkolja a ferrarikat...
ezert kap penzt...
hat nem gusztustalan az ilyen munka???
CSOCSO
ilyet volt cseresznyem hallani! meg ultem is benne! ugy hogy be volt inditva... majdnem sirva fakadtam!
sztan miutan kiszalltam elhuzott a pcisaba.. olyan hanggal hogy azt elmeselni nem lehet..
CSOCSO
talan...
GregSB
Tavaly indult M5.

JGTC
a Ferrarisról beszélek akinek az autójából ment a mûsor
beszari alatt arra gondoltam amikor pl mindenki kimegy elõzni a szembejövõ sávban senki ez meg ott totyog
amikor a kamerás mondja neki, hogy lépjen már oda csak akkor gyorsít

abban igazad van tényleg napokig nyomják és ez bisztos rátesz pár lapáttal

Az Evo kb annyira illett oda mint az M5
ha meg megy úgy mint azok akkor meg nem tökmindegy

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kit--Kat
beszari??? gondolkodj csak, ez nem 1 3órás verseny itt napokig nyomják 1folytában, és te ugyanezeket megtennéd szívbaj nélkül?
M5 nem is illik ezek közé az autók közé.

JGTC
de ez a két fószer beszari volt nagyon

Ezek közt egy M5-el is lehetett volna alkotni 😊

Falconer
Toyola? Boá 😞

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

GregSB
Gumball 3000 shakycam Horvát autópályán+fõúton

Tekerjétek 7:50hez, ezek az állatok záróvonalnál elõznek kanyarban, a szembejövõ autók mind az út szélén mennek 😄

Kit--Kat
ájjájájj, na ezért nem kerül ki selejt az utcákra, ez gondolom az átadás elõtti nagy teszten történt

GregSB
Ferrari csapatás

Elég durva, a végén felrobban a motorja...

GregSB
JGTC
nálunk ennek nem lenne sok ellenfele... <#hawaii>

JGTC
Ez sem lenne jó??

GregSB
Supra Dyno

Van egy hangja 😊

I.C.ram
Miért mi menjünk el? 😄 Nekünk elöbb volt meg a távirányítós kapu/ajtó, mint ahogy õ elkezdett ott parkolni 😛
Kit--Kat
mér nem ti mentetek el?😛

I.C.ram
Az új olasz autóknál is csak az elektronika szar. Szeretik túlbonyolítani. Se az alfánkkal, se a lanciaval nem volt soha gond kivéve egyszer a lancianak az ablakemelõje beszart. De az Alfanak mesésen jó motorja volt. húzott mint az állat, pedig csak 1.8-as volt.
I.C.ram
Utcánkban parkolt egy Volvo, és a garázskapu nyitónk nyitotta a központi zárat is 😄 szerencsétlennek el kellett mennie frekvencát váltani 😄 Ha nem vesszük észre, hogy mindig pittyeg, mikor nyitujuk a kocsibeállót/garázst, akkor egész éjjel nyitva lett volna a kocsi. 😛 Bár ez nem a vovlo hiábaja, inkább csak poén 😊
DJ Bee18
megy mint állat

milyen a motor ugye, mert szerintem nagyon sok autó megy mint állat, ha a legnagyobb motort veszed hozzá 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
hallottátok ti is, hogy az Automobil 2005-ön nem lesz ott a Mercedes a BMW és a Porsche?? (VW, Audi, Skoda, Porsche) Remélem itt az ellenkezõjét mondjátok 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century