Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
van uj.. es szep lenne de negyajtos😞 szal hanyadek
CSOCSO
en meg 5 ev utan kaptam mek az elsot😄
DJ Bee18
Bocs nem akartam flémet indítani a kérdésemmel <#nyes> Punker, a modinak nem a flém akadályozása lenne a dolga? Mert ezzel most épp az ellenkezõjét csinátad 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Ja, de te 2 napra visszamenõleg adtad.

Másik meg azt írtad ugye, hogy egyáltalán nem vicces a kép, ahhoz képest elég jól mulattak rajta. Egy embernek sem volt gondja vele. Ergó nem értem, hogy mire fel kaptam akkor? Na mindegy, megtörtént. Szívok ezzel a 3 perces büntivel...
Punker
tévedsz ha az egyik kap valamiért pontot eléggé egyértelmû hogy a másik is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
és? Sodi véleménye ilyen sokat számít?

Ezzel a modi viselkedéssel, csak megutáltatod magad. Teljesen korrekt voltál mielött még modi lettél volna, és a hatalom teljesen megbolondított.
Kit--Kat
Én tudom, Achtung.... Lárva vagyok😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
ha te nem k@psz büntit Sodit soha nem fogja be a pofáját és tovább nyomná az agyatlan szövegeit.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Én meg beraktam egy képet, amin mindenki jót nevetett (csupa szmájli volt utána a humoros aranyosban), de Pukkancs szerint nem volt vicces, és ha neki nem tetszik valami, akkor másnak sem tetszhet. Nem is vette észre igazából, hogy beraktam a képet, de az a majomparádé Sodi, szólt, hogyha õ is büntit kapott egy ilyen képért, akkor én nehogy már megusszam.
Kit--Kat
1szerûen, fegyelmezni akarta a modi mert megteheti és pont engem találtbe, meg még pár embert...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Mondtam már, hogy Sodi miatt kaptam, ja meg punki képmutatása miatt.
DJ Bee18
ja ez csak felmérés miatt, inkább kíváncsiság 😄D, nem azonnal megvenni akarom😄DD

DJ Bee18
szerintetek melyik a legjobb kompakt egyterû (lehetõleg dízel)?? Természetesen ár (B-osztály kilõve 😄D), de nem a legfontosabb, inkább az ár-érték arány. Nekem most az új Zafira tetszett meg, a konkunrenciához képest nagyobb szerintem, esetleg a Mazda5? vagy Corolla Verso stb. <#conf><#vigyor0>

ChevyG work
nem ebbõl
kérdezt punkert, mert okosabb...

izom/póni autók közül egyértelmûen a legszebb (szerintem):
Dodge Charger R/T(és Challenger)
Plymouth 'Cuda
Mercury Cougar
'67es Ford Shelby Mustang GT 350/500
Pontiac GTO (Judge)
'67es Chevrolet Impala
'68as Chevrolet Camaro SS

"fecskefarkasokból":
'57 Chevy Bel Air Cabriolet és Hard top coupe
'58 Buick Limited Riviera
'58 Dodge Custom Royal Lancer
'59 Cadillac Eldorado cabriolet

sportbol a C2 és C3as Corvette-k

nekem ezek a kedvenceim de amugy imádom a klassikus amcsi autokat

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

JGTC
És Challengerbõl volt/van újabb??

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
Egy éve vagyok regisztrálva, még sose kaptam 😞 <#nyes><#nyes><#nyes>

DJ Bee18
Kit-kat, I.C.ram, ChevyG, mi ez a sok büntipont? 😄D Csak nem ebbõl a topicból? 😊

CSOCSO
oooo.. ize.. a regi japcsi koziknak ugyanugy megvan a sajat formavilaguk mint amusclecaroknak..viszont en nem is melexem hogy lett volna ilyen kis pottom japcsi auto formavilagu amcsi auto.. tehat volt a musclecar es a celicasupra regi 300xz meg regi eclipse tipusu japcsi formavilag...
nem
?
I.C.ram
Lehet, hogy fordítva, mert pl.: a régebbi japán kocsik mind az amcsikra hajaztak, nem hinném, hogy hírtelen megfordult volna a dolog.
CSOCSO
hat ez nagyon a japcsi kocsikra hajaz... corolla, celica-supra... mind igy nez ki... nomeg az akkori fairladyk.. stb..
Kit--Kat
Jó hát a 80as évekre a Mustangból is milett....😄DD

Kit--Kat
ÉS íme Lee tábornok

I.C.ram
70-es, utolsó, "igazi" charger után, már nem nagyon volt önnálló dizájnnal rendelkezõ Charger. Mivel a Chrysler konszerné volt a Pontiac és a Dodge is, ezért a dizájnokat egymástól szedték.

és itt van, hogy mivé korcsosult a charger 83-ra. Ami viszont igazán megdöbbentõ, az a Pezsó 1.7 lityós motor, ami benne van 😄 Shelby neve ne tévesszen meg... õ is hibázhat...

I.C.ram
Itt van a 70-es, 500 cui-s

és a 69-es

Jól látható a középsó osztás, és annak hiánya a hûtõmaszkon.
I.C.ram
Lehet... utáltam azt a sorozatot 😄 Egyébként gyártották késõbb is a chargert, de azok profilban már kicsit másabbak voltak. 1987-ig gyártották, majd szünet, és 2006-ban jön az új. Tehát az igazi Chargerek 1966-1970 ig datálhatóak. Shelby is próbálkozott a Chargerrel, bár soha nem lett olyan legenda, mint a shelby Cobra vagy az 500-as.

Kit--Kat
Nem az 69es, ez tuti!!!!

I.C.ram
Két külön típus, és 1970-ben is gyártották a Chargert. Tudtommal a General Lee is 1970-es.
Kit--Kat
Én értem, de 70ben, már Challengert vagy mit gyártottak a Charger helyén, nem?

I.C.ram
1966-70ig gyártottak, ha jól emlékszem. De én a pontiac gto-ra mondtma ,hogy 69es a kedvencem...
Kit--Kat
Én nem tudom hanyas pontosan a Dodge Charger, de az biztos, hogy van 68as és 69es változat is.

I.C.ram
Bocsánat 69-es.
Kit--Kat
Áhhh ez sarlatánság, nincs jobb a Chargernél😊És a másik, hogy 2évvel régebbi, és akkoriban tényleg minden évben forradalmian változtak a dizájnok.

I.C.ram
Nyilván az újra gondolt, ami 4 ajtós. szvsz a charger eléggé aránytalan autó volt. Nekem sokkal jobban bejön egy Pontiac GTO Judge 1970-bõl.
Kit--Kat
hmm Dodge Charger 2 ajtós kedvenc amcsi kocsim<#gonosz3>

ChevyG
nem tanulmány. és elve 4 ajtos....
Kit--Kat
nekemmondod 1 perces is szopatós:/

I.C.ram
ford Galaxie 1964 rulz!! 3 perces bünti suxx! :/
I.C.ram
Kezdjük ott, hogy te valószínûleg a Ford Galaxie-ra gondoltál, és nem a Galaxyra 😊

Hasznos pl úgy írni, hogy "ford galaxies 1965" Mindig írjátok be az évszámot is gúglben!
Kit--Kat
De Charger az még csak tanulmány, nem?

ChevyG
igen ez télleg gáz, hogy a régi NAGY neveket ujra felhasználják (pl CHARGER, IMPALA, ROADMASTER, GALAXY) egyedül talán a Mustang még méltó a nevére (volt idõ amikor az se!)
de legjobban a Chargeren és a Galaxin vok felháborodva. qrvára más!
Kit--Kat
Az a gond, hogy pl. beírom, hogy Ford Galaxy, há azóta csináltak csomó újat is, meg a többivel is ez a fõ gond. Szóval valami összefoglaló honlapkéne.

I.C.ram
Régen volt egy rakás ilyen oldalam, de azóta volt pár win reinstall, és elvesztek. De ha van egy kis alaptudásod, azaz legalább az alapítpusokat vágod pl.: Fleetwood, Contiental, Chevelle, eldorado, gto, stb. akkor lehet találni pár érdekes oldalt.
ChevyG
az nekem is jolenne
tágiccsuk a kört '50-79!
Kit--Kat
Tudnátok olyan oldalt mondani, ahol az 50-60as évek amerikai autóival foglalkozik?

DJ Bee18
attól függ, mennyit megy, mert évi 10 ezret megy annak semmi értelme dízelt venni, bár az eladásnál egy része azért megtérül, de a környezetemben sokan vannak, akik évi 40-50 ezret mennek, van aki 70-80 at is, de az nem ér mert céges az autó 😄

I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogy okdáják a Ziklon-B-t a környezetbe...
I.C.ram
Nem minden esetben jó ám a dízel. Ez egy parasztvakítás is. sokan megveszik a félmillióval (min.) drágább dízeleket, de arra nem gondolnak, hogy ez a félmillió mire megtérül, addigra már adhatják is el a kocsit.
Loál János
Engem a Polux-ra emlékeztet. :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[Walaki]D`Lair
hú nemsokára 6 csillagom lesz..😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Sodi (agecije) beköpött Pukinak, és miatta kaptam büntit.