Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
mindig tudtam, hogy te marha okos gyerek vagy... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ránézésre senki meg nem mondja... volt ott sztem vmi más susskuss is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Miért sért az jövedéki adó törvényt, ha én a dízel autómba, gázolaj helyett étolajat tankolok? Most megbüntettek pár embert emiatt - a TV2 híradója közölte.
Ekkora faszságot... Azt teszek az autómba, ami nekem jól esik. Nem?
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
áttette már a télit?
mondjuk azt sem ertem minek dagadtozod walaky-t...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu