Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Most olvasom csak a cikket, és a cikkíró is 40 vége 50 elejét ír, pedig nemb eszéltünk össze 😊
I.C.ram
Egyébként izombrutálul néz ki! 😄 Kéne!
I.C.ram
Nem néz ki rosszul... kicsit Maseratis 😄
I.C.ram
licence? Az nem license akart lenni? 😄
I.C.ram
Ennek a formavilágnak köze nincs a 30-as évekhez, ez már inkább a kései 40-es évek, korai 50-esek formavilága.
Magnumrolcsi
Ált. mindenhol van ilyen szolgáltatás.CSak mond nekik hogy rendesen szárítsák meg a motorteret.

Mhosah Myth
Nem tudjátok, hogy az autómosókban ha kérem ki tudják tisztítani a motorteret és magát a motort letisztítani?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

érdekel!!!hol lehet megtalálni?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

JGTC
ezeket ismerem, tudok még egy két ilyen majomkodást ha érdekel

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Loál János
Az 3-mas Punto néven futott, a Grande már a 4-es.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Falconer
Errõl a Mafia jut eszembe, hátulja totál olyan, mint vmi 30as évekbeli kocsi lenne feltuningolva.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

azért eznem rossz, csak sokat kell várni ameddig betölti úgy , hogy ne szagasson!!!!!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

GregSB
DJ Bee18
az inkább a kettes faceliftezett változata, de amúgy nekem se tetszik, a sima kettes sokkal jobban nézett ki, a Grande viszont szerintem rohadt jó lett 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Loál János
Sosem tetszett a hármas Punto. :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

geri15
Shelby Mustang Roxxx <#wow2><#eljen><#vigyor>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Loogan
Érzõdött a kipufogógázon, hogy ahogy fogalmaztak "égett palacsintasütõ" szagú, és ellenõrizték...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

fifi
tényleg

mindig tudtam, hogy te marha okos gyerek vagy... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az a helyzet hogy amint az autóba tankolsz bármit is, az üzemanyagnak számít. Az üzemanyag után jövedéki adót kell fizetni, különben törvényt sértesz. Gázolajnál ez benne van az árban, étolajnál nincs. Az meg sajnos nem teljesen igaz hogy azt teszel az autódba ami jól esik.😞 Anno ugyanez volt az alaphelyzet a HTO-Gázolaj témában is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
hogy derült ki?
ránézésre senki meg nem mondja... volt ott sztem vmi más susskuss is.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loogan
Emberek!
Miért sért az jövedéki adó törvényt, ha én a dízel autómba, gázolaj helyett étolajat tankolok? Most megbüntettek pár embert emiatt - a TV2 híradója közölte.
Ekkora faszságot... Azt teszek az autómba, ami nekem jól esik. Nem?

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Amennyire emlékszem akkoriban a "teafõzõ" fedõnév alatt futott, mert a hûtõvíz hajlamos volt felforrni benne. Meg volt a "libikóka" amire még emlékszem hirtelen, az meg az öreg (még kormányváltós, de már nem az az 50-es évekbeli design) Wartburg volt a veszélyesen sz*r lengéscsillapítása miatt.😊 Az ász meg akkoriban az ezerötös Moszkvics volt, ami képes volt eléni akár a hihetetlen 160-180km/órás álomhatárt is. A régi szép idõk.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
a maga idejében nem volt az annyira rossz kocsi, pláne Európa ezen részén...

Falconer
Király! Nem lesz zastava nyílt napok? Mennék és meghajtanám mint Singer a varrógépet 😄DD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ez válasz akart volna lenni.
Nem használhatod, nem lehet a kocsidon kék világítás, a KRESZ tiltja, tehát engedély sem kérhetõ rá. Ha a rendõr leállít, akkor bevonhatja a forgalmi engedélyedet, és mehetsz haza gyalog.
DJ Bee18
fekete üveg 😄DD, úgyis azzal lenne igazi

DJ Bee18
VÁÁÁOOHHH 😄D új Zastava

robotnyk
álladék mind2
Mhosah Myth
Brutális dög <#szeret>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CSOCSO
ja.. a foose designos eleanornak az a baja hogy a lokharito kijebb van de gusztustalanul sokkal jobban mint a mocihazteto.. pedig az eleanorban pont a capasaga a szep.. plusz a spoiler also resze egyenes.. nem "fogas"
CSOCSO
hat ezert ennek egy ket dologbol jobb az elso spoilere. pl az alja sokkal jobb mint a hires foose designe...

CSOCSO
tegnap neztem az osszerakasat:

Foose Mustang... ismeros? Eleanor...

es az eredeti:

Falconer
Ha pénzed van rá...

ja, meg többször cserélhetem is, mer kopik mint az állat... 😄 de legalább nem csúszik... 😛

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Falconer
Az biztos, meg komfortosabb is, sokkal lágyabban megy az autó 😊

én amúgy is télit használok, jobb a tapadása 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Falconer
Van, de még nincs fenn a téli. Nem kell az még, hónak meg jégnek még híre-hamva sincs.

robotnyk
nincs, már 2 éve mindig másra megy el.
amúgy sztem még korai
fifi
van itt vkinek külön téli-nyári kerékgarnitúrája?
áttette már a télit?

Falconer
A kombi nem jó, mert belelátni a csomagtartóba(legalábbis, ha egymásra pakolod a hullákat). Ha meg még él vki, akkor látszik, hogy a takaró vásznat vagy mi az basztatja alurol. Szoval nem lenne jó megoldás.

geri15
flém <#vigyor1>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Magnumrolcsi
Anyucid dagadt!!

CSOCSO
ertettem kepton
I.C.ram
Mert egy dagadt disznóóóó!!!!
CSOCSO
legalabb le tudnar irni a dagadtot te okostojgli...
mondjuk azt sem ertem minek dagadtozod walaky-t...
CSOCSO
gratula... azert en ennyire nem vagyok vak
hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Elvie
igazán abba lehetne hagyni...lassan ugyanaz megy itt is,mint a partyarcok topikban<#wow3>

[Walaki]D`Lair
pff

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu