6730
-
#918 a VC-ben ha jól tom 70 körül volt a kocsik száma... talán 75 -
REAL_CIÁN #917 Elég az a 70 autó, ha elég változatosak. A VC-ben sok autó igencsak hasonlít a másikra. Itt lesznek kamionok, buszok stb. -
REAL_CIÁN #916 Jaja, Stuntman, ezt is a Reflections csinálta. Pokoli nehéz egy játék, és volt egy aréna építő hozzá minden kiegészítővel, amit csak el lehetet képzelni. -
#915 Nekem még mindig kevés az a 70 autó, amit igérnek. GTA VC-ben van 100, ha jól emlékszem. -
#914 Ezt a játékot megcsinálták PS2-re. -
CUCLI #913 az volna a nagyon komcsi ha volna egy stunt pálya csak ökörködésre, és úgy csinálnád meg a pályakat mind pl a trackmaniaban. beraksz pár kocsit utánna mész összetörni nagyon jó volna -
#912 szátál.... :D
szóltál -
#911 én nem ismertem, de thx, hogy száltál. jó kis oldal -
#910 http://driv3r.gportal.hu/
Nem tudom ismeritek-e, de én most találtam rá és nagyon örülök, hogy van egy magyar DRIV3R honlap is. -
#909 Jól hangzik!
A 252 km remélem nem lesz kevés. -
#908 A PS2ős megjelenés nem. -
Torry #907 Ohh:((((
AZ még messze van...... -
#906 PS2, Xbox: június
Pc: szeptember -
Torry #905 Mikor jelenik meg? -
#904 Nekem ez a törés modell ami a honlapon van igazából annyira nem is jön be, mert főként a darabokat lehet csak lezúzni róla. Az alváz nem gyűrődik, de a játékban meg igen. -
#903 Atyám mekkora nagy toresmodellhatalmas -
#902 A Virtuális Kamion már legalább 1 hónapos:)
A törés meg félhónapos.
Csak kiegézsítés vol most.
2 modell
-
#901 szerintem is ígéretes. ;) -
#900 gecc, nem semmi a törésmodell -
#899 Nem tudom ezt láttátok-e:
Crash Car
de van pár új Virtuális kocsi is, ha nem láttátok meg a kamion
iTT -
REAL_CIÁN #898 Ez már a két éves Stuntman-ben is mind benne volt, ennél csak jobb lesz. -
#897 Az auótk kidolgozása is nagyon vad!!!
A tengelytől kezdve minden a helyén van a verdákon, nagyon részletesk. -
#896 Ízirájdör öcsém, ízirájdör! LOL -
#895 az kinnt van már nem? -
#894 Zsír lesz nagyon ez a game..... Run the gautlet teljes mikor jön már ki???? Ahhh Inkább elvonulok egy szigetre, hogy ne is halljak róla többet:)) Csak viszi fel a pumpát bennem:) -
#893 úgy hallottam, hogy 7 moci lesz a Driv3r-ben nem?
Ha több nekem jó. ;) -
#892 több is, és sokkal jobban néznek ki. Jó kis gamma lesz ez! -
#891 akkor ez ultrakirály :) Vice Citybe is csak 4 van (chopper, gyorsasági, cross, robogó), itt meg mindjárt 7... :) -
#890 jó kis furgon.
-
#889 nem láttátok? Örülök akkor igen ezek a mocik amelyek benne lesznek a játékban király mi? ;) -
#888 Háháháháhá,hatalmas. -
#887 ezek mind benne lesznek a játékban? -
#886 gyááh!!! -
#885 Nmetom láttátok-e:
Bocsi, de mocirajongó vagyok, amúgy frissítették a honlapot, de csak ikonpack meg karakterleírás került fel ha jól láttam... -
#884 Remélem megcsinálják a magasvasutat is benne, hogy felszálhassunk.
Bár ez nem valószínű:((( -
#883 Emberek Miami lesz nagyon hangulatos!!:)) -
#882 egyébként nagyon faszák a képek, és végre vannak lövöldözős screenshotok is -
#881 hááát, nekem sem akad. sry az offért -
#880 Semmit nem akad. Rossz a VGA drivered. -
#879 Ha gorgeted a forumot, es megjelenik alul vagy felul abszolut nem akad meg?
De attol fuggetlenul kiszedhetned, ugy sem latom semmi ertelmet