Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Például az én honlapomon megtalálod. Gregorius' corner

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Hello!

Lehet, már nem sokan járnak ide... azért megkérdezném, esetleg valakinek a gépén megvan még ennek a játéknak a magyarosítása? Mivel neten sehol se találok, mindenhol eltüntették már. Ha megvan, akkor át tudná nekem valaki küldeni? Megköszönném.

Sziasztok! Ha valakinek megakar szabadulni a syberia 1 vagy 2-tõl akkor szívesen vevõ vagyok rá. Már végigvittem mindkettõt régebben, de szeretném ha meglenne eredetiben. Néztem már aukciós oldalakon, boltokban, de sehol nem lehet kapni. Szóval ha valakinek van eladó syberia 1 vagy 2-je akkor szívesen átveszem. Köszi.😊
dustmote
Amikor egy lifttel felmész a kolostorba, bal oldalon van egy fõzõ masina. Annak a bal oldaláról le kell akasztani egy kanócot (elég, ha rákattintasz a madzagokra), aztán a gyógynövényt beleteszed a masinába, és kész is a gyertya.
Bár gondolom már régen megcsináltad 😄

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

dustmote
Nekem eredetiben van meg, egyszer karácsonyra kaptam 😊

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

Gregorius
Nem lehet. A játék 97,48%-ban elõrerenderelt grafikát tartalmaz.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Heló! az lenne a kérdésem, hol lehet a felbontást állítani? Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

GamerAdams007
Nem nagyon lehet már kapni, esetleg neten "nézz utána". 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Gregorius
Hát én nem csak a boltokban nem találom.

hello
Egy osztálytársam szeretné megvenni a syberia 1-et de nem találja a boltokban...Segítséget kérnék hogy megtalálja!!!!<#beka2><#beka2><#beka2><#email><#fejvakaras>

every damn day

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070567770
ffxi
Hû az egy kemény dió :S

Fákjúal!

Hellosztok!A kolostorban hol lehet gyertyát találni és meggyujtani?Az ereklye már meg van csk nincs gyertya.
ffxi
De hogy! Vissza lehet azt olvasni vhol.

Fákjúal!

na megoldottam a problémát😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

hali!
nektek is egyszerre beszéltek a szereplõk a párbeszédek alatt? nekem egyszerre mondják a magukét, nem várják meg míg az egyik befejezi a mondanivalóját hanem nyomják egyszerre és igy meg nem értek belõle semmit, mert a feliratokat is elkapkodja.
pls help!

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

No, végigvittem közben, háááááát volt amikor szídtam a készítõket😊 Az utsó küldinél jól jött ez a leírás ami itt van.
Viszont a második részre kiváncsi vagyok😊
Most nézem ez mai hozzászólás😊
Szóval van 3 patch is, próbáld meg feltelepíteni, hátha.
HAYES
Hali!

Barrockstadt-ban járok amikor fel kell mászni a létrán a tojásért. Na ez meg is van, de amikor mászok le, akkor a játék megfagy. Elõzõ mentéssel is próbáltam, de nem jó. Valami patch megoldja a problémát, vagy valami más?

GamerAdams007
lol na meg a torrent + warez oldal + fájlcserélõk, nemtom ki találta ki hogy csak DCrõl jön... bár lehet, hogy amikor írta akkor még úgy volt :

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bocs www.thepiratebay.org
VisszaOLvastam egy kicsit mindenki azt mondja, hogy csak DC-rõl lehet leszedni. Én a www.thepiratebay.hu-ról szedtem
Sziasztok!
Nem rég kezdtem a syberiát és Konkozgradban tartok, már beszéltem a muterral Helenáról és elújságoltam a hírt az igazgatónak, de nem tudom, hogyan (hol?) kell beszállni az egy sínes vasútba.

más:
nekem a bugok széles választéka jelentzezett a játéknál<#mf1>Azegyik a rendszeres fagyások (ezt resettel lehet orvosolni, )

a másik az egy helyen fagyások (ittt mindig egy helyen fagy le, nem lehet emiatt tovább haladni . Ezen a patch-ek segítettek.

a harmadik a képszakadások. Ezek Konkozgradnál jelentkeztek eddig csak.
ffxi
Ok, akkor nem fárasztom magam 😊

Fákjúal!

máe meg van! azért thx!

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

okok, köszi szépen! 😊))))

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

ffxi
de de csak nem vok otthon. Majd ha hazaérek megnézem a mentésbõl vagy a végjácáasrõl 😊

Fákjúal!

nem tudnál mégis segíteni? nagyon megköszönném, mert leragadtam ennél a résznél... kikészít 😊

ffxi
Ízé ott a... hû nem juteszembe. Pedig tom....

Fákjúal!

hali! pls valaki segítsen! a problémám ugyanaz, mint 1216 os hsz-ban le van írva, csak én nem tudom, h hol is kerssem a 2. zenehegnert. amúgy a vonat is mindjárt indul, már csak a tárgyak kellenének!

peeter22
Az uszálytól egyenesen elõre fel a lépcsõn azt mielött véget ér az üvegház ott lesz az nem lehet eltéveszteni nem kicsi.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Igen,ezeket tudom,de hol van a konzol....azt nem tudom!!!
ffxi
Jól tudod.

Fákjúal!

peeter22
Az uszállyal kell a falhoz vontatni a vonatot, de elöbb az uszályt át kell juttatni a zsiliprendszeren. Telefonálni kell a mobillal és akkor, ha jól ügyeskedsz megmondják, hogy mit kell csinálni. Az üvegházban a zsilipkezelõ konzolon van a telefonszám. Rég játszottam már pontosan nem emlékszem.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Sziasztok!
Nemtudna valaki segíteni nekem a Syberia 1-ben?
Barrockstadt-ban vagyok és éppen a gátvezérlõt kéne megkeresnem,de sehol se találom....1 ötletem van,hogy ott van a falnál,de nem tudom hogy kell átmenni a sín másik oldalára!Van valakinek ötlete hogy hol van és hogy lehet megközelíteni?
ffxi
Milyen csodás egy játék. Majdnem "sírtam", annyira tecett. Nos írány a 2.rész. Mert rohadtul kivácsi vok milyen kalandok várnak rám meg Kate-re 😊

Fákjúal!

ffxi
THx, megvan!

Fákjúal!

GamerAdams007
asszem elobb még meg kell szerezned még1 zenehengert, és ha azt meghallgattad a 'lejátszón' akkor kiveheted

ffxi
Ezeket a figurákat nemtom kiszedni, melyek a zene lejácon vannak, mert asszondja beragadt. Hogyan lehet kiszedni õket?

Fákjúal!

GamerAdams007
nálam ilyenkor bejött az ALT+TAB aztán vissza a játékba is... igaz szétesett a kép, és semmit nem lehetett látni a zöldes csíkokon kívül, de az egéren ugyanúgy látszott az arany keret, szal át tudtam menni máshova, amitõl pedig a kép szétesése is megoldódott

MerlinW
Codecpack (pl ACE) probléma lehet a külhoni játékostársak írásai szerint.

[merlinw.org]

Amikor átmegyek egyik helyrõl a másikra, nem tölti be a következõ helyet, hanem megáll a töltésben és fagy.
ffxi
THX!!

Fákjúal!

Gregorius
Ez esetleg valami olyant jelent, hogy mondjuk a színek úgy jelennek meg, mintha 16 színbõl állna, és azok is össze-vissza vannak keverve?

Valaki tudna nekem segíteni abban, h., miért esik szét egy eredetileg P2-es 64 MB ramos játék képe egy P4-es 512 MB-ramos ATI 9600-as gépen?

Már mindent lefrissítettem.
Nemcso
Ha jól emlékszem, akkor amint kilépsz a hotelbõl, balra kell menni és a házsor végefelé tudzs majd belépni a közjegyzõ házába.

...de ha kell, itt egy végigjátszás.

ffxi
Nem találom sehol sem.

Fákjúal!

Gregorius
A polgármesteri hivatalban. Az egyetlen ház a házsoron a motelen kívül, amibe be lehet menni. ...ha emlékem nem csal.

ffxi
Hali!
Még az elején járok. Vmi közjegyzõt kell megkeresni, merre van? Jelenlegi tárgyaim: 3 fogas kerék(kicsi, közepes és nagy).

Fákjúal!

Köszi szépen! <#worship>