1354
-
#1314 Itt -
#1313 valaki tudna nekem a magyarositásról adni linket? -
dobko #1312 hogy lefagy bocsi... létrára fel, majd tojássa le és meghal -
dobko #1311 ugyan ez a bajom mint neked a 3 "varjú" amugy kakukk-al, higy lefagy
szal megtudnád mondani mi a megoldás??? -
#1310 sziasztok tudnátok segiteni?letöltöttem a játékot,játékon belül mikor inditanám kéri hogy helyezzem be az 1es cd-ét pedig be is van montolva!köszönöm ha tudna valaki segitteni
-
AtKing #1309 Helo! Én is megköszönném ha elküldenéd a magyarosítást! Előre is thx!
[email protected] -
Akylleus #1308 Szia!
Nekem is jol jonne a magyaritas, megkoszonnem ha elkuldened!
Akylleus -
#1307 És most még rossz klikkre is emberek válaszoláskor. Azt hiszem abba kéne fejeznem az ivást. -
#1306 Érdekes, hogy az elmúlt idők alatt sem sikerült kifejlesztenem azt a képességemet, hogy tudjam, melyik részből mit fordítottam. LOL Bocsi a hülyeségért! -
#1305 Gregorius' corner
Köszönöm az ingyen reklámlehetőséget! Itt megtalálod. Meg a Google is megtalálja. -
cristof198411 #1304 Sziasztok!Elakadtan a templomos résznél:(Kivettem a kereszt mögül a klcsot és felvettem a kártyákat is!De sajnos a fogaskerekes kapcsolót nemtudom elinditani!Ha valaki tudj hogyan juthatnék ott tovább az legyenszives segiteni.Előre is köszönöm:) -
Laceee987 #1303 hali! vki elküldi nekem a syberia 1 dokumentumok magyarosítását? erre az e-mailre: [email protected] -
#1302 Hát van a játékban egy string.dat nevű fájl. Azt kell vele felülírni. Kb pont ez van benne a ReadMe-ben is, de ennél frappánsabban nem tudom megfogalmazni. -
syberia2 #1301 Greg: a te honosításodat hova kell beilleszteni, mit kell vele csinálni? -
#1300 Ez a gyári fordítás, ha jól látom. Sajnos hemzseg a félrefordításoktól és a logikai hasra esésektől. Ezt nem ajánlanám senkinek. Esetleg akkor, ha valamit nagyon összekuszált a saját telepített példányánál, és szeretné visszaállítani az eredeti kiadást. -
#1299 Syberia 1 magyarítás!Ha valakit esetleg érdekel!
http://rapidshare.com/files/220164245/syberia.rar.html
Remélem jól raktam fel!! -
#1298 Syberia 2 dokumentumainak van nálam magyarosítása, az 1. rész pedig magyarul jelent meg, az eredeti játékban magyarul vannak benne a dokumentumok. Azzal nem bajlódtam, hogy lefordítsam, nem tudom, hogy vannak-e belőle egyszerű képlopással kiszedve cuccok. De ha vannak is, nálam biztos nem lesznek fent, mert azokat nem én fordítottam. -
orchidea #1297 Hol lehet megtalálni a syberia 1 dokumentumainak magyarosítását? Lécci valaki segítsen! Köszi -
syberia2 #1296 Küldöm AKEE, STYREX! -
syberia2 #1295 Küldöm AKEE, STYREX! -
orchidea #1294 Sziasztok!
Nekem az a problémám, h kéri a 2. cd-t miután elindult a vonat. Beraktam magic disc-be, de semmi. Ez miért van? Mit csináljak? Lécci valalki segítsen!:( -
Akee #1293 Hi!
A teljes magyarítás nekem is jól jönne. Tudom, hogy van egy nagyon igényes, de sehol nem találom:(
A feleségem a kórházban szét unja magát, és neki gondoltam.
Pls. dobja rám valaki mail-ban.. -
Styrex #1292 És elárulod hol? -
syberia2 #1291 VAaaaan -
Styrex #1290 Persze ha vki más tud róla szóljon. -
Styrex #1289 Főleg Gregoriustól kérdezném, hogy a Syberia dokumentumainak van-e magyarítása valahol? -
syberia2 #1288 nekem is tetszett, de azt nem értem, h a végén mire kell a mamutbaba? a II. nem is tér vissza!!! -
campy #1287 megoldaottam az exe problémát és kipörgettem a játékot:) a vége érdekes volt annyit sajnálok hamár ennyit szenvedett az ember h megtalálja Hans-t akkor már miért lenne vmi + küldetés vele kapcsolatban?:) és sztem a gonosz(bolond) Sergei részt nem oldották meg jól mármint h Kate-nek ki kell menekülnie sztem ott belecsempészhettek volna vmi rafinációt...de összességében óriási a játék és hát ki kell próbálni a 2. részt!!! -
campy #1286 na srácok eddig tartott úgy tűnik a játékörömöm... megetettem a 3 varjút felmászom kakaukktojást elcsortam lemásznék a létrán és állandóan lefagy annál a résznél:(:( kérdezem én miért vagyok ilyen szerencsétlen evvel a game-el? patchel van gond?? várok tippeket ez hihetetlen:( -
campy #1285 és el lehet benne akadni néha:D főleg Barrockstadt egyetemnél:S nem tudok mit kezdeni a gombás könyvvel, a yarana colával v mivel és avval a tube-al + kellene zsé kellene egy másik aranytojás a mérlegre, kellene egy kulcs az állomáshoz és el kellene a létrához vezető úton üldözni azt a 3 madarat pff:D , + még a professzor tartozik nekem egy telefonnal kb itt tartok! -
#1284 Nem rossz mi? :) -
campy #1283 szenzációs játék...egyszerűen szavakba nem tudom önteni milyen jól megvan csinálva tele érzelemmel, történettel, ötlettel...nagyon eltalálták és 2002-es játék és sosem hallottam róla:( ezen le vagyok döbbenve...teljesen véletlenül ajánlották nekem és milyen jól tették:) asszem kell a 2 is:D -
campy #1282 ok megvan le kellett tölteni az SP3 (patchet) sokkal gyorsabb minden rendben köszi a segítséget:) -
campy #1281 úú kipróbáltam bink32w.dll 3.0.0.0-sal és itt már el sem indult a játék szval vissza kellett térjek a másik binkre... megpróbálok vmi kodeket leszedni -
#1280 Nem normális. Próbáld meg a bink.dll-t lecserélni. Ha videólejátszás után keletkezik a probléma. -
campy #1279 gyerekek sziasztok feltettem a game-t, minden oké a grafikát volt hogy magasra tettem volt h alacsonyra mégis a filmbejátszás után kattintok pl a bőröndre olyan lassúsággal teszi a csaj mint egy nyugdíjas csiga mikor a vajas kenyérért menne egyszerűen nem lehet kivárni!!! normális dolog ez a játékban hogy olyan a karakter mozgása mint egy lassított felvétel? vagy nálam van gond? 16 bit vagy 32 bit az ajánlott? várom a tanácsokat -
#1278 Egy ideje már fent van a magyarítás nálam. -
syberia2 #1277 Oké, elkültem! -
syberia2 #1276 Oké, elkültem! -
syberia2 #1275 Mondom, én elküldöm, csak add meg a címed!