Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Szerintem egyszerûbb lenne, ha te csinálnád meg a shotokat a saját gépeden.
(Gondolom, megvan a játék, ha azt akarod fordítani...)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Gregorius
Köszi, azt tudom, nekem csak screenshot kéne róluk. Nincs olyan oldal, egy walkthrough, amiben benne vannak?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ibrik
Sehol.
Sajnos úgy van bacsomagolva/kódolva a "nagy" fájlban, hogy nem lehet (egyelõre) hozzáférni.
Ezt már hónapokkal ezelõtt kitárgyaltuk Tóth Gáborral (totyg), aki elõtted csinált hozzá magyarítást. (a Syberia 2 és a Játékmagyarítás.... topikban)

Gregorius
Tudna valaki segíteni abban, hogy kép formájában megleljem a Syberia 2-höz tartozó angol nyelvû dokumentumokat?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Az asztal fényerejét hiába állítgatod, mert a videodriverekben külön beállítási opciók vannak a Direct3D az OpenGL a Desktop és az Overlay fényerejének, és egyéb beállításainak módosításához.

Kb fél órája fejeztem be a játékot, és tényleg el kell húzni a függönyt.<#eljen>

Csak a gyáva ember fékez!

Adri
úgy emlékszem a függönyt félre kell húzni mert addig nem látja😊

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Segítséget kérek:
Leszálltam a léghajóval Arabald gyógyfördõjénél, beszéltem az igazgató-recepciós taggal õ közölte, hogy nem segít, erre én beleöntöttem az ultrát a azálloda elõtti szökõkútba, de a portás nem akar kijönni kitakarítani, hogy én nyugottan nyomozhassak a pult mögött. (Nem is kínálja föl a párbeszéd panel, hogy megemlítsem neki, hogy habzik a szökõkút)
Minden párbeszédet végigpróbáltam a habos szabotázs elõtt.

Köszönöm elõre is.

via_mala
Gyûrtem egy kicsit a Syberia-t.
Mint a kalandjátékoknál általában itt is szükségvan néha pixelvadászatra. Az én problémám az, hogy a monitorom meglehetõsen sötét, és a sötét részletek nem nagyon látszanak, így pl. a Volarberg gyár kapuját sem vettem észre. A control panelen már felnyomtam a fényerõt meg a gammát az égbe (a 3D alkalmazásoknál is), hogy a desktop már virít, de a játék még mindig töksötét. Miért nincs egy brightness, v gamma csúszka a video beállításoknál?! Van esetleg valakinek ötlete, hogy ezen miképpen lehetne segíteni?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Ez a patch megoldotta a problémát. Most már tökéletesen fut.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

ibrik
Én 1 Ft-ot sem vagyok hajlandó adni egyetlen játékért sem - fõleg olyanokért, mint a Syberia elsõ része is volt, hogy kábé 1 nap alatt végig lehet vinni - és ez vonatkozik a második részre is...

Mindenki vegye meg az eredetit, mert most kb 2k-be kerül, és ennyire azért illene tisztelni a fejlesztõket!
Avagy: budget árú gamez rulez!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

via_mala
Detto!
Klassz ez a bullet time, de nem egy kalandjátékban. 😉

Lehet, hogy a WinXP miatt?
Radeon 9600 Pro videokártyám van, asszem 4.7-ös Catalys-tel.
Bátran bekapcsoltam az élsimítást is, lehet, hogy nem kellett volna?

Mi a megoldás?

hi all!
eltettem a Syberia I -et, de lassítva megy az egész...mi a gond?

Elõre is kösz

nem, elötte kéri a második cd-t! mielött elöször elindulna a vonattal!
nem kéri a korrekt 2es cd-t???
ha igen, akkor másold fel a teljes második cd tartalmát, mindent a megfelelõ könyvtárba
nekem igy ment

football without ultras is nothing

Sziasztok! van egy olyan problémám hogy a második állomásnál amikor kilépnék a vonatból nemtölti be a gamet! honnan lehetne leszedni valami frissitést neki?
zsea
hmm köszi
kár érte, azért még próbálkozok 😊 bár már kezdem megszokni 😉

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

Nekem is csinálta: videokártya driver probléma valószínüleg, nem sikerült megszüntetni...

helló !
valaki meg tudná mondani hogy a a lezuhant gépnél hogy kell a rádió kijelzõjébe a számot beütni ?
zsea
üdv!
találkozott már valaki ezel a problémával?
ha új képre megyek - és ha elhagyom azt a helyet (nem mindegyiknél) piros, kék...stb szinekbõl folyton újrarajzolja a képet (vagy nem tudom mit csinál)
hogy lehetne ezt megszüntetni?

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

hú de ismerõsek ezek a képek valahonnét 😞

Taptarap
kijött a 2-ik rész😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sephi
En csakis egyszer hasznaltam vegijacast kicsit es az is a Monkey Iland 4 ben volt mert teljesen elakadtam... ha nem tok valamit legfejjeb megkerdem forumon de altalban mire jon a valasz mar regyuttem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
DC

Black krisz
Ha lehet akkor ingyen 😊

splintercellmsk.uw.hu

Black krisz
Valaki tudna nekem mondani egy címet ahonnan le tudnám szedni a játékot magyar verzióban?

splintercellmsk.uw.hu

Skacok semmibaj ha vki. végigjátszást használ.
Aki versenyszerüen akarja végig nyomni és méri az idöt, annak hajrá.
Én személyszerint egyszer viszem végig de akkor elvegetálok rajta egy hónapig is.
Off.: a II. rész tényleg klassz asszem valamelyik screeshot-ot beteszem háttérképnek.
JustIce
Na iti van a vegigjaccas: (csak linket rakom be)

1
2
3
4
5
6
7
8

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
ja mar irtam en is😊 amugy talaltam vegigjaccast. bar en nem hasznalnam, mert akkor hajlamos az ember a kisebb elakadasoknal is elovenni. a vegen meg az lesz belole, hogy folyamatosan olvasod😊 de azert felrakom vhova.pilla

Azt a fajta világos színt állítsd be neki, ami azon az ismertetõn van rajta, amit az elején szedhettél le a Hotel faliújságjáról.

Sadun Tryst
hidd el, Kanizsánál 100x szebb!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

tier
Ebben képek is vannak, asszem így könnyebb lesz.😊

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

tier
Ha angol nyelvû végigjátszás megfelel, akkor itt van.

JustIce
ja nagyon😊

JustIce
irtam😊

JustIce
vilagos sargara allitsd a panelen a szint.. pontosan hol meg nem mondom😊 a lenyeg a vilagos sarga(asszem😊

Sadun Tryst
Miskolcon már voltam! szép hely! 😊

Sadun Tryst
mind1, de azér köszi! megpróbálom akkor a DC-t! 😊

Annyi még,hogy visszaolvastam,de konkrétan senki sem emlékszik,a régi magyar leírásra mutató linkek nem élnek már.
Sziasztok,egy kis segítség kellene.Az elején vagyok és a robotnak kellene a lábát elkészítenem.Minden megvan,csak a kapcsolók állását nem tudom,mert mindíg másik lábat akar(a kis válogatós😊).Mi alapján lehet rájönni,hogy mi a helyes beállítás.Köszi
zaki
hát az nem jó... sajna nem vágok más helyet.

tier
Koliban vagyok és ha DC-zek, akkor levágnak a hálóról.

JustIce
Amugy Miskolc/Debrecen 😄

zaki
Dc-d nincs?

tier
Csak fizetõs helyet tudok.Ez a hdc.atw.hu.

Sadun Tryst
és ha valakinek jó a logikája, a megoldóskészsége, és azért jó az ilyen játékokban? akor mi van? mert én sem azér kaptam 5 csillagot az SH2-ben HARD-on, miután végigvittem, mert szép szemem van... 😛

Sadun Tryst
vmi letöltés van, ahonnan leszedhetem? szívesen kipróbálnám! 😊

tier
Mysterious Journey 2-t próbáltad már? Most játszom vele. Hát nem egy trivi játék... Ezzel biztos elleszel, amíg megjelenik a Syberia 2.

Halika!

Egy kis megjegyzés.:
Az ilyen fajta kalandjátékokban senkisem lehet elég jó. Gondolom a hamar végigvitelt
a második nekifutásra érti mindenki!!! Minden gamé más és más ezért nem lehet kifejleszteni
az "elöre tudást".
Igy, a "Jó vagyok ezekben a játékokban" helyett a "Szeretem ezeket a játékokat" kijelentés
a helyén való. Egy tulajdonság asszem mindannyiunkat összeköt.: türelmesek vagyunk. Mert
ezekhez a progikhoz ez a legfontosabb. Ezért is szeretik kevesebben az ész játékot.

-Ó Syberia ki vagy a mennyekben szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te második részed,
legyen meg a te cd-d, add meg a napi fejtörönket, s bocsáss meg a végigjátszás leirásokért,
miképpen mi is megbocsátunk a mentés elötti lefagyásokért!
Amen!