Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

UP!
Senki nem tud mentés küldeni!? <#szomoru1>

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Valaki el tudna küldeni egy mentést, ami akörül van, amikor Boris-t kell kilõni az ûrbe? Sajnos valami bug folytán nem engedi megnyomni a negyedik gombot a konzolon. Már mindent próbáltam. Sajnos egy mentésem van, amit felülírogattam, és a hülye fejemmel felülírtam miután nem jutottam tovább, hátha késõbb menni fog, és nem megy! Címem: [email protected]
Elõre is köszi szépen!

Gregorius
Elkészült a Syberia 2 dokuemtumait tartlamazó magyar fordítás, és a hozzájuk tartozó nyomtatható verzió is.
Mindenkinek tartalmas szórakozást kívánok hozzá!
Gregorius' corner

sziasztok, egy kis segítséget kérek.
Már játszottam a Syberia2-vel, aztán most toltam végig a Paradise-t, és most jönne a Syberia1, de valami miatt nem tudom telepíteni. az autorun elindul, de rögtön utána kiírja, hogy a Microsoft hibát észlelt, és elnézést kér hogy leáll. Van valakinek tippje, hogy miért?
Nagyon köszönöm már meg is van! És igazad van, sosem idejét múlt egy jó kis kalandjátékkal elütni az idõt! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

DEMETER!!!!
sosem idejétmúlt a syberia!
www.magyaritasok.hu
ott találsz a lot of jó magyarítást!!!!

sok szerencsét!

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

Üdv mindenkinek!

Tudom, hogy már egy kicsit idejétmúlt dolog de nem tudna vki egy linket ahol találok magyarítást ehhez a szuper kis játékhoz?

Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Ja vagy majd esetleg a Gamestar hátha megszerzi, az 1. rész abból van meg nekem. :-)
Van olyan hogy nem forgalmaznak sajna. Pl. nem értettem, hogy a Sudekit teljes játéknak adták a GS-hez, amit épp (asszem) az azt megelõzõ számban teszteltek. Nem semmi. Szerintem pont azé hagyták kiadni a GS-nek mert itt nem is kapható amúgy.

akyyy
pfffff

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ibrik
A Syberia 2-õt nem forgalmazták hivatalosan.
Mindenki vagy külföldrõl vette meg vagy a többieknek tört verziója van.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Megvan a megoldás, megnéztem egy külföldi oldalon: el kell húzni bent a függönyt, hogy meglássa az öreg a mûvünket. 😊
Csak jobban szét kéne nézni, de ha már sokáig nem találom a megoldást, akkor nézek bele a VJ-ba, igaz most póruljártam, mert abból ez kimaradt. Azé kösz.

Syberia 2 nincs a CDGALAXISban. 😞((

akyyy
tán a szökõkutba van vmi ketyere de nem biztos, basszsu de rég jácottam vele, most kezdem el szedni a kettõt, de olyan lassan jön h ajj... mennyibe kerül a 2 mostanság?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hi!
Tényleg jó a játék. De most akadt egy kis gondom. Aralbadban beszéltem a recepcióssal (mindenrõl), majd elvettem a tisztítószert és beleszórtam a szökõkútba. A baj az, hogy ezt sehogy sem tudom neki megmondani (a végigjátszás szerint beszélni kell vele és kimegy takarítani), de nekem csak ugyanazok a dumák vannak, mint az elsõ társalgáskor. Talán kellene még valamit csinálni? Aki tud segítsen, légyszi!!! 😞 Elõre is köszönöm.

nekem kicsit büdösek a kalandjátékok de ez naon bejött

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Hali!Köszi a kérdést,közben már tudok menteni,visszaállítottam az eredeti 16bit-re a játékot.Különben 4,41Gb üres hely van a lemezen.Viszont most meg a madaras résznél(ahol odaadom a szöllõbogyókat nekik,hogy felmenjek a kakukk tojásért)egyszerüen leáll a kép,a hang(madár)az hallatszik.Aztán semerre.Illetve ha visszaváltok Windosra és utána vissza a játékra nyomok az egérrel a tálcán.már csak sötét kép és a madárhang hallható! Bug?Tud valaki erre megoldást?Továbbra is köszönöm a segítséget!A játék maga,megfogja az embert,a zenével együtt.<#taps><#taps>
akyyy
van elég hely a c-n?

Hali!Nagy gondban vagyok!Nem tudok elmenteni játék közben !Help!Please!!Elõre is köszönöm az esetleges segítséget!
Kit--Kat
Én se vagyok kalandjátékos a Gram Fandango mellett ezt az 1et vittem végig de zseniális az egész. 2.hoz még sajna nem jutottam hozzá😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csuhai G
Én is ugyanígy voltam vele ahogy te! Feltettem a Syberiát, és rögtön megfogott! Végig is játszottam. Aztán jött a 2. rész, ami sajnos már nem fogott meg annyira mint az 1. rész, de az is fantasztikus élmény volt! Azóta pedig falom a kalandjátékokat! 😄D (de leginkább Sokal következõ játék(ait) várom!)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

pedig mondjuk tõlem távolt áll az ilyen stílus. (inkább pirnszofpersia stb) de ez a játék nagggyon teccik 😊
kössz. már rájöttem (kis rohangászás után) <#vigyor2> kijátszottam, és mit ne mondjak rohadtul teccet. nagyon durván jó hangulata van a játéknak 😄 a 2. most fogom elkezdeni 😉
Csuhai G
Jaja!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kit--Kat
JA ahol a dokkmesterrel annó megismerkedtél.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csuhai G
Leszálsz a vonatról, az egyetem felé, de nem elõre mész, hanem balra, addig amíg egy parthoz nem érsz. Ott lesz a kampó a homokban asszem! 😉

heló, lenne 1 kérdésem. amikor a vonatot kell elvontatni ott elakadtam. a hajós dobott nekem 1 láncot és arra elvileg vmi kampót kell rászerelni. na azt hol kell +szerezni?? ((vagy az a kémcsõfogó amivel a tojást fogtam meg, mer az már nincs meg)) help!!
ibrik
Runaway : A Road Adventure - bár nem éppen az az általad említett "hangulat, ELHAGYATOTT, GYÖNYÖRÛ TÁJAK", inkább a humoros kategória a "point&click" kalandjátékok közt.
De még idesorolhatjuk a Broken Sword elsõ két részét is (a harmadik rész, mint tudjuk, már nem point&click, hanem billentyûzetrõl irányítható kalandjáték)

The Longest Journey

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Csuhai G
Már az is megvolt! 😄

Kit--Kat
Syberia 2😊
Én eddig csak 1 kalandjátékot vittem végig, mégpedig ezt, és tényleg nem semmi a játék😊

Csuhai G
Köszi! Valami más?

Taptarap
Still Life.
ugyanaz a cég csinálta azt is.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Csuhai G
Hali!

Valaki nemtud mondani egy játékot ami hasonlít a Syberiára? Úgy értem: hangulat, ELHAGYATOTT, GYÖNYÖRÛ TÁJAK (!)

A tájak valami fantasztikusak voltak ebbe a játékba...csak már 3X kijátszottam és kéne valami más! De mindenképpen valami elhagyatott,hangulatos!

Elõre is THX az ötleteket!

A múltkor találtam amúgy egy oldat ahonnan le lehetett tölteni a Syberia 2-õt, kemény 2óra alatt le is töltöttem, de sajni nem mûkszik, mert hibás! 😞 A háromnegyedéig fel tom telepíteni de utána nem mert kiirja h valami sérült, aztán meg lefagy...😞 Ez nem igaz...
Nemtom, nekem ez a rész tök egyszerûen ment. Szóval én lementem az alagútba, utána megpróbáltam lehívni a liftet azzal a kis kellentyûvel, aztán le is jött csak benne volt egy bomba. Kate egybõl elrohant, aztán fel is robbant a bomba, utána visszamentem oda, és ott voltak a romok, kinyílt a szellõzõrács és simán ki tudtam menni...próbáld meg igy 😊 Sok sikert!
Csuhai G
pontosabban:

1. nem tudok felmenni és nincs nálam bomba, máshol pedig nemtalálok semmit
2. az utolsó mentésem, ahol felvehetném, az elég messze van
3. a végigjátszásba ez nincs benne csak az, hogy menjünk oda és másszunk ki a szellõzõnyíláson 😞

Csuhai G
De nem tudok felmenni ! <#sir>

Gregorius
Illetve inkább ugyanúgy járt, mint az elsõ rész, tehát hogy majd egy-nehány évvel a megjelenés után lesz kapható a klasszikus csomagolásban.

ibrik
Csakis netrõl (pl. DC vagy warezoldalak) tudod beszerezni, mert a második részt magyarországon nem adták ki hivatalosan - tehát itthon megvenni nem tudod.

sziasztok!
Ha valaki tudja, h jelenleg hol lehet megvenni, vagy megrendelni, letölteni a Syberia 2-õt akkor írjon!! Már mindenütt kerestem de nincsen sehol....😞
Egy Syberia rajongó 😊
ibrik

bigapó
berobbant a liftakna? ha igen akkor jó ha van nálad dinamit(fent mikor belépnél a liftbe, mellette (feléd esõ részen) vannak dobozok, abban van dinamit). a robbanóanyagot kell odarakni a szellõzõnyíláshoz és utánna ki tudsz menni.

egyébként mindig érdemes áthuzogatni minden felett a kurzort, mert ha van valami használható akkor ugye átvált kézre. A 2. részben volt egy ilyen dolog, hogy egy hal csontvázát(gerincét) kellett felhasználni, de azt már egy korábbi részen felvehetted, de ha ott nem vetted fel, akkor is volt egy tartalékba máshol.
nekem van hozzzá leírásom(most nincs nálam) netrõl szedtem le, szerintem kutakodj a pc-s újságok oldalain, valahol fent van.

The Matrix has you...

Seth
abba a nagy liftbe kell beszállni én úgy emlékszek

PSN ID.: Beegabor

Csuhai G
na, senki? 😊

Csuhai G
Hali!

Megmondanátok azt, hogy amikor Helena kiszabadul, én benn vagyok az alagútban akkor mit kell csinálni? Azt írja a végigjátszás, hogy a szellõzõnyíláson ki kell menni, de Kate nem akar bemenni, csak azt mondja, hogy az egy szellõzõnyílás!

Elõre is köszi!

Csuhai G
De, segített! 😊 Köszi!

Adri
#1101 ez nem segít??

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Csuhai G
Helló!

Az lenne a kérdésem, hogy Aralbadban amikor ki kell kevernem azt a koktélt melyik hangot (billyentyût) kell megnyomni? Arról a lapról nem tudok semmit se leolvasni! Úgyhogy légyszíves úgy mondjátok, hogy jobbról a...., balról a..., stb...

Elõre is köszi!

Üdv.: Csuhai G

Csuhai G
Jaja, köszi, ott volt!