1354
  • matemate13
    bocs www.thepiratebay.org
  • matemate13
    VisszaOLvastam egy kicsit mindenki azt mondja, hogy csak DC-ről lehet leszedni. Én a www.thepiratebay.hu-ról szedtem
  • matemate13
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem a syberiát és Konkozgradban tartok, már beszéltem a muterral Helenáról és elújságoltam a hírt az igazgatónak, de nem tudom, hogyan (hol?) kell beszállni az egy sínes vasútba.

más:
    nekem a bugok széles választéka jelentzezett a játéknálAzegyik a rendszeres fagyások (ezt resettel lehet orvosolni, [már kb. 30x reseteltem])

a másik az egy helyen fagyások (ittt mindig egy helyen fagy le, nem lehet emiatt tovább haladni . Ezen a patch-ek segítettek.

a harmadik a képszakadások. Ezek Konkozgradnál jelentkeztek eddig csak.
  • ffxi
    Ok, akkor nem fárasztom magam :)
  • zátony
    máe meg van! azért thx!
  • zátony
    okok, köszi szépen! :)))))
  • ffxi
    de de csak nem vok otthon. Majd ha hazaérek megnézem a mentésből vagy a végjácáasről :)
  • zátony
    nem tudnál mégis segíteni? nagyon megköszönném, mert leragadtam ennél a résznél... kikészít :)
  • ffxi
    Ízé ott a... hű nem juteszembe. Pedig tom....
  • zátony
    hali! pls valaki segítsen! a problémám ugyanaz, mint 1216 os hsz-ban le van írva, csak én nem tudom, h hol is kerssem a 2. zenehegnert. amúgy a vonat is mindjárt indul, már csak a tárgyak kellenének!
  • peeter22
    Az uszálytól egyenesen előre fel a lépcsőn azt mielött véget ér az üvegház ott lesz az nem lehet eltéveszteni nem kicsi.
  • balageblog
    Igen,ezeket tudom,de hol van a konzol....azt nem tudom!!!
  • ffxi
    Jól tudod.
  • peeter22
    Az uszállyal kell a falhoz vontatni a vonatot, de elöbb az uszályt át kell juttatni a zsiliprendszeren. Telefonálni kell a mobillal és akkor, ha jól ügyeskedsz megmondják, hogy mit kell csinálni. Az üvegházban a zsilipkezelő konzolon van a telefonszám. Rég játszottam már pontosan nem emlékszem.
  • balageblog
    Sziasztok!
    Nemtudna valaki segíteni nekem a Syberia 1-ben?
    Barrockstadt-ban vagyok és éppen a gátvezérlőt kéne megkeresnem,de sehol se találom....1 ötletem van,hogy ott van a falnál,de nem tudom hogy kell átmenni a sín másik oldalára!Van valakinek ötlete hogy hol van és hogy lehet megközelíteni?
  • ffxi
    Milyen csodás egy játék. Majdnem "sírtam", annyira tecett. Nos írány a 2.rész. Mert rohadtul kivácsi vok milyen kalandok várnak rám meg Kate-re :)
  • ffxi
    THx, megvan!
  • GamerAdams007
    asszem elobb még meg kell szerezned még1 zenehengert, és ha azt meghallgattad a 'lejátszón' akkor kiveheted
  • ffxi
    Ezeket a figurákat nemtom kiszedni, melyek a zene lejácon vannak, mert asszondja beragadt. Hogyan lehet kiszedni őket?

• GamerAdams007
    nálam ilyenkor bejött az ALT+TAB aztán vissza a játékba is... igaz szétesett a kép, és semmit nem lehetett látni a zöldes csíkokon kívül, de az egéren ugyanúgy látszott az arany keret, szal át tudtam menni máshova, amitől pedig a kép szétesése is megoldódott
  • MerlinW
    Codecpack (pl ACE) probléma lehet a külhoni játékostársak írásai szerint.
  • Charmed
    Amikor átmegyek egyik helyről a másikra, nem tölti be a következő helyet, hanem megáll a töltésben és fagy.
  • ffxi
    THX!!
  • Gregorius
    Ez esetleg valami olyant jelent, hogy mondjuk a színek úgy jelennek meg, mintha 16 színből állna, és azok is össze-vissza vannak keverve?
  • Charmed
    Valaki tudna nekem segíteni abban, h., miért esik szét egy eredetileg P2-es 64 MB ramos játék képe egy P4-es 512 MB-ramos ATI 9600-as gépen?

Már mindent lefrissítettem.
  • Nemcso
    Ha jól emlékszem, akkor amint kilépsz a hotelből, balra kell menni és a házsor végefelé tudzs majd belépni a közjegyző házába.

...de ha kell, itt egy végigjátszás.
  • ffxi
    Nem találom sehol sem.
  • Gregorius
    A polgármesteri hivatalban. Az egyetlen ház a házsoron a motelen kívül, amibe be lehet menni. ...ha emlékem nem csal.
  • ffxi
    Hali!
    Még az elején járok. Vmi közjegyzőt kell megkeresni, merre van? Jelenlegi tárgyaim: 3 fogas kerék(kicsi, közepes és nagy).
  • morfondőr
    Köszi szépen!
  • Gregorius
    Syberia játékállás kimentések
  • Gregorius
    Syberia 2 játékállás kimentések
  • morfondőr
    UP!
    Senki nem tud mentés küldeni!?
  • morfondőr
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kellene! Valaki el tudna küldeni egy mentést, ami akörül van, amikor Boris-t kell kilőni az űrbe? Sajnos valami bug folytán nem engedi megnyomni a negyedik gombot a konzolon. Már mindent próbáltam. Sajnos egy mentésem van, amit felülírogattam, és a hülye fejemmel felülírtam miután nem jutottam tovább, hátha később menni fog, és nem megy! Címem: [email protected]
    Előre is köszi szépen!
  • Gregorius
    Elkészült a Syberia 2 dokuemtumait tartlamazó magyar fordítás, és a hozzájuk tartozó nyomtatható verzió is.
    Mindenkinek tartalmas szórakozást kívánok hozzá!
    Gregorius' corner
  • pekka2
    sziasztok, egy kis segítséget kérek.
    Már játszottam a Syberia2-vel, aztán most toltam végig a Paradise-t, és most jönne a Syberia1, de valami miatt nem tudom telepíteni. az autorun elindul, de rögtön utána kiírja, hogy a Microsoft hibát észlelt, és elnézést kér hogy leáll. Van valakinek tippje, hogy miért?
  • Demeter
    Nagyon köszönöm már meg is van! És igazad van, sosem idejét múlt egy jó kis kalandjátékkal elütni az időt! :)
  • zátony
    DEMETER!!!!
    sosem idejétmúlt a syberia!
    www.magyaritasok.hu
    ott találsz a lot of jó magyarítást!!!!

sok szerencsét!
  • Demeter
    Üdv mindenkinek!

Tudom, hogy már egy kicsit idejétmúlt dolog de nem tudna vki egy linket ahol találok magyarítást ehhez a szuper kis játékhoz?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Thx!
  • tmisi
    Ja vagy majd esetleg a Gamestar hátha megszerzi, az 1. rész abból van meg nekem. :-)
    Van olyan hogy nem forgalmaznak sajna. Pl. nem értettem, hogy a Sudekit teljes játéknak adták a GS-hez, amit épp (asszem) az azt megelőző számban teszteltek. Nem semmi. Szerintem pont azé hagyták kiadni a GS-nek mert itt nem is kapható amúgy.