1354
-
matemate13 #1234 bocs www.thepiratebay.org -
matemate13 #1233 VisszaOLvastam egy kicsit mindenki azt mondja, hogy csak DC-ről lehet leszedni. Én a www.thepiratebay.hu-ról szedtem -
matemate13 #1232 Sziasztok!
Nem rég kezdtem a syberiát és Konkozgradban tartok, már beszéltem a muterral Helenáról és elújságoltam a hírt az igazgatónak, de nem tudom, hogyan (hol?) kell beszállni az egy sínes vasútba.
más:
nekem a bugok széles választéka jelentzezett a játéknálAzegyik a rendszeres fagyások (ezt resettel lehet orvosolni, [már kb. 30x reseteltem])
a másik az egy helyen fagyások (ittt mindig egy helyen fagy le, nem lehet emiatt tovább haladni . Ezen a patch-ek segítettek.
a harmadik a képszakadások. Ezek Konkozgradnál jelentkeztek eddig csak. -
#1231 Ok, akkor nem fárasztom magam :) -
zátony #1230 máe meg van! azért thx! -
zátony #1229 okok, köszi szépen! :))))) -
#1228 de de csak nem vok otthon. Majd ha hazaérek megnézem a mentésből vagy a végjácáasről :) -
zátony #1227 nem tudnál mégis segíteni? nagyon megköszönném, mert leragadtam ennél a résznél... kikészít :) -
#1226 Ízé ott a... hű nem juteszembe. Pedig tom.... -
zátony #1225 hali! pls valaki segítsen! a problémám ugyanaz, mint 1216 os hsz-ban le van írva, csak én nem tudom, h hol is kerssem a 2. zenehegnert. amúgy a vonat is mindjárt indul, már csak a tárgyak kellenének! -
#1224 Az uszálytól egyenesen előre fel a lépcsőn azt mielött véget ér az üvegház ott lesz az nem lehet eltéveszteni nem kicsi. -
balageblog #1223 Igen,ezeket tudom,de hol van a konzol....azt nem tudom!!! -
#1222 Jól tudod. -
#1221 Az uszállyal kell a falhoz vontatni a vonatot, de elöbb az uszályt át kell juttatni a zsiliprendszeren. Telefonálni kell a mobillal és akkor, ha jól ügyeskedsz megmondják, hogy mit kell csinálni. Az üvegházban a zsilipkezelő konzolon van a telefonszám. Rég játszottam már pontosan nem emlékszem. -
balageblog #1220 Sziasztok!
Nemtudna valaki segíteni nekem a Syberia 1-ben?
Barrockstadt-ban vagyok és éppen a gátvezérlőt kéne megkeresnem,de sehol se találom....1 ötletem van,hogy ott van a falnál,de nem tudom hogy kell átmenni a sín másik oldalára!Van valakinek ötlete hogy hol van és hogy lehet megközelíteni? -
#1219 Milyen csodás egy játék. Majdnem "sírtam", annyira tecett. Nos írány a 2.rész. Mert rohadtul kivácsi vok milyen kalandok várnak rám meg Kate-re :) -
#1218 THx, megvan! -
#1217 asszem elobb még meg kell szerezned még1 zenehengert, és ha azt meghallgattad a 'lejátszón' akkor kiveheted -
#1216 Ezeket a figurákat nemtom kiszedni, melyek a zene lejácon vannak, mert asszondja beragadt. Hogyan lehet kiszedni őket?
-
#1215 nálam ilyenkor bejött az ALT+TAB aztán vissza a játékba is... igaz szétesett a kép, és semmit nem lehetett látni a zöldes csíkokon kívül, de az egéren ugyanúgy látszott az arany keret, szal át tudtam menni máshova, amitől pedig a kép szétesése is megoldódott -
#1214 Codecpack (pl ACE) probléma lehet a külhoni játékostársak írásai szerint. -
Charmed #1213 Amikor átmegyek egyik helyről a másikra, nem tölti be a következő helyet, hanem megáll a töltésben és fagy. -
#1212 THX!! -
#1211 Ez esetleg valami olyant jelent, hogy mondjuk a színek úgy jelennek meg, mintha 16 színből állna, és azok is össze-vissza vannak keverve? -
Charmed #1210 Valaki tudna nekem segíteni abban, h., miért esik szét egy eredetileg P2-es 64 MB ramos játék képe egy P4-es 512 MB-ramos ATI 9600-as gépen?
Már mindent lefrissítettem. -
#1209 Ha jól emlékszem, akkor amint kilépsz a hotelből, balra kell menni és a házsor végefelé tudzs majd belépni a közjegyző házába.
...de ha kell, itt egy végigjátszás. -
#1208 Nem találom sehol sem. -
#1207 A polgármesteri hivatalban. Az egyetlen ház a házsoron a motelen kívül, amibe be lehet menni. ...ha emlékem nem csal. -
#1206 Hali!
Még az elején járok. Vmi közjegyzőt kell megkeresni, merre van? Jelenlegi tárgyaim: 3 fogas kerék(kicsi, közepes és nagy). -
morfondőr #1205 Köszi szépen! -
#1204 Syberia játékállás kimentések -
#1203 Syberia 2 játékállás kimentések -
morfondőr #1202 UP!
Senki nem tud mentés küldeni!? -
morfondőr #1201 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Valaki el tudna küldeni egy mentést, ami akörül van, amikor Boris-t kell kilőni az űrbe? Sajnos valami bug folytán nem engedi megnyomni a negyedik gombot a konzolon. Már mindent próbáltam. Sajnos egy mentésem van, amit felülírogattam, és a hülye fejemmel felülírtam miután nem jutottam tovább, hátha később menni fog, és nem megy! Címem: [email protected]
Előre is köszi szépen! -
#1200 Elkészült a Syberia 2 dokuemtumait tartlamazó magyar fordítás, és a hozzájuk tartozó nyomtatható verzió is.
Mindenkinek tartalmas szórakozást kívánok hozzá!
Gregorius' corner -
pekka2 #1199 sziasztok, egy kis segítséget kérek.
Már játszottam a Syberia2-vel, aztán most toltam végig a Paradise-t, és most jönne a Syberia1, de valami miatt nem tudom telepíteni. az autorun elindul, de rögtön utána kiírja, hogy a Microsoft hibát észlelt, és elnézést kér hogy leáll. Van valakinek tippje, hogy miért? -
Demeter #1198 Nagyon köszönöm már meg is van! És igazad van, sosem idejét múlt egy jó kis kalandjátékkal elütni az időt! :) -
zátony #1197 DEMETER!!!!
sosem idejétmúlt a syberia!
www.magyaritasok.hu
ott találsz a lot of jó magyarítást!!!!
sok szerencsét! -
Demeter #1196 Üdv mindenkinek!
Tudom, hogy már egy kicsit idejétmúlt dolog de nem tudna vki egy linket ahol találok magyarítást ehhez a szuper kis játékhoz?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Thx! -
tmisi #1195 Ja vagy majd esetleg a Gamestar hátha megszerzi, az 1. rész abból van meg nekem. :-)
Van olyan hogy nem forgalmaznak sajna. Pl. nem értettem, hogy a Sudekit teljes játéknak adták a GS-hez, amit épp (asszem) az azt megelőző számban teszteltek. Nem semmi. Szerintem pont azé hagyták kiadni a GS-nek mert itt nem is kapható amúgy.