34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#2583 Na jóvan, má' megijedtem, hogy eltűnik a "Gasztronom" az újságos bódéval... -
#2582 maskor inkabb az [url] parancsot hasznald. -
#2581 kisebben !
-
#2580 Hú ez a "Gasztronom" valami olyasmi kajálda lehetett, mint Budán a "Lordok Háza"... -
#2579 tudom túl nagy lett.
-
#2578 -
#2577 újabb képecskék !
-
#2576 32 biten nyomtam 9800Pro-val is, a 9800XT-n is...
De mindjárt kipróbálom... -
#2575 rakd 16 bitre, jacek is abba nyomta -
#2574 Akarsz röhögni? A húzott 9800XT (412/730@430/790Mhz)alacsonyabb pontszámott adott (nevezetesen olyan 184-et húzva, 178-at alapfrekin), mint a 9800Pro (380/680@412/708Mhz). Viszont mind az Aquamark 3, mint a 3Dmark-ok több pontot nyomnak. Na erre varjál gombot.
Azt hittem, valami beállítási gond, de már mindent kipróbáltam. Egyetlen dolog maradt, az, hogy a Cataclyst 4.1 valamit bekevert... -
#2573 Cifu csinalj mar legzsyi egy benchmarkot az XT-el is legyszi:))) csak kivancsi vagyok mit er az uj pontom:)) -
#2572 ez elég komoly.. -
#2571 ja azt irtak egy masik interjuban,hogy 2 ai modellt alkalmaznak egy leegyszerusitettet a tavolibb szornyek szamara meg egy fullosat a lathatoaknak -
Zsoltee_a_bator #2570 de milyen proci kell majd ehhez..
bar igaz, a messzi lenyek egymassal csatarozasat erosen le lehet egyszerusiteni. -
#2569 Igy mégjobban hangzik kösz. -
#2568 Ittvan megegy resz ami megfogott az interjuban:
All residents of the Zone, be it humans or mutants, continuously roam the map, sleep, eat, fight with the player and each other, obtain information, gain combat experience, and their skills.
tehat minden eloleny folyamasoan mozog a teruleten, alszik, eszik, harcol, tapasztalatot szerez, fejlodik. -
#2567 a nyugis vegigjatszashoz 70-100 ora kell, 18 nagyobb reszre lesz felosztva a zona es teljes szabadsaggal mozoghatunk kozottuk, valamint 8 vegso befelyezest terveznek. -
#2566 Jól hangzana nekem is ha érteném ha megkérnék valakit leirná ugyanezt magyarul? -
#2565 jajajaja l .D -
#2564 As the world of S.T.A.L.K.E.R. is so diverse we estimate that there is 70-100 hours worth of intriguing travel with gradual development, searching for secrets and participation in the storyline. The S.T.A.L.K.E.R. Zone will consist of 18 locations, joined into one global map, adjoining levels loaded at cross-points. With that you’ll be able to freely roam the area, selecting routes without limitations whatsoever. We plan over 8 different endings to the game.
Jol hangzik :) -
#2563 Here are the specs for comfortable gaming: P IV-1.4 Ghz / Athlon, 256 Mb RAM, GeForce 4 (or any other card of the same level).
hehe -
#2562 ezzel lehet vizsgalni a kulonbozo anomaliakat -
#2561 talan mert az van benne. -
#2560 hehe, az tenyleg jo lett volna, de sajna mar egyik interjuban mondtak,hogy nem lesz 3d-s eg :(, persze ez eleg regen volt (1.5 eve kb), lehet azota meggondoltak magukat -
#2559 nézd meg pl. a 2545-öst, olyan mintha krómozott csavar lenne a kezében -
#2558 Nekem az a bajom, hogy a videók szerint úgy fog kinézni, hogy ezek egyfajta állóképek, amelyen a nap, mint fényforrás mozog - de a felhők csak fade efektell átanimálnak. Szvsz jobb lett volna az OFP-hez hasonló teljesen 3D-s ég, az olyan részletes volt, hogy északa a csillagok alapján lehetett tájékozódni :) -
#2557 Nem értem mit akarsz mondani a krómozott csavarral? -
#2556 Krómozott csavar itt is! :D -
#2555 Bocs de én nem tudtam ezt! -
#2554 Arghhh annyira jó a day izéé effekt. az -
#2553 16-ai datummal is fel eves kepek vannak -
#2552 attolmeg hogy most kerultek fel a honlapra nem azt jelenti,hogy ujjak is -
#2551 S.T.A.L.K.E.R. features beautiful sky effects.
-
#2550 van uj interju is -
#2549 Ezek is tegnapi dátummal vannak fenn!
-
#2548 LOL, már megint az a krómozott csavar a kézben... -
#2547 Január 29 .-ei dátum alatt volt. -
#2546 ez valami regebbi kep lehet, azota mar masmilyen a gui -
#2545 -
#2544 Szvsz logikusabb is, eléggé gáz, hogy CTF-nél vagy TDM-nél a legtöbb esetben rambó módjára rohan mindenki, hiszen ha meghal, akkor úgyis mindjárt respawnol, és kész. Ellenben ha meghal, és várnia kell a következő körig, akkor rögtön célszerűbb megfontoltan közlekedni, kihasználni a fedezkéketet, laposkúszásban megközelíteni az ellenség bázisát és egyebek.