34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • LSC
    #2750- re plz.
  • hispan2
    Igen, történt egy kis malőr, de legalább a friss infók hamarabb kikerültek. A betűméreteken pedig dolgozom, a következő frissítésben (kb 3 nap múlva) ki is kerülnek majd.
  • LSC
    még csak 20 van hogy frissítettél 21-n?
  • LSC
    nem vagyok egy nagy webmester lécci mondja meg valaki aki tudja hogy hogy lehet így az uw-ról átirányítani banner nélkül?
  • dikki*yysw
    Ez igen, nem hiszem találkoztam-e már olyannal aki így bocsánatot kért. Elismerésem!
  • LSC
    és lehetnének nagyobbak a betűk a fegyverleírásoknál.
  • LSC
    Hamár magyar az oldal a weight meg lenght meg hasonlókat is lefordíthatnád gondolom ezek jelentésével tisztában vagy.
  • hispan2
    hispan2=hispan1

Újra vagyok, bocsánatot kérek ismételten azoktól, akiknek men tettszett a reklámkampányom, tényleg nem volt szép.
    De látom, az oldal visszhangja jó, ugyhogy fejlesztem tovább. Ami a stalker.hardwire.hu-t illeti, még csak nem is hasonlít rá a lapom, még csak nem is léteztek egy időben. Az írásokat igyekszem magam összeszedni, már csak azért is, mert nem nagyon tudnék az angol oldalról fordítani (small angoltudás). Tehát várom továbbra is a látogatókat, a cím változatlan...

http://stalkerhun.uw.hu

Ja és a fórumom forgalma is kicsi, tessék fellendíteni, köszönöm az eddigi látogatóknak a bizalmat!

Utolsó frissítés: 2004. 02. 21. (v2.03)
  • dikki*yysw
    Kísértetiesen hasonlít az -azóta úgy látom már megszűnt- stalker.hardwired.hu -ra is.
    A cikkek pcdome, sg, hardwiredről vannak copypastolva.
    Kb. ezt vártam.
  • toMpEr
    amug ymar regebben is lattam,hogy kint van a aalbbi linken a fansiteok kozott
  • toMpEr
    ja, szerintem sok jo info van rajta, en szivesen olvasgattam a valos fegyverekrol/jarmuvekrol szolo leirasokat
  • LSC
    Zsír a linked:) De egyébként akkor is díjazandó a fáradozás meg a magyarra fordítás szóval szerintem akkor is jó az oldala annak ellenére hogy spammer.
  • Tibre
    csak a nagy részét innen koppintotta www.stalker-game.com
  • LSC
    attól függetlenül az oldala jó, kár lenne veszni hagyni.
  • [NST]Cifu
    Nem csak az övét, de az én vele kapcsolat hozzászólásaimat is törölték :)

hispan1 pár napja fogta magát, és az egész játékosok fórumát telespamelte oldalának linkjével. A "Sims" fórumtól a "Doom3" fórumig mindenhova benyomta, sőt, roppant nagy bölcsességről tanubizonyságot adva még a "Moderátoroknak" topicba is. Kb. 20 perc alatt csinált így olyan 40-45 hozzászólást, aztán a moderátorok szépen elkapták a nyakát, és törölék az összes hozzászólását. A Moderátoroknak topic #971-től olvasd el. Valószinüleg akkor még nem törölték a User-t, ez most következett be.
  • LSC
    Mért törölték ki hispan1 írásait?
  • grebber
    ez a game új cime!
  • zaki
    régóta.
  • 0ppika
    MI ez a Shadow izé a topic címében? Mióta van ez az Oblivion Lost helyett?
  • [NST]Cifu
    Khm....
    Tegye át az ember a törzshelyét egy olyan oldalra, amelynek gazdája úgy reklámozta azt, hogy telespamelt egy teljes fórumot?

Részemről maradok a gamer fórumoknál...
  • cifuatwork
    Pedig titkon már elkeztem reménykedni... :)
  • toMpEr
    semmirol, nincs hivatalos datum, tehat minden csak talalgatas
  • cifuatwork
    Milyen Május 28.-ai kiadásról beszélnek a HW.-n?!
    Lemaradtam valamiről???
  • toMpEr
    hardwireden van par uj kep
  • grebber
    Jó lenne ha kinyomnának valami demófélét!!!!!!
    Tudnám dijjazni!
  • KM
    Vihar előtti csend?
    Up! Up! Up!
  • Sadun Tryst
    :)
  • Serpa
    nem.

ilyen herotom van.

• Sadun Tryst
    nem fáradtál még bele? :D
  • Serpa
  • Valen
    Kösz insp
    OFF vége

ma hivatalosan is bejelentették a hírt, hogy hülye amcsik miatt megváltoztatták a címét a gémnek :((
  • dikki*yysw
    Indeed :))
    A legjobb sztorit inkább be sem írom ide, mert nem akarok köcsög lenni :)
  • hykao #2711
    oké, előre is köszi.
  • [NST]Cifu
    Szerintem ezzel a témával menjünk át a Radeon Topicba, ott válaszolok :)
  • hykao #2709
    Mennyi amúgy a sima 9800-as órajele, és mennyi a pro-é???
  • G. Joe
    A Bluefishnál bénább, hozzá nem értöbb, semmirevalóbb számtech üzletet nehéz lenne elképzelni.
    Az áraikon kivül semmi nincs ami miatt érdemes benézni hozzájuk, persze ha nem zavar hogy csempészett árút veszel....
  • [NST]Cifu
  • toMpEr
    mire? TUNING ÉS stalker-re? :)
  • insp
    A Pro bios megy benne, ami kicsit több kakaót ad a kártyának (Ramoknak). Sima 9800-ként kb egy órát használtam.
  • toMpEr
    ezt hol olvastad?
    egy masik oldalon ez all:
    According to the latest chat, there were speculations that the name might be changed to S.T.A.L.K.E.R.: The Shadow of Chernobyl, instead of Oblivion Lost.
    The THQ Headquarters told us that this topic could not be commented yet. As for today, the game is still called S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost.