34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5996 Hát én kurvára nemtudok angolul de nem arról van szó hogy meglepetés volt hogy nem volt kint a STALKER az E3-on? -
#5995 Nemtom mi ez -
#5994 Ők eltemették. Most mi jövünk??? -
#5993 stalker! -
#5992 Na az sem rossz. -
#5991 Én meg azt hallottam, hogy karácsony első napján akarták kiadni, de eltolják, mert péntek 13-ra esik. -
#5990 Annyi ilyen dátumot hallottunk már, mért épp ez lenne igaz? -
#5989 valszeg tök 89 az rohadt mesze van még, vagy igen vagy nem , nem érdemes rá építeni, pár héttel a valós megjelenés előtt úgyis megtudjuk mikor jön ki, addig meg úgyis tök 8. jelenjen meg inkább meglepetésszerűen...
persze minnél hamarabb :) -
#5988 Jó lenne... :I -
#5987 2005/05/26 21:52 - Flynn
S.T.A.L.K.E.R. riliz időpont (?!)
Dande tudni véli, hogy a hosszú ideje készülő S.T.A.L.K.E.R. háza tájékán mi a pálya. Mi ugyan nem tudjuk biztosra, de szerinte a várva várt program ezév október 14-én jelenik meg. Meglátjuk.
Hallot valaki erről??? -
#5986 Most vettem észre hogy ellopta a pali a stalkerből Gordon Freeman sotiját. -
#5985 sztem játék engine-jével renderelt kép (tehát félig ingame :) ) -
#5984 de rándá pátkány ...
:) -
#5983 Ezek biztos nem ingémek. Ja egyébként az E3-on már tavaj is volt stalker és ha csak azóta vissza nem fejlődtek, akkor most is ott kell lenniük. -
#5982 én nem sajnálom...elütne az eddigi stilustol -
#5981 Tuti,hogy nem ingémek! Sajnos! -
#5980 -
#5979 ezek nem ingémek.. -
#5978 Ja,úgyhittem visznek belőle egy "darabot",vagy valami -
#5977 Szerintem még mindig nincs anyira kész a game hogy azt az E3-on bemutatsák,legalább is az MI-biztosan niincs kész annyira. -
#5976 hmm? -
#5975 Elméletileg igen,de szerintem nem. -
#5974 igen. -
#5973 Az E3-on kint van/lesz a játék? -
#5972 Szerintem is. -
#5971 ingém -
#5970 Első ránézésre igen,de nem hiszem hogy a testét rendelelik,és a cipőjét meg nem.Nem tudom mit higyek. -
Zsoldos #5969 Ezek nem ingame shotok. Max csak reszleteiben + cicomazva. -
#5968 Első ránézésre rendelel-képnek tüntek,de aztán meglátam a cipőt és rájötem hogy
ezek tényleg a játékból van.Szoal ODA*ASZ!!!!!!!!!! -
Két qrva nagy,és szép kép=
1.
2.
Hát a grafika még odabaszósabb lesz,az tuti! -
#5966 csak legyen is nálad gránátvető.
^-^ -
#5965 Szedd csak le mert amilyen sokat kell még aludni, nagyon nagyon meg fogod unni. :D -
#5964 Én lese szedem, megse nézem, csak felidegelem magam.:) Megvárom az évvégét. Mennyit is kell még addig alunni??:))) -
#5963 csak ne butitság..én csak attol félek nehogy a széles körű eladhatoságért szétcsesszék.. -
#5962 És minden éjjel amellet a tűz mellett kell majd nekünk is fagyoskodni és az ujjunkat a ravaszon tartani. -
#5961 Én azt mondom fejlesszék.Az a hanulat ami ebből a videóból áradt nekem elég. -
#5960 a tábortűz-effekt is elég baró, de baz még egy évet fejlesztik hajh... -
#5959 hm? ezek még nem is voltak másik videon..ezek a farkaspatkányok.
ezok meg sima mezei patkányok voltak a régi videokon -
#5958 amugy visszavonom amit a patkányokrol irtam..igy mozgásbn hanggal sztem ötletesek..a hangjuk kifejezetten hátborzongato... -
#5957 Ja, voltak vagy 12-en és így egyesével kilövöldözgetni őket elég hosszú. Egy másik videóban csinálta jól a csávó, ott gránátvetővel lőtt közéjük és mind megdöglött rögtön.