34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6036 Apropó!
Legyen valami kép is hozzá:
-
#6035 Jah. Én is szokok így ébredni, csak amikor észreveszem, hogy nem az ébresztő óra, hanem a Geiger-Müller számláló sípol, akkor kissé lehangolódok..))) -
#6034 Most mondhartnám azt, hogy , de ezekben az ínséges időkben legalább egy színfolt van: vannak olyanok, akik azt hiszik, már kiadták. Néha én is így ébredek, mert ilyeneket álmodok. -
#6033 lehet ,hogy neki megvan -
#6032 Még sima sincs. :D -
#6031 Honnan lehet letölteni a legfrisseb verziót? -
#6030 annak is szántam -
#6029 Legalább történik valami... -
#6028 Jó, szar poén volt. -
#6027 :D -
#6026 A fenébe, lebuktam. -
#6025 Nem közületek terjeszti valaki ,hogy baj van a 4es reaktorral ezért mindenki szegyjen jódot??? Lehet ,hogy nagyon várjuk a játékot de ez azé má több a soknál -
#6024 Eltüntetnek minden bizonyítékot hogy az utókor ne csak a mkésésekre emlékezzen.
Be is teszem a plalátomat a páncélszekrényembe.
...
Úr Isten! Hol a plakát?
...
És hol a páncélszekrény???
:D:D:D -
#6023 Nekem asszem megvan az a 2-3 éves PC guru amiben beharangozták a játék kiadását gondoltam előkeresem nem találom:(( -
#6022 Akár a Stalker 2 forgatókönyve is lehetne... -
#6021 Faszom SA-zon ba+ :)) -
#6020 San Andreas-ozzon a Michael Jackson!
Ki vagy te h. megmondd mit csináljunk? :D
lol -
#6019 Elméletileg igen de gyakorlatilag nem!
Egyébként egyetértek veled, addig, míg ki nem jön, mindenki SanAndreas-ozzon! -
#6018 Nemtudom mit paraztok ha megjelenik megjelenik addig meg nem kell idegeskedni jatszatok massal! :)
A csuszas csak nekunk kedvez elmeletileg! :) -
#6017 Jobblenne ha süllyesztőbe kerülne a topic legalább elfelejtené mindenki a gamet sosem adják ki ugyse -
#6016 De kihalt lett errefelé minden. Lehet, hogy Zónásat jáccunk csak nekem nem szóltak róla. -
#6015 Hát néha nem ártana, ha meglennének előre a naptárak, mert anno amikor még szorgalmasak voltak, akkor a szerkesztőknek az előző hónap 25-dike körül kiküldték, hogy az aktuális hónap elsején már ott lehessen. Mostanában viszont az összes szerkesztő (én is) csak az adott hónap 5 vagy 10-edike körül kapjuk meg és egyre lustábbak. De hát istenem, ez van. -
#6014 szerintem már az egész 2006-os naptárt is megcsinálták........ biztos ami biztos alapon.....2007re talán ki is jön a game.... addig még 2szer le fogják cserélni a graf. motorját.....mert elavul :-) -
#6013 Az bizony. -
#6012 Teccetős. -
#6011 Júniusi Naptárképek a STALKER Hun-on. -
#6010 Hirtelen már azt hittem, hogy a stalker olyan híres hogy még a népszabadságban is írnak róla. -
#6009 Friss infó híján egy kis autentikus visszatekintés... -
#6008 Így is mondhatjuk. -
#6007 örülhetsz, ha nyomhatod -
#6006 Örülök, ha karácsonykor már nyomhatom. -
#6005 Lehet hogy lepacsiztak a DNF-es csokákkal. -
#6004 De 2005 októberében!!:) -
#6003 Hát igen, októberben igazán kiadhatnák már! -
#6002 Hát ha tolják még annyukba akkor nem lesz ütös. -
#6001 Reméltem, hogy ilyesmi lesz:)) -
#6000 Naugye megmondtam, hogy ütős kis darab. -
#5999 Leszedtem, megnéztem. Huhhhh vazzehh:))) Ez vót az első reakcijóm.:)) -
#5998 Lehet, hogy a stalker olyna jó hogy már ott sem kell lennie, látatlanban is odaadják neki a díjakat :D -
#5997 Én is úgy tudom, hogy nem volt ott, bár az előzetes THQ lista alapján ott kellet volna lennie.