South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De most szarakodik... pár nap múlva elvileg jó lesz
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[istenem...<#idiota>#idiota>]
Ui: de talán írd be google-be, hogy south park season 1 torrent
amin sok a seed
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én ilyen sosem szoktam, és azt se tudom micsoda, csak hallottam, hogy ilyet lehet.😊
Vedd meg dvd-n.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Azért voltak jó dolgok, beszólások ebben a részben, nekem tetszett. Stan megint féltékeny, Cartman beszólásai is jók voltak ismét, Bryden pofozós apja, és a vége is nagy volt. Szóval sokkal többet hoztak ki ebbõl a részbõl, mint egy sima paródia.
Stan: De hát a csajok az éneket és a táncot csípik.
Scott: Nem szerintem inkább a Bryden gyereket csípik. Tök mindegy mit csinál.
😛P
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Aztán másnap megy suliba és akkor meséli, hogy elaludt az autóban járó motornál. ÉS nem haltál meg? Kibaszott hibridek..😄😄😄D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
sp.hoff.hu azt tudom
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mail:[email protected] köszi elõre is
Egyszer láttam DVDben az összes részt valami 120 giga körül volt...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
fos minõség 😞
msn-en küldd már át plz <#idiota>#idiota>