South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
cloverfield paródia révén lehetne abból de sztem kizárt
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
stanley kupája
- hol voltál, anyád halálra izgulta magát... én meg a tv-t néztem :P
ez melyik részben volt ?
elöre is kösz
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
DUALDUB = Angolul és magyarul is beszél
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Leszedtem a dualdub-os részeket az sp.hoff.hu-ról, de most jutottam el addig, hogy kiírjam :S De valamiért nem írja ki jól, valaki megtudja mondani, hogy mivel, hogy írjam ki? És kiírásnál valamit be kell állítani, hogy magyar nyelven szóljon miután kiírtam?
"kellesz mint a só, Jééézuuuus"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szerintem ez az utolsó rész király volt,viszont nekem Cartmen kicsit furának tûnt.
valaki megtudná mondani melyik az a rész amelyikben zenét töltenek le és a nyomozó megmutatja nekik hogy ennek mi a következménye:(Britney kisebb repülõje,stb)?
.
.
.
Ugye nem? Ilyen nincs ugye? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a vége viszont a szokásosnál is no commentebb volt, de így a jó ez.