South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Á, az lehetetlen! 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a legbetegebb a mickey egeren kívül sztem az volt, amikor mondták a kiskurvák, hogy õk ugyan nem fogják leszopni õket, aztán bejönnek és beáll faszalakúra a szájuk 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és ami a legdurvább, hogy már hd-ben nyomják, 40"-es bravian kitöltötte a teljes képet és szinte tûéles volt közelrõl is.
"Végén beszartam a röhögéstõl😄"
Ezek szerint jó rész volt xD
Markus Schulz For President!
tegnap volt a comedy-n az 501 az a best of all
Szerintem kurvajó rész volt😄 Végén beszartam a röhögéstõl😄
Essünk neki!^^
subvito.eu/
Elég gyenge évadnyitó volt. De legalább tudjuk, hogy egy nõ szája a legutolsó hely, ahová a farkunkat dugjuk 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Úgy néz ki, hogy bõven lesz idõm feliratot gyártani holnap! Mindenesetre köszi a felajánlásokat, a felirat csütörtök délutánra-kora estére kész lesz!"