4931
-
stupido #4246 Csak halkan jegyezném meg, hogy Séf hangja már nem él :( -
várj már
nem rég láttam az ucso szinkronos részt a CCn A büntethetetlent, úgy rémlik volt benne séf -
sajnos már nem mozog sehol :/
egy éve meghalt -
nem tért vissza...
séf is szientologia körben mozog, mármint a rendes szinkronhangja, és a szientologia ep után kiszállt, ezé lett ez a rész h megölték és pedo lett... azaz dartwader lett :) -
Yo
Lene egy kérdésem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láttam egy részt a Séfel, amiben buzi lett vagy mi, és meghal, de azt a részt nem láttam amikor visszatért a régi munkájába, mi történt pontosan? -
van helyette a comedy centralon meg az MTV-n..szinte egész este tudod nézni olykor :)
amúgy császtok :) -
Kennyssj #4240 nemtudjátok,mér nincs mostanában South Park a coolon? -
showmaster #4239 sziasztok! Le tudom szerintetek tölteni vhonnan azt a csengőhangot, amin megszólal Cartman telefonja abban a részben, melyben Clinton néniben egy pinális bomba van? köszi a segítséget -
tevenyereg #4238 sziasztok feltöltöttem egy videót meki báról youtube-ra
-
THX -
1101 -
Hi!
Nem tudja valaki,hogy melyik rész az amikor stan apja kimondja az N betűs szót? -
:D -
vazze, pedig visszanéztem, csak épp linket kerestem... na mindegy :) -
#4224 -
Üzenet South Parkból :) -
az :D -
jah, ez a piszoárbaszarós nem? :) -
1009 - Mystery of the Urinal Deuce
video -
miki10 #4227 Sziasztok!
a south parkba annak a résznek mi a neve mikor a fiuk meg akkarják tudni szeptember 11.-ei eseményt??
és hanyadik évad? -
sp.hoff-al mivan má megint?
-
Vazzzzzzzzzzzeeee ez nagyon cooool!!!!!!!!!!
-
Prof William #4224 Küldj bárkinek üzenetet South Parkból!
http://uzenetsouthparkbol.hu/
Haláli! -
fera87 #4223 Üdvözlet mindenkinek!
Kérlek segítsetek.
Olyan feliratra kellene nekem ami csak azokat a részeket feliratozza ami nem magyar. Gondolok itt a feliratokra vagy pl az 1. részben amikor az Ufok és a tehenek beszélnek meg ilyenek.
aki tud segíteni kérem szóljon.
Sajna nincs sok időm fórumot olvasgatni. De aki segítene [email protected] az MSN és az e-mail címem kössz előre is -
Prof William #4222 Bár szinte biztos hogy tüzet fog fogni a csillagszórótól és elég. :) Legalábbis Kenny-t ismerve. -
ez jó ez tetszik -
karácsonyfadísz
-
pont elfogyott xD -
Prof William #4218 Ne haragudjatok de nincs véletlenül valakinél hámhúsz? :) -
bauer #4217 Nálunk egy souuth park fórum van ami nemrég indult, aki gondolja lesse meg: south park forum
Nem rég ment a tv-ben az internetes rész, amikor megszűnik a net :D:D
Állat, báár a kedvencem a leégett néni a zebrán! -
jaja, de sajnos nem én csináltam xd -
Nagoyn nagy a Mátrix paródia! -
csá, van egy sp-s oldalam nekem is, amit megnézhettek, igaz még nincs kész teljesen, de már így is sok minden van fent, ja és írjatok véleményt ide,(visszanézek még úgyis) mer még fórumot nem csináltam...
South Park Forever -
geo91 #4213 sp.hoff.hu/ -
davee16 #4212 Heló mindenki.Bocs,hogy iet kérek biztos már ezerszer belinkeltétek és megadtátok,de kérhetnék szépen egy honlap cimet ahonan az öszes évadot le tom tölteni az öszes magyar évadot? Elörre is köszönöm válaszotokat. -
geo91 #4211 nekem nagyon tetszett.
-
Előző két rész zseniális volt, ez most erőltetett lett, de azért volt pár jó poén. -
sztem is ritka gyenge rész volt ez a mostani... -
nekem tetszett.szerintem ez olyan sp-s volt.kicsit az őserdősre hasonlított stílusban -
Azért nem volt rossz rész, de lehetett volna jobb is.