South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
am nem rosszak ezek a részek, de vhogy már nem az igazi sztem, a régimódi ökörködések jobbak voltak mint ezek a paródiák szvsz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
azt szeretném kérdezni h nem tudja e vki h mikor lesz ujra jo az sp.hoff.hu mert már nem tudom miota nem mûködik :S... vagy hogy van e másik oldal ahonnan le lehetne tölteni szinkronosan
elöre is köszi
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Markus Schulz For President!
Ja, és Cartman kár, hogy nem szerepelt benne többet. Azért most is kihasználta a helyzetet a TV rablással. 😄
"rablós történet nekem nem tûnt annyira fontos dolognak"
Pedig pont ez a lényeg az egészben!
A vezetõ politikusok - bárhol a világban - nem mások mint rablók gyülekezete akik megvezetik a tömegeket, saját céljaik eléréséhez.
Valami hihetetlen nagy rész.
Komolyan mondom, én itt Magyarországon mindenkivel megnézetném, fõmûsoridõben (hisz nem csak az USA-ra de ránk is illik a sztori),
hogy az emberek térjenek észhez, mekkora birka, megvezetett társadalomban élnek.