South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
a bátyám barátnõjének a muterjának a mosógépszerelõje már látott ilyen embert...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
csá<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kinek van meg a south park bármelyik évada?, mert nagyon kéne.

császtok

Narxis
Ez most fain rész volt. :D

wantonly
Ezen a mondaton én is meglepõdtem, amikor olvastam. Képtelenség. :D A befejezés is megvolt, teljesen felesleges lenne még egy rész ebbõl.
kulabácsi
remélem csak elírták, egy is elég volt ebbõl...

am nem rosszak ezek a részek, de vhogy már nem az igazi sztem, a régimódi ökörködések jobbak voltak mint ezek a paródiák szvsz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
"A South Park tíz részen keresztül foglalkozik a jelenséggel"

micsoda???????
:D:D Fasza volt <#eljen>

desigo
már csak 5 óra és új rész
1213 - Elementary School Musical
szerintem így is mehtalálom :)
ok thx
Narxis
Paul Stanley

zeli
A címe Live to win, nemtom kitõl :c

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hello. Nem tudja valaki hogy mi annak a zenének a neve amelyiket a WOW-os részben játszanak??
Klemice
régen az volt ameddig csak ott lehetett hozzájutni magyar részekhez, de mostanság elég idegesítõ dolgokat produkált..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gibson9
olyan kár, hogy az sp.hoff.hu még mindig nem jó :( nagyon jó kis oldal "volt"

14 rész szokott lenni mostanában.
zeli
Jajj, én azt hittem a 1212 az utolsó rész az évadban...nemtom miért :o

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nézzétek meg a bejátszást a southparkstudios.com-on:D:D:DD
Oké köszi
kemszi2
Randy egyre hülyébb lesz,részrõl részre:D
desigo
Randy mekkora volt már a mostaniban xDDDDDDDDDDD
Narxis
<#nyes>

wantonly
<#idiota>
Narxis
;D

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Narxis

Mi az a torrent?<#fejvakaras>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Narxis
Torrent. Ha szinkronosan kell akkor torrentkereso.hu a te barátod.

Sziasztok
azt szeretném kérdezni h nem tudja e vki h mikor lesz ujra jo az sp.hoff.hu mert már nem tudom miota nem mûködik :S... vagy hogy van e másik oldal ahonnan le lehetne tölteni szinkronosan
elöre is köszi
Grove4
Nekem furcsa karaktereket jelenít meg az ékezetes betûk helyén a feliratban ,plz vki segítsen!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

donyyy20
ááá stan faterja hozta megint a figurát egyszerûen meglátom és már szakadok!!!!!!!!!!!!!

Markus Schulz For President!

Smuge
Az nem lett volna rossz, én még vártam valami laser dance jelenetet is ahogy áttáncol rajta obama :)

kemszi2
kva nagy mikor kartmen megy a tvkel:D
Narxis
Láttátok a gyémánt nevét? Nem akarok spoilerezni, de az lenne a lényeg. :) Azért nem semmi, és sajnos közel áll a valósághoz.

wantonly
Ez igaz. Csak annak a gyémántnak az elrablása nem tûnt olyan nagy dolognak, ahhoz képest amilyen összeesküvést véghezvittek érte. De értem a lényegét természetesen. Én azt vártam, hogy a végén kiderül, hogy nem is emberek, õk a Ráknépség vagy valami más lesz. :)

Ja, és Cartman kár, hogy nem szerepelt benne többet. Azért most is kihasználta a helyzetet a TV rablással. :D

"rablós történet nekem nem tûnt annyira fontos dolognak"

Pedig pont ez a lényeg az egészben!
A vezetõ politikusok - bárhol a világban - nem mások mint rablók gyülekezete akik megvezetik a tömegeket, saját céljaik eléréséhez.

zeli
Nekem még nincs meg...letöltöm ma, azt megnézem vmikor.

desigo
mindenki elmélkedik még rajta xD
Narxis
Perelik õket, elég sokszor. Volt olyan rész amit le se adtak. Asszem a Tom Cruise és a szcientológia egyház kapcsolatáról, gúnyolásáról szólt.

wantonly
Kemény rész volt valóban, nagy itt is a csönd, pedig nagy pangás szokott lenni a részek után. :) Én nem egészen erre számítottam, ez a rablós történet nekem nem tûnt annyira fontos dolognak, hogy ezért képesek legyenek eljátszani az egészet, talán jobb lett volna valami másik összeesküvõs történet. De ettõl függetlenül jó volt. A nagymamát beletenni talán tényleg erõs volt, azon a ponton én is meglepõdtem. Viszont azt már eddig is tudtuk, hogy a készítõk nem sok tabut ismernek. :) Engem idegesített már ez a választás, a valóságban is színjátéknak tartom ezt az egészet, örülök, hogy megkapták a magukét, ezt érdemlik. :DD
Én amit sose értettem ebben a sorozatban, miért nem perelik be õket?(amúgy szerintem is nagy rész volt:) )

Valami hihetetlen nagy rész.

Komolyan mondom, én itt Magyarországon mindenkivel megnézetném, fõmûsoridõben (hisz nem csak az USA-ra de ránk is illik a sztori),
hogy az emberek térjenek észhez, mekkora birka, megvezetett társadalomban élnek.

Hát kicsit erõsre sikeredett....:/ Nemtom ezt hogy merték leadni. Fõleg az öreganyós rész volt kemény. De azért tetszett^^

Jaaaaaa<#guluszem1><#schmoll2>
Narxis
<#rinya>

desigo
8 és fél óra múlva nézhetõ ne ríjjatok xD
zeli
jah :-c
akkor sry, ezt nem tudtam...
Hát akkor várhatunk holnapig...