South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár 13. évadból még egy részt sem láttam, elkezdtem elõrõl nézni.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Jesse Jackson segedelmével
With Apologies to Jesse Jackson
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
fõleg a vége! <#vigyor3>#vigyor3>[
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Original Air Date—8 April 2009
Preview - The Funniest Joke Ever!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
csak a nõk tapsolnak...
elborult egy rész volt
#4151: punipuki
ez gyors volt :)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"gondolom a felirat ide tartozik"
Azért ne kacagtassuk egymást. :)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Persze hatalmas pofátlanságnak tartom, és jogos a fordítók felháborodása.
Egyébként undorító, hogy a közösség javára készített ingyenes munkát így ellopják. Én megkeresném ezeket az embereket és addig ütném amíg sírva nem ígéri meg, hogy nem lopják többet.
ezt alapból nem értem. mégis hogy a faszba lenne egy fordítás "illegális"? mirõl beszélnek ezek egyáltalán? hol van olyan törvény, hogy nem csinálhatsz feliratot egy sorozathoz?
pondrók
ennyi...