South Park (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Szerintem pont az volt a legrosszabb, de kinek mi. :D
Szerintem viszonylag jó rész volt, de az évad még mindig elég gyengus. Ebben az évadban talán a batman-es volt a legjobb rész :) Az király volt.

zeli
Akkor leszedem én is :D
Bár 13. évadból még egy részt sem láttam, elkezdtem elõrõl nézni.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

MR ME
zsidbotok :DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
beteg egy rész volt :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
Nah ez poén volt
robotzsidó sereg loooál xDDD
elitehun
THX
tommyknockers
11x01
Jesse Jackson segedelmével
With Apologies to Jesse Jackson

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Legend Killer
:D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

fail...
13. évadhoz képest, kibaszott nagy rész volt!!! #vigyor3]
fõleg a vége! <#vigyor3>[
desigo
kész a felirat...
elitehun
Melyik részben van az amikor Cartman azt a törpét szívatja? Folyton kiröhögi és a törpe folyton azt mondja a szavak akár a golyók. És aztán a végén megverekednek.
kuci06
Kíváncsi vagyok, hogy lesz lefordítva a vicc magyarra ... :P

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Narxis
Már 3-szor néztem végig, isteni. Nálam évad best. Kivágtam a végén a zenét és most azt hallgatom. XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát eddig ez volt a legütõsebb rész :D A végén majdnem behaltam :D:D

Narxis
OMG rész volt, Cartman megint alkotott :DD de a vége az ütött.. :D Jó rész volt.

desigo
Season 13, Episode 5
Original Air Date—8 April 2009

Preview - The Funniest Joke Ever!

http://media.mtvnservices.com/mgid:cms:item:southparkstudios.com:223819" type="application/x-shockwave-flash" wmode="window" width="480" height="360" allowFullscreen="true" allowScriptAccess="always"></embed>
desigo
fél évad megy mindig
nyári szünet lesz
Narxis
Feléig szerintem.

zeli
Lenne egy kérdésem: A 13. évad az most végig fog menni folyamatosan? Vagy megint csak feléig megy ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

desigo
13:41-nél mennyire jól megcsinálták a közönséget
csak a nõk tapsolnak...

elborult egy rész volt
5c0rp330n
hát jah, valami hasonlóra lehetett számítani. kár, h nincs erre jobb magyar szó :)

Narxis
south.park.s13e04.rerip.dsr.xvid-0tv nekem ennél nem volt gond.

MR ME
igen sajnos

#4151: punipuki

5c0rp330n
kibaszott jó rész volt. most belenézek a magyar feliratba, hogy hogy fordították azt a bizonyos queef szót :)

a hang nektek is el van csúszva kb. a felétõl? mert többféle relase-t is leszedtem de mindegyik el volt csúszva... pü-ben küldjetek egy jó torrent-et, légyszi! köszi elõre is!
desigo
alig várta már Vito,hogy fordíthassa xD
MR ME
elkészûlt a magyar felirat, hosszupuskán is kinn van
ez gyors volt :)

Narxis
Ez nagyon beteg rész volt gyerekek. :D

kemszi2
<#nyes>
ahogy olvastam már az egész szervert kicserélték:D
desigo
yup
ideig-óráig megy xD
kemszi2
sp.hoff.hu ra gondoltam
desigo
Mármint Vitora gondolsz ?

szerencsére meggondolta magát...
kemszi2
sp újra aktív:)
Legend Killer
kackac :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

"gondolom a felirat ide tartozik"

Azért ne kacagtassuk egymást. :)

Narxis
Igen, így valahogy szerintem.

Legálisan tölthetõ de nem szerkeszthetõ. És gondolom a felirat ide tartozik. De lehet nem. :P

Legend Killer
:D

Bandew
A South Park teljesen legálisan letölthetõ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Narxis
"A jelenleg hatályos magyar jogszabályok szerint az internetre feltöltött feliratok készítõinek semmilyen követelése sem lehet ezekben az esetekben, mivel azzal, hogy egy audiovizuális mû részét vagy egészét - a védelmi idõn belül a szerzõ hozzájárulása nélkül - reprodukálják, jogsértést követnek el"

5c0rp330n
onnantól kezdve, hogy az összes rész megtekinthetõ hivatalosan, teljesen ingyen a neten, nem értem kitõl és miért kéne engedélyt kérni, pláne hogy miért valami magyar cooltv-tõl/mtv-tõl, amikor közöd nincs hozzájuk.. mind1.

Narxis
Ettõl nem félnék. :D Az eredeti munkák is szoktak iszonyat szarok lenni, de az már a fordító sara. Engem csak az idegesít, hogy mondjuk lefordítasz egy évadnyi sp-t, felteszed a netre, hogy örüljön mindenki és jön egy vadparaszt aki copy-paste-val felhasználja, aztán felveszi a fizetést érte. Átbasz engem mert ingyen dolgoztam, árt a közösségnek mert megfogadom, hogy mostantól nem fordítok és árt azoknak akik majd(ha lenne) megveszik DVD-n mert lehet, hogy néhány részt szarul fordítottam.

Mondjuk lehet jobban járnak így a vásárlók, mert néhány kiadott dvd-n felháborítóan szar feliratok vannak.........így legalább olyan készíti a feliratot, aki ért hozzá........

Persze hatalmas pofátlanságnak tartom, és jogos a fordítók felháborodása.

Narxis
Szerintem arra gondoltak, hogy amit fordítasz az illegális. Van a South Park-nak jogtulajdonosa, akik készítik, illetve akik TV-ben vetítik. Tõlük kell engedélyt kérni, hogy lefordíthasd. Nálunk a COOL TV vagy a Mtv. Nem igazán értem én se, szóval csak szvsz, de valami 1999-es törvényt emlegettek.

Egyébként undorító, hogy a közösség javára készített ingyenes munkát így ellopják. Én megkeresném ezeket az embereket és addig ütném amíg sírva nem ígéri meg, hogy nem lopják többet.

5c0rp330n
"Az illegális fordításokat viszont nem védi a szerzõi jogi törvény, így a lelkes amatõrök senkihez nem fordulhatnak, ha lenyúlják õket."

ezt alapból nem értem. mégis hogy a faszba lenne egy fordítás "illegális"? mirõl beszélnek ezek egyáltalán? hol van olyan törvény, hogy nem csinálhatsz feliratot egy sorozathoz?

desigo
"Megkerestük a hivatalos fordítót is, de õ nem volt hajlandó kommentálni a vádakat."

pondrók
ennyi...
Narxis

desigo
Nincs szükség spamre!