South Park (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Már megint mi van az sp.hoff-fal?!
2009. February 27.
Bizonyára sokaknak feltûnt, hogy az sp.hoff.hu sajnálatos módon ismét kiesett a pixisbõl, nem elérhetõ, meghótt és lerohadt.
Az ok: alapvetõ (drága) hardver ment ki a szerverben, újat kell szerezni / vásárolni / stb
Mikor indul újra: Sajnos egyelõre nem tudni, de ha kiderül valami, azt ide is kiírjuk!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
oldala
"Bizonyára sokaknak feltûnt, hogy az sp.hoff.hu sajnálatos módon ismét kiesett a pixisbõl, nem elérhetõ, meghótt és lerohadt.
Az ok: alapvetõ (drága) hardver ment ki a szerverben, újat kell szerezni / vásárolni / stb
Mikor indul újra: Sajnos egyelõre nem tudni, de ha kiderül valami, azt ide is kiírjuk!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Live for nothing or die for something.
tegnap muterom kosarat font, és ilyen hangja volt: cupp-cupp 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de most már tudom, hogy legalább nem a nettel van a hiba 😄. kösz infot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MIÉRT?????
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco