109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#7495 De ménnek én is egy jó csapattal! Anno a Ghost Reconnal hasonló szívásokat éltünk át! De aztán likvidáltunk!:)
De a Matáv beleszólt... Anno... -
#7494 Már annyit voltam a Hq-n, hogy lassan kívülről tudom amit ott leírtak...
Az összes fontos (és nem fontos) dolgot letöltöttem !:((
Ui: Köszönet a készítő(k)nek! -
#7493 Kezdem megutálni a játékot,és nem a game a hibás hanem a sok fasz lamer.Megyek EGYEDÜL zászlót foglalni,ugatok 20* a defgun-osnak hogy "hold fire"várok kicsit,És 16-iknak engem is tk-zik.Kéne már valami "nem lamer" session. -
#7492 peccs ésatöbbi korrektül fennvan?ahogy az a Hqn meg van írva? -
#7491 Nekem is... -
#7490 a külföldiekre megértem a CD key miatt... dehogy a magyar szerverre se...???!! érthetetlen. -
#7489 -
#7488 Feladom...
Megvárom az eredeti dobozos verziót...:(
Az összes szerverre "Disconnect" felirat vigyorog vissza rám!
Még a másik két magyar szervere se tudok felmenni pedig csak 23 veterán figyel ... -
#7487 tei= heti -
#7486 Ehh megvolt ha tei játékélmény: Omaha BF: egy felfele tartó ellenféltől "elveszem" a dzippet, lemegyek vele a partra. 1-2 embert kilövök. Aztán látom hogy a part másik végén a dombon 8!!!!!! ellenfél scout/medic csücsül :D mögéjük lopódzom és 3 at megkéseltem :D a többit meg: dejótt tett ez most szomorú lelkemnek.
jah és bocsi az áldozatoktól...
a storynak csak a vége lett szomorú: ledobott a szerver. -
#7484 HEY!
Tudna valaki adni olyan szerverek címét, ahol nem kérnek CD-KEY-t? Előre is thx! -
#7483 Ja kösz már oké írtam is de azhittem csak a felső képet küldted csodálkoztam is hogy minek?? -
Gábor #7482 Ezt akartam elkerülni: félreértést! Nem akartam,hogy utasításként v másként fogja fel! Elnézést! Amikor én admin voltam inf serveren, nekünk volt remote controllunk,ami futott a háttérben, és jelzett,ha baj volt. Még egyszer elnézést kérek,ha rossz felhangja lett volna annak,amit írtam! -
#7481 Most jöttem vissza 4 órai játék után egy külföldi szerverről , ami már bevált nekem , ha esetleg nem ment az OBI féle vagy telített volt .Aki esetleg nem tud várni érdemes kipróbálna , bár a ping nagy , ennek ellenére LAG mentes ... legalább is nálam így van , amóta csak a játékkal azon a szerveren játszok .
IP : 38.136.1.219 -
#7480 Kösz nagy nehezen behozta mindenki így szenved vele??? -
#7479 KisSzabó: Mailba ment az oldal ... -
#7478 Mennek a szerverek! -
#7477 Vagy nézd meg a főlapon a tulajdonságokat abban tuti nbenne van -
#7476 Semmi nem jön be egyszerűen a lap nem jeleníthertő meg!! -
#7475 Kipróbáltam, nálam megy. Úgy másoltam ki a beírásomból ahogy van. Lehet, hogy a macis képeknél nem várod meg amíg a lap betöltődik. -
#7474 Nem műxik vmiért nem hozza be a lapot. Leírnád úgyhogy pl www.bf1942.hq.hu/index.html vagyvmi ilyesmi???
-
#7473 Hát, végigjátszottam "normal" szinten...
Valami nagyon hiányzik belőle. Talán az, hogy a végére már kurvára untam zászlók kitűzögetését.
De a legkellemesebb az volt, amikor Midway-nél egy hadihajóval besunnyogtam az amik oldalára, elsüllyesztettem a hajóikat, közben sárga haverék befoglalták a radarállomást, de ettől kezdve képtelenek voltak továbblépni. Ott baromkodtak a zázslórúd körül... :) Én meg irtottam a hajókat és a partraszállókat, úgyhogy 50 fraggal begyalultam az ellent... :))) -
#7472 Kis Szabó:
Ha nem müxik valami itt mindent megtalálsz:
http://www.bf1942.hq.hu -
#7471 Hella melyik patch kell a bf-hez mert ha felrakom az 1.1 retailt akkor azt írja hogy correct cd rom kell, ha meg crackeel akkor meg nem jó a verziója!!!! HELP!! -
#7470 szerintem itt a legnagyobb gondot az okozta, hogy sokan nem tudjak, hogy az Obi szerver automaticse indul magatol ...
emiatt ugy gondoljak, hogy valaki ott van a gep mellett es ha van aram akkor inditja. Es akkor tenyleg semmiseg beirni ide egy uzit ...
-
#7468 Erröl beszéltem! Nem csak kifejezetten Gábornak szolt, és nem kell elsirni magát senkinek! Csak ne nehogy már a sorompó huzza fel a baktert!
-
#7466 Ne értelmetlenségeken vitázzatok hanem nézzétek a teamspeakkal ha az műxik akkor valoszinű hogy megy.szerintem... -
#7465 VAN SSZERVER -
#7462 Én erre gondoltam:
"de ugye nem godolod,hogy a servert újrapróbálom fél percenként?"
Miért lenne az a Dud kötelessége?? Lofaszt se lehet ilyenkor tenni, csak várni hoyg mi lesz! Mi lenne ha Gábor nézné az ASEban és szólna itt mindekkinek hogy megy a szerver... -
#7460 nezegesd ASEval ...
ha meg nem tudod mi az akkor jarj utana ^.^ -
#7459 Én kérek elnézést! LE fogjuk vonni Dud fizetéséböl! Hogy képzeli! Meg Flex sem kap egy vasat se ma! Tessék észre venni hogy ezek a szerverek nem automatikusbak járnak, és nem az állam és nem mi a nagyközönség finanszirozza, hanem néhány kurva rendes és fanatikus playernek köszönhetjük öket! És tessék megnézni félpercenlként ha kell, és nem lebaszni öket, hanem akár minden alkalommal kijár egy köszönöjük ,amikor müködnek a szerverek és játéklehetöséget biztositanak mindenkinek! uff. -
#7458 jo ez a Teamspeak 2 ... csak kicsit kiakadt nalunk ^.^
-
#7457 Kérlek arra is gondolj, hogy mi történik ha Dud elmegy otthonról! Miért gondolod, hogy ha te nem vagy rá képes akkor Dud nézegeti percenként? Vagy ilyen vészhelyzetven neki a gép előtt a helye?? -
Gábor #7456 Dud én értem a dolgot az árammal,de ugye nem godolod,hogy a servert újrapróbálom fél percenként? Annyit kértem,hogy ha tudod,hogy helyreállt a probléma,akkor írj ide,mint sokszor máskor. Ennyi. Csak egy szimpla kérés. -
#7454 Valaki meg van CloneCD-s vagy tud letöltőhelyet ahol fent van? -
#7453 Észre fogod venni! Amint visszajön az áram, vagy újra lesz hálózat a szerver automatikusan beindul. De már ezt egyszer leírtam... -
Gábor #7452 Dud kérlek jelezd majd,ha a rendsz megint üzemképes! Thx! -
#7451 őőőőőőőőőőő.....Lelőtték?Ehe...ehe.
Nem annyira tűnt vérfoltnak. -
#7450 Magyar szerver! Hua! -
#7449 Vki mondja meg a szerver nevét