109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#12261 Tényleg b+, teljesen elbaszódott ennek a kibaszott fórumnak a hangneme. -
Petko #12260 bocsesz, épp suliban vagyok, és a stressterhelést csak jóízű káromkodásokkal tudom levezetni:) -
#12259 Ez utalhat arra is hogy a jatek maga ilyen szar, de nem egyertelmuen fogalmaztam ezert bocs:)
De a ti reakciotok sem volt semmi rengetek segitokezseg volt benne kb. "mennyyeee naa anyaadba" -
FreddyHawk #12258 Így van, a valóságshowok a virtuális valóságok megrontói !!! -
Petko #12257 jovan locu de nem life gépe meg a munkája szar hanem maga a szerver oldali progi, és ezt senki se tagadja. Szóval nekem se esne jól, ha nekemesnek hogy szarul csinálok valamit, amikor pedig kurvára nem tehetek róla, mert valami rajtam kívülálló dolgo miatt esett így -
Borg #12256 03 => 30 -
Borg #12255 Hát ja, mi (ryan, fisher stb) este 7től játszottunk kb, egészen 9ig jó is volt.
Azután elkezdett lagzani mint a picsa, majdnem ki is dobált minket (konneksön problem) holott a pingek 20-40 körül voltak. Voltunk is vagy 03an a szerveren.
22 előtt valamivel léptem ki, mikor wakenek vége lett, addigra ha 10-en voltunk a szerveren összesen, már sokat mondtam... Játszhatatlan volt. -
#12254 tekintettel a hozzászólásokban a szar, fax és egyebek szaporulatára kérek mindenkit, hogy hangulatilag lépjünk vissza valamely társalgásra alkalmas szintre :) thx -
Petko #12253 "en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku"
Ez kb olyan kérdés értékű, mintha én aztmondom neked: "Én nem tudom Jackek mekkora fasz, de biztos az" :) -
#12252 Mondjuk nem tudom mitől lahet ez, de nekem tegnap 22 után úgy futott mint még soha. (chello)
Tegnapelőtt viszont csomószor kidobott. Nem tudok rájönni mi lehet a gond. Ping 20-25.
Mondjuk mindig akkor van gond amikor az a qrva BB/VV szar van mindenütt. -
#12251 Egyebkent sajnos nincs lehetosegem servert uzemeltetni a net kapcsolat miatt.
Nem a gepen mulna ha lehetne.
Van valahol valami info az allitgatashoz egyaltalan lehet?? konzolbol merre talalok konzol parancsokat? -
#12250 Csatlakozom. -
Borg #12249 Lifeforce kicsit ki kéne nézned a csőlátásodból asszem.
Tegnap (mintahogy szinte minden hétköznap este) jópáran fent voltunk 201-esek a szerveren, és 21 óra után mindannyian ugyanazt a lag jelenséget tapasztaltuk (TS-el). Ugyanugy mindenkinek jó pingje volt, 20-40, és ugyanúgy mindenkinek 500m-enként ugráltak a repülőgépek pl az égbolton.
Vagy szerinted a kliens gépek tömeges szarságáról van szó? Csakmert az egész szerver szinte kiürült a wake végére, 22 óra előtt valamivel, mert annyira játszhatatlan volt az egész.
Ugyanigy tegnapelőtt meg kidobált mindenkit a szerver, folyton konneksön problem, azt kiüritette magát, és fél perc mulva indult ujra 0 playerrel bulgeval. De persze ez is biztosan a szar high-end kliens gépek miatt volt, igaz?
Tudom hogy szar dolog, ha az embernek a munkáját kritizálják, és hidd el nincs is szándékomban.
Csak kurvára nem az emberek gépeit kellene szidni azért, mert a BF szerver szoftver egy rakás szar.
Mellesleg megjegyezném, hogy az OBIval nem sűrűn fordult elő ilyesmi, az új szerveren viszont még este nem telt el ilyen események nélkül.
Ahelyett hogy másokat nézel hülyének folyton, nem ártana elgondolkodnod azon, hogy mi okozza a SZERVEREN a problémákat...
-
#12248 kérjétek meg a supergamez adminokat, hogy tegyenek egy "jöttment GYIK" című linket az üzenet ablak mellé ,) ott lehetne klikk a helphez :)) -
#12247 Ehhh ez mar normalisabb de en kerdoleg tettem fol hogy milyen a server erre ti letamadtok engem szep:)
-
#12246 Mert is vagy itt?? Arra a jottmentre inkabb nem valaszolnek. -
#12245 Írok én írok.
-
Petko #12244 sorry jacket ez van, ez egy ilyen game. Jó a játékötlet, de a programozási része eléggé optimizálatlan, és sokat kell szarakodni vele, míg az ember a gépéhez hozzá tudja finomítani, és nem menten a szervert kell okolni mer szarul megy nálad (és persze nem ilyen hangnemben) -
Seat-melo #12243 Janosz! A lap alján kék 10 click, ott keresd kb. a +oldást! -
Petko #12242 ezér kéne "abandonolni" ezt a szar fórumot mer ide minden jöttment gyík beírogathat. Ott a jó kis hbas fórum, csak nektek:) -
#12241 Ember olvasd mar vissza:)))
Ebben a jatekban mar van oreg roka????? erdekes lenne 3 honap alatt senki nem oreg roka:)))
De sajnos nem erted a problemam en azert keltem ki magambol mert kurvara vartam az hogy vegre neten is tolhassam a gamet:))
Most valt elerhetove az adsl nalunk hat osszinten nem ezt vartam kb. ez olyan volt tegnap mint modemmel Q3-azi:)) -
#12240 igen a BF forum megelozte a
irjunk sok szar szot
topicot
Yeeeeeeee :-)
Vidam vaghyok mint az allat, elkezdtek utalni a cegek -
#12239 Khm. Olvasd el az első beírásod.
Akkor megérted a reagálások hangnemét. Amennyiben kérdezni akarsz ne írd az első mondatodba:
szar
lagatanya
0 értékű
Mindjárt kultúráltabb, segítőkész válaszokat kapsz. -
Petko #12238 hüje vagy life, most mit idegeskedsz, modnom hogy le van szarva:) neki szar, ő nemtud játszani, akkor meg mier te idegesgedsz:) -
#12237 ADSL yeeeee
de csak neha
pl most ha ilyen dolgokat hallok -
Lifeforce #12236 Te mit csinálnál ha sok pénzt és időt nem spórolva üzemeltetsz egy szerver és akit még életedben nem láttál a játékban és mondjuk nem egy öreg róka ebben a játékban, lefikázza a szervered? -
#12235 most besztem velük megint. fejet cseréltek nálunk, mert végre kiszúrták, hogy nem bírja el a sok looser user bigbro fan-t. viszont nem indul be automatice, modemet kell 220-által restartolnom és valami szinkronjelért felhívni őket... még yo h eccerű az élet :) -
#12234 reagalas -
#12232 majd megnezem de kulomben nem ez a gondom hanem ez a regalas a dologra erdekes minden esetre.
De majd megnezem kosz:) -
FreddyHawk #12231 Ok Jacek, akkor nézzük a problémát konstruktívabban ... Ami eddig a legjellemzőbben a szaggatást okozta ( olvass vissza a fórumban ) az a hangkártya volt.
Aztán jött az elégtelen RAM ( esetedben ezt kizárhatjuk ) meg a többi elégtelen hardware elem . (ezeket is )
Na, akkor loss-od van a netstat on ? Nézted ?
-
#12230 seat :) -
Seat-melo #12229 Hy BB! Nekem a kábelnet volt tegnap über sz@r!
Tény,hogy a netkapcsolattól szaggat,mint az állat!
V-net! -
#12228 Egy nem vitatkozom hanem beszelgetunk szerintem , ketto nem szidtam a servert hanem azt mondtam hogy nem tudom milyen fogtatok :))
Mintha inkabb ti reagalnatok a dolgot egy kicsit erdekesen:))
ADSL-em van es 20-25 pingem Audigy zajkeltom.
Ping az nem minden attol meg lehet szar mondjuk ha anyira le van korlatozva a dedicated serveren a szemejenkenti forgalom. -
Seat-melo #12227 Jacek! Próbáld a singleplayer-t sokkal jobb! -
Lifeforce #12226 Bocsi a többiektől rosszul fogalmaztam a #12219 hozzászólásomban.
Egy jó csapat és a magam szórakoztatására jött létre. -
Lifeforce #12225 Ja és a szerver a BIX-en van rajta. -
Lifeforce #12224 Ja hogy mindenki tisztában legyen akkor leírom a szerver paramétereit:
1.7xp,512ddr,tnt2 vga (de ez lényegtelen mert nincs grafika),40gb 7200rpm wincsi
Alatta egy 100mbit/s kapcsolat.
Mivel dedikált szerver ezért nincs garfikai felület.
Játék felhasználása a gépen:
proceszor használat 100%-ra állítása mellett 84%
netkapcsolat kihasználtsága 36 játékos esetén 2%
most akkor hogy is akadna?
Na mind1 -
#12223 egyes chellosok milyen mázlisták.. nálam (13ker) tegnap óta nincs net :) csak annyit mondd az upc helpdesk, hogy a tegnapi karbantartás során problémák léptek fel de már dolgoznak a megoldáson :) -
FreddyHawk #12222 Pontosan... Érdekes módon, nekem a Jacekénél gyengébb géppel chellóval 20-25 ( !!! ) ös pingem van, tehát a szerver überkirály, máshol kell keresned a gondot !
( nézd meg, lehet hogy a hálózati beállításokkal van gond, vagy nem kéne 50 poreszt letölteni közben :)) -
Petko #12221 magasról