109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#12037 mond a fonoknek, hogy 6-ig csinaltak
es akkor mar nem akartal bemenni -
#12036 nah... gödör betemetve, megyek a meló
worksuxx -
#12035 Mi lesz? Végetek ,) -
#12034 Uuuuuuuuristen kiszivarogtak az informaciok?
mi les zmost megtudta BB a nevunk, es hogy TS-t hasznalunk.
:-) -
#12033 Grrr. na mostmár marad az ICQ.. -
#12032 Frankie !
A leveles dologról csak annyit , hogy a freemail éjjel egy után sem postázta ki a leveled .Ma reggel néztem és csak akkor volt benne ... freemail rulez . :) -
#12031 hájah :) de legalább mostmár minden 201es titkot tudok, mert mellékelted süni előző százademiljét :))) -
#12030 Na szép. 6 óra. Ennyi idő alatt képeslapon is megkapod... -
#12029 mi tegnap szerveren
filmek: http://www.northernbrigade.com/
hero released (a legújabb múvi)
alatta older movies
ezek azok -
#12028 Fent Vagyok -
#12026 szerintem eléggé meglepődnek így is ,)
nemtom mit mondjak, ötletadónak továbbra is javaslom mindenkinek az NBrigade filemeket, rendesen megmutatják a játékban rejlő lehetőségeket. Mi tegnap próbálgattunk ezt azt, de látszik, h nem ma kezdték :) szal ami az .avi-t nézve olyan mint az 1x1 megcsinálni már macerásabb :) -
#12024 a fürdőmben - ahol eddig a wc állt - egy cca fél méter mély gödör... romantikus...
tom.. offtopic... csak uncsi itthon a csodavárás... má melóztam is... még a végén mosogatni is fogok... -
FreddyHawk #12023 Szeretném megköszönni DRAGON Ati-nak a szervert, amelyet rendelkezésünkre bocsátott tegnap este, nagyon jó balhé volt !!!
Khmmm... Egy próbawart valaki ( barátságosat ) a 201 ellen valamikor ??? -
Lifeforce #12022 hííí Tyler ha vagy akkor 9 felé gyere fel légyszives ts-re kösz fontos lenne. -
#12020 nah attól még melózni kell menni :) csak nemtom még mikor :)) ha végeztek a bácsik, kb... -
#12019 Akkor nem is kell menni dolgozni?
Hu de jo lesz valakinek
kalapacsolas, furas, veses o be jo.
aztan takaritas jaj te jo -
#12018 Nem az majdnem sikerult, mert ki akartam ugrani a repulobol es bele a bombazoba ejtoernyo segitsege nelkul.
Hozzateszem 100% sikerult volna, ha en hulyen nem az ejtoernyo gombot nyomom meg hanem a beszallast.
ugyanis a bombazo torzsenek a felenel erkeztem. -
Seat #12017 Jó reg! Csőtörés? -
#12016 reggelt...
szeretem ha reggel 7kor elözönlik a lakást a vízszerelők
tényleg... -
Seat #12015 Na jó éjt mindenkinek! -
Seat #12014 Manta! Süni vizihullája, hullajó! -
#12013 Van pár mp3 Hofitól, de ezek nálad biztosan megvannak. Illetve Friends összes, de ez angolul. Monty Pythonból is meg van mind (ez magyarított). Jackassből is van sok :) -
-
#12011 Mivel to vagytok a 2. csaladom, igy elnezitek nekem, ha nem ideeillo kerdest teszek fel.
Megpedig keresek iszonyatos mennyisegu kabaret mp3-ban (hofi, kern, nagybando, radiokabarek, stb). Minden erdekel cserealap az van boven, szoval keves uj van ami nekem nincs meg de mivel gyujto vagyok ...
masik pedig a vigjateksorozatok (remrendes osszes megvan CD-n, es meg jonahany de ha valaki tudna nekem ajanlani az keressen fel, mert kell nekem)
egy szegeny embert szanjatok meg minden infoval, akar netes oldal ahol biztos van kabare, stb.
koszi -
#12010 lol frankie :) most jött meg a délutáni leveled :)) primposta power :) -
#12009 :))
nyunyi: burnbaby vagyok :) de ha ez is hosszu bb ,) -
#12008 De ahogy neztem az elobb ilyet se lattam meg ilyenkor. Szoval 3 magyar szerver kozott egy sem volt ahol legalabb 1 ember nyoma volna szoval tok uresek a szerverek.
nem lesz ez igy jo emberek. Tessek ezzel a gameval nyomni ejjel nappal. -
#12007 Befejeztuk de nem waroztunk, hanem inkabb csak probalgattuk a dolgokat, meg a vegen mar hulyeskedes volt. :-) -
Seat #12006 Szia Süni! Nem waroztok dragonon?
-
#12005 A neve feheralapon gepfegyver es gezigranat
egy kicsit hosszu de van roviditese fgeg
:-) -
#12003 gratula ,) -
#12002 http://www.bfcentral.com/overviews.php -
#12001 Jólvan, elvittem a 12000-et. :)) -
#12000 ÁÁÁÁÁÁ -
#11999 Qrz mail ment -
#11998 BB ment mail -
#11997 Nem lesz ma edzés? -
#11995 én mailt se kaptam :)
most még al bundy
aztán vacsi :)
addigra talán ideér frankie emil gyermeke ,) de ha vki más fwd-álja az is megoldás :)
szal én szentem olyan 21... TS-re nem hiszem tudok menni, airnek SF meccse lesz, nem akarom h lagoljon -
#11994 Dragonra mikortól gyűlünk? -
Apache #11993 Hi !
Esetleg nem lehetne néha átállitani a szervert Capture The Flag-re szivesen kipróbálnám !