109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
FreddyHawk #12300 Legszomorúbb, hogy saját magam konfigoltam így a mienkét ! Na, majd saját IP-re kiengedek mindent -
#12299 ok -
#12298 Azért majd jelez vissza, -ha megoldódik esetleg a probléma,- hogy mi okozta. -
#12297 Na az utolso es en befejeztem ezt a temat ha mar paraszt voltam szerintetek "nem igy ertettem de nem volt vilagos latom sorry" ti si parasztul viselkedtek akkor mert engem szidtok:))
"en nem tudom milyen gep a server" erre mlehet azt mondni hogy xyz
"de ez igy ebben a formaban nulla erteku" a jatek ertelme vilagos en igy ertettem lehet hogy alpari volt:)))
-
#12296 jó lehet neked
beszéld meg a corporate tűzfalammal, hogy a javás ircklienseket kiengedje :) -
#12295 Ez így van. -
Petko #12294 www.mportal.hu n van egy javas irc kilens, én is inne sulibol azzal nyomom -
FreddyHawk #12293 Nem mindenki tud IRC-zni a melóhelyről .
-
Borg #12292 Na igen, hamár fikáz valaki, akkor válogassa me a szavait, jogos.
Egyetértek veled.
Amúgy az események fényében még azt is elképzelhetőenk tartom, hogy maga a Wake pálya volt a bugos, mert mint mondtam előtte is jó volt, és ezekszerint utána is... -
FreddyHawk #12291 Tudom borg, és igazad van abban, hogy a szervezüzemeltetők gyakran csípőből vágják vissza a kliens oldalra a gondot. De szvsz most ez nem az a helyzet.
-
Lifeforce #12290 Erről van szó!
1. A játék q.. szarul van megírva.
2. a gépek töpségével van baj.Nem azért mert szar hanem ismét a játék miatt.
Na de a téma lezárva.
Addig míg nincs valamiről fogalmunk ne köpködjük.
Amit írtál igaz.Majdnem.Nálam 1pályán történt a (repülők álltak).Útánna teljesen jó volt.És még rajtam kívül vagy 10 embernek.Ez már megmagyarázza.De mit is?Hogy "Hat meg en oda vagyok erede ez egy lagtanya jatszhatatlan szar vagy en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku" -
Borg #12289 Há meg igazából ez egy fórum.
És ami itt megy az inkább chat már:)
Valamit még biztos lehet finomitani a fórum működésén, de szerintem az lenne a legtutibb ha mindenki szokná kicsit az IRC kinézetű szót.. #HBA -
#12288 parancsnok úr, kimaradt egy tizedes
,) -
#12287 túlpörgetitek szegény szupergémzet ozt nem tudja ki kivel van... :) -
#12286 201 Cm igen, es nem az egesz szazade osszeadva :-) -
Borg #12285 Mellesleg én nem szidtam sem a szervert (mint gépet) sem lifeforcot.
Olvasd el inkább újra miről is szól(t) a vita itt. -
Petko #12284 nana, majd én csinálok jó kis linuxos hba szervert, amint kiadják végre, és oda jöhet minden elit hbas játszani. Nem is kell más szerver ha az meg lesz remélhetőleg. -
Borg #12283 Nem, hanem laggik a szerver.
És ha túl sok beirrás jön egyidőben akkor ezekszerint meggajdul.
Majd szólok St-nek..
#12274-et nem én irtam. Nameg egy csomó általam irt is elveszett... -
FreddyHawk #12282 Az Én voltam BB, Borg megfújta a hozzászólásomat !!! :((
-
#12281 ...a fejedre álssz, mondasz 2 miatyánkot és 5 üdvözlégyet, utána pedig úrvacsora.
majd végül bf.exe -
#12280 :DDD
na ha win2k kell neki akkor laggoljon csak tovabb:) -
#12279 mert háttal striptease nem striptease :P
és megijedtem, hogy egyszál 201ben látlak :)))) -
#12278 ne a számukat add. adj gépet és a bátyám felrakja ott a polcra ,) talán akad még szabad hely :) -
#12277 Pedig BB-kent mutatkozott be.
Igaz mikor megfordultam, hogy levetkozzem, hatbalott :-) -
FreddyHawk #12276 Te Borg, te lopod a beírásomat, vagy mifasz ? Akarom mondani a nemjóját !
-
Petko #12275 minden memoriarezidens vacakot kikapcsolsz, hogy ne fussanak a játék alatt, felrakod a DirectPlay 8.2 es javított verzióját, Defragmentálsz, variálsz a beállításokkal, hogy a hang harwares gyorítását kikapcsolod, antiizotrópikus szűrést lekapcsolod, a refresh ratet állítod a video.con ba, leszeded ha xpd van, és win2kt rax fel -
Borg #12274 ÁÁÁÁÁ az úgy könnyű, az is neked kell szerezni ( más is megának szerezte, tessék csak tessék... Adjam az interware telszámot ? kihúzzák hozzád, szinte ingyér ! )
-
#12273 Berlinben nővel?
A testrészei megvoltak? -
Borg #12272 Nekem 1400-as PIII, radeon8500, meg 512mb ram...
valamint az adsl-el sem voltak gondok soha, 20-30 ping, és nem csak BFben.
Lehet hogy az OBI se volt stabil, csak akkor nem szarakodott pont mikor én voltam fent.. könnyen lehet.
Én csak arra akartam rávilágitani, hogy nem a kliensek gépét kellene rögtön szidni, ha szar a BF szerver (akármilyen okból is.). -
#12271 Megoldhato kerek 100Mbitet hozza es adok egy servert:DD -
FreddyHawk #12271 Élt még ? -
FreddyHawk #12270 Gyerekek, szabad a pálya, Jacek és Borg szerverekre vár a BF közösség, lehet bizonyítani, a " ki bír jobb szerver csinálni " competitiont ezennel meghirdetem, ha valakinek jobban sikerül, mint a CB-nek, na AKKOR LEHET KULÁZNI ! -
#12269 ez fura süni
tegnap nem jáccottam :P -
#12268 Akkor mernem ezzel kezded es nincs vita:))
Tema off inkabb azt monjatok mit lehet finohangolni ha lehet? -
Petko #12267 szerintem az obi ugyanilyen, vagy még szarabb volt, de ez csak szerény véleményem:) -
#12266 picinyeim picinyeim
Nekemke van egy PIII 1000-es gepem 512.5 Mb rammal es nekem akkor se lagzott a gepem, ha 40 ember volt font.
Nekem is szokott lagzani (es azt biztos hallottatok is mar) de akkotr nekem biztos az ADSL-tol van ugyanis altalaban 300-1023-ig van a pingjeim szama.
Ez a Battlefield, Dragon es az Obi esszerveren is igy volt. Szoval nem ertem en ezt civakodast
lehet, neha a szerver se tudja ugy adni-venni a csomagokat, de biztos nem tart orokke.
Engem az OBI eleg sokszor kidobott a Battlefield Szerver meg eddig csak 1x.
Szoval a jatek ilyen konyorgom, ugyhogy hagyjuk ezeket a dolgokat inkabb.
Beszeljunk a Nokrol inkabb
Tegnap a berlini palyan hatul az egyik romhazban talalkoztam egy olyan jo Novel, hogy csak na ...
:-) -
#12265 édesek vagytok..
én meg diszkréten pirongva pislogok itt a rózsaszín leányszobám árnyékából... :) -
Petko #12264 -
Borg #12263 Én is ezt mondtam a #12249-ben, hogy a szoftver a szar. Ennek ellenére fenntartom hogy az OBI valamivel stabilabban ment/megy.. -
FreddyHawk #12262 Jóvan, ez má uncsi, találjunk ki valamit mer minek anyázni, ha verekedni is lehet ?
Szal valószínű, hogy a valóságshowok miatt van Jacek... Megfelel a válasz ?
Írj levelet az Rtl-Klubnak, meg a tv-2-nek, hogy
"Hat meg en oda vagyok erede ez egy lagtanya jatszhatatlan szar vagy en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku."