109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Forrest Tomee
    Rájött valaki, hogy az új peccsel a sznájper puskának mért jön fel néha egy zöld x szerű célkereszt?
  • Xboxman
    Crack,crck,crack,crack,crack-||-
  • BurnBaby
    piros lámpa nincs, nem szakadok, stabilan szar :)
    előbb felmentem strike-forcozni egy szerverre, ahol anno (már nem mondom h normál esetben, mert hol van az már...) 90es pinggel játszottam. most 150-350 és folyamatos lossz. a kedvencem a 90% packet loss volt :))) simán jáccható...
  • FreddyHawk
    Egen, de általában pont addig / akkor van a peak. Nyáron lesz majd sirály az éves graph szerint ! :))
  • Frankie
    22-től zuhan.
  • FreddyHawk
    Nnna, így néz ki a UPC main 1GB link forgalma ... Persze ez semmit nem jelent, hiszen ugye lehet hogy addig ezerszer gebasz van, mire a routerre ér, de azért érdekes , lehet tendenciákat nézni...
    BIX
  • magus
    hu de reg voltam itt.é latomk uj pach van. ezzel mit kell, es hjogy csinalni? nincs leirva vhol?
  • Frankie
    gyújtsd fel a VV és a BB helyszínét és tök jó lesz:

- megszűnik az extrém háló-terhelés
    - élőben nézzük a balhét
  • air23
    can i get an amen to that? :)
  • FreddyHawk
    Mivelhogy jönnek a következők is dömpingben, majmá nem lesz akkora szám, egy két hardcore voyeur ön kívül mindenki visszatér az jó kis ISO-k letöltésére ....
  • air23
    király. ezek szerint olyan köv nyáron már lehet netezni is majd upc-n ? :) akkora talán rájön majd mindenki, vagy már nem is lesznek ilyen műsorok...
  • Frankie
    nem rajtad múlik....
    hanem a sok BB/VV néző zombin..
  • air23
    akkor majd jól nemnézünk tévét jáccás közben!!! :)
  • Frankie
    lévén chello, nem csak a net terheli hanem minden média forgalom a rendszert. tv, rágyió...
  • BurnBaby
    értem
    az miért van, hogy a pl elmúlik éjfél utánra? :) kikapcolja a szomszédnéni a lehallgatót? :)))
  • FreddyHawk
    zum
  • Frankie
    - mágneses mező
    - csillapítás - szar kábel (re-used)
    - selejtes hálozati kiépítés

zu risingen und nebenwirkungen lesen sie die packungsbeilage und fragen sie ihre arzt oder aphoteker.
  • air23
    :)
  • FreddyHawk
    Igen, de nem 100% hogy ua. a fejállomás.
    Az enyémmel semmi gond, kifejezetten kellemes 20-25- os pingjeim vannak, a pl-ről meg azt hittem idáig, hogy a példáulnak a rövidítése... Csoki sincs, hibátlanul megy.
    Különben szerintem a pl lehet

- rosszul árnyékolt kábel ill. csatlakozás ( ebben az a geci, hogy nem biztos hogy nálatok a lakásban, lehet, hogy lent a rendezőben bták el a csákókáim )
    - nagyobb mágneses tér közelében megvezetett nem teljesen tökéletes borítású koax
    - a szomszéd néni varrótűből és rézdrótból applikált kémberendezéssel lehallgatja az Nbrigade meccseken a belső voice kom.-ot és azt rögtön jelenti a FragFest-eseknek, valamint elolvassa a levezésetek karácsonyi ajándékozási ötletekre vonatkozó részének zaftosabb részleteit.
    - Ördög bújt a csellómba !!!
  • BurnBaby
    értem
    biztos akkor nem is volt két napig netszünetünk, meg nem is cserélt fejet a upc, és nem is is volt gondom, ami freddynek megoldódott már 22:30ra nekem meg csak másnapra mert ugye ez ugyan az a kerület :) igaz a upc elmondta, hogy valóban probléma van, meg hogy dolgoznak rajta, de nektek mind igazatok :)
  • air23
    tegnap 1am felé már nálunk is. gondolom utána már nem nézik a jó kis valóságsókat az embörök ,)

reméljük ma már nálunk is jó lesz.. tegnap azért nem tudtam meccset játszani hüpp
  • Frankie
    Schreck is ugye közel van hozzátok BB és nála is szinte folyt olyan simán ment..
  • air23
    hát ja.. mikor a konyhába van félideig, vagy 8 8al többen vannak az egyik oldalon akkor könnyű ;)
  • air23
    te is 13. ker ? :)
  • Lifeforce
    Na visszatettem és 1.1-es lett ismét. :(((((
    Baszzus. :(
    Na mind1
    Ma még így kell játszanunk. :)
    Na gyia BF-ezni.
    Ja csak a saját gépemen is újra kell telepíteni. :(
    Na jó 10perc és vagyok BF-en. :)
  • FreddyHawk
    Nanana, már van egy két screenshot-om !
  • FreddyHawk
    MIÉRT NEM A VCARD A BAJOD ???

( azt legalább tudom fikázni, de a netem az ugyanolyan mint a tiedé, és pl mentes... hajaj, csak nem a net megosztásotokkal lesz a gebajsz ? )
  • air23
    ahogy látom olyan 30cm ről tényleg nem a gef2ti a baja ,) még azzal is halomra lő titeket ;)
  • BurnBaby
    freddyke az segít a tegnapi cca 30+ % packet losson? :))
    amúgy gef2 Ti ,)
    és utálom h eccer azé vagyok láma, me nem a vcard a bajom, aztán meg h az :P
  • FreddyHawk
    VEGYÉL VIDEÓKÁRTYÁT A GEF2 HELYETT !!!!
  • BurnBaby
    Mostmá csak a chelloval beszéjjétek meg, hogy ne lagojjak jobban mint valaha, me így aztán yol fel tudom majd méreni, hogy vajon javult-e a netcode :)
  • Frankie
    Mintha a fogamat húznák...
  • Lifeforce
    Na jó 15:20-van.
    1.2-le
    1.1-es vissza
  • Lifeforce
    Pedig nagyon szívesen megszüntetném a game laggnak tűnését. :)
  • FreddyHawk
    Kuuuuul down life. Nyomjad addig az 1.1-et, aztán majd ha kiderült, hogy a patch és a krekk tökéletesen működik, és egyiknek sincs igazi baja, akkor tedd fel a szerverre. Nem érdemes elkapkodni, mert nem csak a magad játékát teszed tönkre, hanem a többi gamerét is aki a Csudálatos HBA szervert célba veszi este egy jó hent reményében... Addig is monitorozd fél percenként az idevágó fórumokat, hogy MINDEN infót elcsípj az 1.2. ről, ne te legyél az első szerveradmin, aki beleszalad valami égtelen gebaszba ...
  • Xboxman
    na hazaértem végre!CracK?
  • Lifeforce
    Basszus adjatok tanácsot.Leszedjem és visszarakjam az1.1-est vagy tegyek fel addig másik gamét?Vagy mondjatok már valamit.
  • Lifeforce
    Mi ez a nagy csönd?
  • Lifeforce
    cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok,cracket akarok
  • Lifeforce
    Bazz nem csak a patch késett hanem ez a nyavajás crack is. :(