109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Petko #12220 life és ki nem szarja le a azt hiszi hogy a szerver szar? nekem nem laggol és én ezt tudom, és ez a lényeg. Ha valami baja van megpróbálunk segíteni neki. Viszont nemtom mit izgat téged hogy ő így meg így gondolja hogy a szerver szar. Az a lényeg hogy neked meg nekem nem, uyghogy le van szarva magaról. -
Lifeforce #12219 Te nem a játék netkodját szídtad hanem a szervert.
Majd ha te is csak úgy a társaság és a magad kedvéért, hogy jókat tudjál játszani megveszel egy szervert és fenttartod, akkor elfogadom, hogy kulázod a szervert.Nem kötelező rajta játszani.
Lehet, hogy géped jó csak a netkapcsolatod kevés.
Nekem 1.7xp 512mb ddr,asus A7V333 alap,gf4 mx460,
Chello net kapocs és a játék laggmentes úgy,hogy 1024*768 mediumon és mellette TS2 és teljesen akadásmentes és laggmentes.
Tegnap volt az egyetlen nap amikor egy kicsit laggzot de a chellom miatt mert a többieknek jó volt.A laggodat a hangkarid is okozhatja.
Na vitát lezártam.
Mondtam, hogy ugysem lehet megmagyarázni. :( -
#12218 De most hogy montad elmegyek venni egy 2.53Mhz PIV folhuzom minimum 3Ghz +radeon 9700Pro es biztos jo lesz neten, hibatlan nem?:DDD -
#12217 Ehhemm PIV 2520Mhz 512 DDR400 GF4 TI 4400 325\640
ooooo megmondanad hogy meg mit kene vennem????
Vagy inkabb arrol van szo hogy te nem ertetted amit mondtam ez is lehet.
Egyebkent full 1024x768 amit tud a game max bot es nem akad de neten egy lagos fos. -
#12216 matrix nem latszik
tedd ugy, hogy laszon
erdekel nagyon
remelem vicces :-) -
#12215 Matrix 1942
-
#12214 aszonnya lanon megy neki. yol. gondolom botok ellen is...
meg szerintem erősebb gépet venni nem hírtelen felindulásból szokik az ember. tőkeigényes. :) -
#12213 Majd kibirjuk valahogy nélküled. -
Lifeforce #12212 Sajna nem teljesen.
Tegnap megtörtént első kick. :(
Saját jármü lövésér és sok tk miatt. -
Lifeforce #12211 Petko:
Na látod ezekről az emberekről beszéltem.
Olyan sötét mint állat.Most magyarázzd meg neki,hogy vegyen egy erősebb gépet egy normális VGA-val és min 512mb rammal
(#12202) Hozzászólás.
Nem számít, hogy a másik 30embernek tökéletesen megy. -
Borg #12210 Önfeláldozó tevékenységem tegnap megint a tetőfokára hágott:)
waken jónéhányszor ültem jeepbe kamikaze akció céljából..
egyik alkalommal egy fullos APCbe hajtottam bele, meghalt vagy 8 ellenség vele, de mindet csak szürkével irta ki, hogy "is no more" valamint az APC sofőrjének felszámitotta mint TK-t
Remélem a köv. verzióban nem csak az EULA-t frissitik, hanem ilyesmire is kitérnek... -
#12209 Valoban kulomben nem is gondoltam a linux serverre hogy valszeg ez a server gond mert ugye az nincs?
Megegyszer leszogezem nekem nagyon bejon a game lanon nincs is baj, de neten ez valami nagyon gaz lehet hogy meg lehet szokni:(((( -
#12208 Kíváncsi leszek, hogy mennyien lesznek az ünnepek alatt!:)
Kelhetek megint 6-kor, hogy legyen helyem!:((( -
#12207 Én inkább úgy látom, hogy lemorzsolódtak az IQ lightos hül*e gyerekek...
Akik maradtak azoknak meg dolgozni kell néha!:( -
#12206 LOL!:)) -
#12205 Logo rulz. -
#12204 :))) van benne igazsag:) -
Petko #12203 en itten tanulok bangladeshi diák, beszelni magyar nehezen -
#12202 Hat meg en oda vagyok erede ez egy lagtanya jatszhatatlan szar vagy en nem tudom milyen gep a server de ez igy ebben a formaban nulla erteku. -
#12201 én látom -
#12200 Mér nem tölti be mindíg a képet? -
#12199 ja de:) -
#12198 hát ez nem jött össze. -
#12197 Lőjjed Tyler!!!
-
Petko #12196 mert ezt a fórumot senki nem használja már, a szerveren meg vannak, de sokan amíg nincs patch nincs kedvük játszani már -
#12194 logo proba. -
#12193 Kéne nekem is egy ilyen logo.Megoldható? -
#12192 Meg amugy is en sosem kotokszom
errol jut eszembe a kotexik az nem ugy van irva, hanem kotekxik
ccchhhhh -
#12191 jaja mar itt is mi?
a dehogynemisamdehogy
szoval ma ilyen napom van :-) -
#12190 kötexik... kötexik...
asszem lelövöm...
:)
-
#12189 Én meg pont azt vettem észre, hogy nem olyan nagy a látótáv, zavaróan hamar bejön a "köd", és feltételezem, hogy a környéken lévő legjobb gépen futtatták. -
Maxxx #12188 hát nemtom suni...
ahogy videón lévő BELSŐ nézetből mutattak, annál SEMMILYEN szaggatást nem lehetett látni, akármilyen messze-közel nézett + nagy tárgyakat, helikoptert mozgatott az engine... szal sztem ez tényleg üthet, ha nem rontják el kisebb dolgokkal... -
Maxxx #12187 jah, tiszta...
hátha 1.2 javít vlmit e téren... bár én lassan nem reménykedem... de tényleg csak próbáld ki... 400kb, és pont a játék legnagyobb hibáját kiküszöböli sztem nagyrészt... -
#12186 De hat BB enrolam keszitettek egy BOT-ot, amivel mar eleg nehez jatszni, te meg nem tetted fel a gepedre?Csak a gyakorlas miatt? :-) -
#12185 akkor javaslom először a "download internet" opciót :) amúgy jah, bf multiplay nélkül max arra yo, h megismerd a pályákat. a botok nagyon nem úgy viselkednek, mint amivel online találkozol -
Lifeforce #12183 De az is jó csak a botok olyan buták mint állat.
pik-pak végig lehet csinálni a single modot.
De multiba iszonyatosan jó. -
K.András #12181 Az jo sok...:D
Annyi biztos ezekszerint hogy ma már nem lesz. -
Lifeforce #12179 Hííí All
Basszus ne hagyjátok elsűlyedni a topicot. :)
Mit tudtok a 1.2-es pöcsről? -
#12178 A Stalket na ott lesznek szinten nagy palyak es iszonyat mennyisegu tereptargy. Na akkor hogy fog majd szagatni egy mai konfigon? 1kocka/perc lesz :-)
Akkor meg rendezhetunk versenyeket
korokre osztott FPS a korokre osztott stratigiaki jatekokhoz hasonloan
na az lesz vicces -
#12177 hát én tapasztalatból mondom, hogy az Americas Armyban sok pálya van kültéri, de nagyon megszenved vele az új unreal engine. A sebesség iszonyatosan leesik, és nagyon erős gépen sem éri el az optimális 60 FPS-t. Lehet hogy azért, mert még a beta motor van benne, de sztem nem ezért, mert az unrealban is sok hardcore gamer nyöszörög, hogy képtelenség rendes FPS-eket elérni, pedig ott sok a belső tér is.