109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #12176 Mostmár nem teszünk fel szerverre semmit mert tényleg itt az 1.2-es pöcs.Megvárjuk,S ha nem változott semmi akkor maj szevazásrabocsájtjuk és ha mindenki benne van akkor felteszem. -
Maxxx #12175 ha vlkinek nem jó az első link...
http://www.bf1942files.com/file.info?ID=7375
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/BF%real-mod/BF%mod%-%soldier9realism.zip
...a többi modot(vehicles, weapon, map) is letesztelhetnénk... hátha találunk vlmi jót - itt van 1 csomó >>>
http://www.bf1942files.com -
Maxxx #12174 Re bf-esek...
...régen néztem a game felé... sok demózás után megcsömörlöttem, mikor láttam, hogy a megígért közel/távol/fegyveres harcot semmennyire nem javították... és itt is hagytam a gamét, mondva, hogy ha majd vlki netcode/bármi javítást nyomatnak a lövéseknek, akkor majd hajlandó leszek ezzel az amúgy ! ÁLLAT ! game-el játszani ... :ppp
Köv patchben elméletileg, (ha jól tom) megígérték a sok fikázás miatt is, hogy ezeket is próbálják javítani... nem tom bízzak-e bennük :p ... és ahogy mostanában jön ennek a kiadása, látva a most hozzáadott features readme-t, nem látok konkrét erre vonatkozó írást :pppp
..az új kiegészítő rész helyett inkább a eredetit javítsák ki normálisan ! :ppp
DE most szétnézve kicsit a neten találtam vlmit...
...reménykedtem halványan, de nem gondoltam, hogy 2 ilyen kis szarfos fálj ennyit jelenthet...
1 MOD, ami kicsit reálisabbá próbálja tenni a BF-et, erősebbé téve a !FEGYVEREK SEBZÉSÉT!, tank-tulajdonság-változtatások (páncálzat, sebesség), 4személyes jeepek, lelimitált repcsibomba (2-6) stb...
..felraktam 6-8 gépre...lanon kipróltuk, és ÁLLAT lett... nem hittem volna, DE mintha JÓ LENNE tőle a harc (pedig sztem semmi netcode/stb buhera, 'csak' sebzéserősség)... és ezt aki már bf-ezik 1 ideje, tudja mekkora dolog...
..szal, aki tudja próbálja ki, írjátok meg a véleményket, de sztem ezzel a BF legnagyobb hibája (only SAJÁT VÉLEMÉNY (+5-6 lanos ember ;) )) kb 70-80%-a megoldódott !!!
!!! TESZTELJÉTEK le pls...(mert mi csak 1 éjszakát nyomtunk 1-2 mapon vele, szal lehet van sok hibája is) mert lehet megéri/megérné felrakni szerverre/szerverekre is... amennyit változtat jó irányba az egész gamén... !!!
http://download5.filefront.com/5964523530d5b8f0c2bb0be27d6ebbfa/gamingfiles/Battlefield_1942/Mods/Mini-Mods/soldier9realism.zip
(eredetieket mentsétek persze le, mert ugye ezekkel csak ugyanilyen szerverekre tudtok felmenni (ami nemtom van-e 1általán))
Objects.rfa -> Battlefield 1942\Archives
Game.rfa -> Battlefield 1942\Archives\bf1942 -
Borg #12173 Hát nemtom, az alap XP-s driverrel nekem is voltak gondok, de miután felraktam az elérhető legujabb livedriverpackot (24MB) megoldódott.
Azelőtt a BF 61 HW hangcsatornát csinált, most meg 32-t.. jobb lett a hang is, és az ugyanúgy jó FPS mellett most már nem akadozik be.. -
Petko #12171 valósan kezeli a teret, azaz a kamerához képest van relatív, és nem abszolút kiterjedése egy kockában. Tehát ha pl. ut meg a régebbi q alapú játékokban kimész a pálya egy irányába a térkockából, akkor előjön az a vibraeffekt amit méga régi doomosok is biztos ismernek a falátmászásokr. Ittmeg elvileg ha lenne egy alap pattern, mondjuk a tenger elmehecc végtelen messze, és csak rakja alád folyamatosan a tenger texturát. -
Petko #12169 jó azért ne keverjük azt mivel az is csak egy beltér, csak egy külső textura van a falaira ráhúzva. Bf ben viszont ténleg végtelennek kezeli a teret -
Petko #12168 jó azért ne keverjük azt mivel az is csak egy beltér, csak egy külső textura van a falaira ráhúzva. Bf ben viszont ténleg végtelennek kezeli a teret -
Petko #12166 sok mem kell hozzá, legalább 512, meg jó proci is. A vid kártya nem minden. Másrészről meg ut nak a grafikája lófasz ehhez képest gépterhelésben, mert ott belső terek vannak itt meg kicsit durvább a kinti terep -
K.András #12165 Egyébként milyen gépröl van szo?Mert a videokártya az egy dolog, magában az édes kevés.Memoria sem mindegy mennyi van a gépben, mert 128-al lehet akármilyen géped szaggatni fog... -
K.András #12164 Nekem is ilyen hangkártyám van, és semmi gond nincsen a játékal, pedig nekem is 32-biten megy 1024-ben full minden...De mondjuk én leszedtem a legujabb hangkártya drivert, az van fent nem a cd-s driver... -
Borg #12162 Hang a ludas.
Milyen hangkártyád van? -
#12160 proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba -
#12159 na kiprobalom -
#12158 ha lenne nekem már egy üzenetem se lenne fenn :))) -
#12157 Itt ebben a forumban van automata beirastorlo?
Irtam be egy dolgot vagy 10x es nem talalom.
gondolom akkor van -
Pintyőke #12156 Koszonom az infot mindenkinek. -
#12155 nah tessék
az üveg unicum kicsi volt (értsd 2 dl) és volt rá vagy 5 órám :P
szal lehet nem lealkoholistázni publikusan :)) -
FreddyHawk #12154 ÉnisÉnisÉni !!!
BB megivott egy üveg unikumot ! :)) Árulkodás rulz :)) Wallen egy szót sem szólt egész este ! Asszongya, idézek :
" A nőt az különbözteti meg a férfiaktól - és külföldön a fórumozók nagy része nő !!! - hogy be nem áll a szájuk, folyamatosan kommunikálniuk kell !"
Ezek alapján Wallen simán nő !!! :))) De a gusztustalanabb fajtából, mert Ő meg Screck egy üveg viszkinek vertek alá ! Ejj, jók ezek az arcok, mindíg is sejtettem, csak Wallennek kéne fogalmazásgátlót szednie !! :))
-
#12153 en nekem is kell vidaman :-) -
#12152 Omahás videót mikor műveljük -
#12151 hba-n elküldöm privben
amúgy icq jah :) -
#12150 hol adtad meg? nekem nem jött levél..
icq? -
#12149 milyen kepek milyen kepe milyen kepek milyen kepek?
en is en is -
#12148 Úgyis kiszivárog, mert rajta vagyok, tehát igény van rá. Nem tudtam hogy így is tudok kinézni. Brutális. -
#12147 a cenzor ott van, hogy csak nektek adtam meg a linket :) -
#12146 Hát ma is érdemes volt felkelnem :) Bementem a suliba, megittam egy kávét, majd hazajöttem. Királyak a képek, leszámítva amiken én vagyok. Hol van ilyenkor a cenzor? -
#12145 nem baj süni nem hiányoztál senkinek
épp az egészségedre ittunk ,) -
#12144 Tegnap volt az elso nap az elmult 3 hetben, hogy nem jatszottam egy percet se a BF-el. Van munka ezerrel, meg megneztuk a Valami Amerikat hat az eleg ho kis nevettetos film :-) -
#12143 hehh... dehogy!!!
(hukk)
:) -
#12142 Na kezdodik mindenkinek a robot a gyarakban?
Masnapos minden 201-es es BB? :-) -
#12141 beléd si :)
meg úgy jah
worksuxx :)) -
#12140 reggelt -
#12139 :) -
Seat #12138 Problémásoknak: http://www.swgy.hu/201/ujmap !!! -
Seat #12137 http://www.swgy.hu/201/ujmap/-- megnéz---örül :)) -
#12136 Pintyőke és azok akik nem tudnak csatlakozni látogassanak el a http://www.bf1942.hq.hu/ -ra és olvassák el.
Ha amiatt nem tudsz játszani hogy "corrupted data"-t ír ki akkor töltsd le a klán oldalunkról az ujmap.zip-et:
http://the-company.freeweb.hu/ -
Petko #12135 megin eltelt egy jó kis elalkoholizált hétvégém és a patch még sehol. Mosmár begorombulok, kimegyek kaliforniába, és EA irodára rátávcsövezek, és katt - "Artillery needed!". -
Lifeforce #12134 pedig müxik
jaaaa most nézem, hogy a jelszót elírtad :)
bf42hu -
#12131 térképek - én pls a tobrukot nagyon utálom normál esetben. de tegnap vhogy sikerült értelmes csapatnak összeállnia, mert nagyon gyorsan megnyertük mind a 3 kört rajta :) -
#12130 Térképet kivenni szerintem nem érdemes, mindenki mást szeret. Inkább az új mapek (kiegészítő) tennének jót a játéknak. Kellene csinálni egy hülyülő szervert, ahol moddolt pályák lennének, offroad verseny, aircraftwake, stb.