109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Lifeforce
    Mostmár nem teszünk fel szerverre semmit mert tényleg itt az 1.2-es pöcs.Megvárjuk,S ha nem változott semmi akkor maj szevazásrabocsájtjuk és ha mindenki benne van akkor felteszem.
  • Maxxx
    ha vlkinek nem jó az első link...

http://www.bf1942files.com/file.info?ID=7375
    ftp://ftp.supergamez.hu/upload/BF%real-mod/BF%mod%-%soldier9realism.zip

...a többi modot(vehicles, weapon, map) is letesztelhetnénk... hátha találunk vlmi jót - itt van 1 csomó >>>
    http://www.bf1942files.com
  • Maxxx
    Re bf-esek...

...régen néztem a game felé... sok demózás után megcsömörlöttem, mikor láttam, hogy a megígért közel/távol/fegyveres harcot semmennyire nem javították... és itt is hagytam a gamét, mondva, hogy ha majd vlki netcode/bármi javítást nyomatnak a lövéseknek, akkor majd hajlandó leszek ezzel az amúgy ! ÁLLAT ! game-el játszani ... :ppp

Köv patchben elméletileg, (ha jól tom) megígérték a sok fikázás miatt is, hogy ezeket is próbálják javítani... nem tom bízzak-e bennük :p ... és ahogy mostanában jön ennek a kiadása, látva a most hozzáadott features readme-t, nem látok konkrét erre vonatkozó írást :pppp
    ..az új kiegészítő rész helyett inkább a eredetit javítsák ki normálisan ! :ppp

DE most szétnézve kicsit a neten találtam vlmit...
    ...reménykedtem halványan, de nem gondoltam, hogy 2 ilyen kis szarfos fálj ennyit jelenthet...
    1 MOD, ami kicsit reálisabbá próbálja tenni a BF-et, erősebbé téve a !FEGYVEREK SEBZÉSÉT!, tank-tulajdonság-változtatások (páncálzat, sebesség), 4személyes jeepek, lelimitált repcsibomba (2-6) stb...
    ..felraktam 6-8 gépre...lanon kipróltuk, és ÁLLAT lett... nem hittem volna, DE mintha JÓ LENNE tőle a harc (pedig sztem semmi netcode/stb buhera, 'csak' sebzéserősség)... és ezt aki már bf-ezik 1 ideje, tudja mekkora dolog...
    ..szal, aki tudja próbálja ki, írjátok meg a véleményket, de sztem ezzel a BF legnagyobb hibája (only SAJÁT VÉLEMÉNY (+5-6 lanos ember ;) )) kb 70-80%-a megoldódott !!!

!!! TESZTELJÉTEK le pls...(mert mi csak 1 éjszakát nyomtunk 1-2 mapon vele, szal lehet van sok hibája is) mert lehet megéri/megérné felrakni szerverre/szerverekre is... amennyit változtat jó irányba az egész gamén... !!!

http://download5.filefront.com/5964523530d5b8f0c2bb0be27d6ebbfa/gamingfiles/Battlefield_1942/Mods/Mini-Mods/soldier9realism.zip

(eredetieket mentsétek persze le, mert ugye ezekkel csak ugyanilyen szerverekre tudtok felmenni (ami nemtom van-e 1általán))

Objects.rfa -> Battlefield 1942\Archives
    Game.rfa -> Battlefield 1942\Archives\bf1942
  • Borg
    Hát nemtom, az alap XP-s driverrel nekem is voltak gondok, de miután felraktam az elérhető legujabb livedriverpackot (24MB) megoldódott.
    Azelőtt a BF 61 HW hangcsatornát csinált, most meg 32-t.. jobb lett a hang is, és az ugyanúgy jó FPS mellett most már nem akadozik be..
  • Petko
    valósan kezeli a teret, azaz a kamerához képest van relatív, és nem abszolút kiterjedése egy kockában. Tehát ha pl. ut meg a régebbi q alapú játékokban kimész a pálya egy irányába a térkockából, akkor előjön az a vibraeffekt amit méga régi doomosok is biztos ismernek a falátmászásokr. Ittmeg elvileg ha lenne egy alap pattern, mondjuk a tenger elmehecc végtelen messze, és csak rakja alád folyamatosan a tenger texturát.
  • Petko
    jó azért ne keverjük azt mivel az is csak egy beltér, csak egy külső textura van a falaira ráhúzva. Bf ben viszont ténleg végtelennek kezeli a teret
  • Petko
    jó azért ne keverjük azt mivel az is csak egy beltér, csak egy külső textura van a falaira ráhúzva. Bf ben viszont ténleg végtelennek kezeli a teret
  • Petko
    sok mem kell hozzá, legalább 512, meg jó proci is. A vid kártya nem minden. Másrészről meg ut nak a grafikája lófasz ehhez képest gépterhelésben, mert ott belső terek vannak itt meg kicsit durvább a kinti terep
  • K.András
    Egyébként milyen gépröl van szo?Mert a videokártya az egy dolog, magában az édes kevés.Memoria sem mindegy mennyi van a gépben, mert 128-al lehet akármilyen géped szaggatni fog...
  • K.András
    Nekem is ilyen hangkártyám van, és semmi gond nincsen a játékal, pedig nekem is 32-biten megy 1024-ben full minden...De mondjuk én leszedtem a legujabb hangkártya drivert, az van fent nem a cd-s driver...
  • Borg
    Hang a ludas.
    Milyen hangkártyád van?
  • ssc-suni-hu
    proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba
  • ssc-suni-hu
    na kiprobalom
  • BurnBaby
    ha lenne nekem már egy üzenetem se lenne fenn :)))
  • ssc-suni-hu
    Itt ebben a forumban van automata beirastorlo?
    Irtam be egy dolgot vagy 10x es nem talalom.
    gondolom akkor van
  • Pintyőke
    Koszonom az infot mindenkinek.
  • BurnBaby
    nah tessék
    az üveg unicum kicsi volt (értsd 2 dl) és volt rá vagy 5 órám :P
    szal lehet nem lealkoholistázni publikusan :))
  • FreddyHawk
    ÉnisÉnisÉni !!!
    BB megivott egy üveg unikumot ! :)) Árulkodás rulz :)) Wallen egy szót sem szólt egész este ! Asszongya, idézek :

" A nőt az különbözteti meg a férfiaktól - és külföldön a fórumozók nagy része nő !!! - hogy be nem áll a szájuk, folyamatosan kommunikálniuk kell !"

Ezek alapján Wallen simán nő !!! :))) De a gusztustalanabb fajtából, mert Ő meg Screck egy üveg viszkinek vertek alá ! Ejj, jók ezek az arcok, mindíg is sejtettem, csak Wallennek kéne fogalmazásgátlót szednie !! :))
  • ssc-suni-hu
    en nekem is kell vidaman :-)
  • Manta
    Omahás videót mikor műveljük
  • BurnBaby
    hba-n elküldöm privben
    amúgy icq jah :)
  • Frankie
    hol adtad meg? nekem nem jött levél..

icq?
  • ssc-suni-hu
    milyen kepek milyen kepe milyen kepek milyen kepek?
    en is en is
  • Manta
    Úgyis kiszivárog, mert rajta vagyok, tehát igény van rá. Nem tudtam hogy így is tudok kinézni. Brutális.
  • BurnBaby
    a cenzor ott van, hogy csak nektek adtam meg a linket :)
  • Manta
    Hát ma is érdemes volt felkelnem :) Bementem a suliba, megittam egy kávét, majd hazajöttem. Királyak a képek, leszámítva amiken én vagyok. Hol van ilyenkor a cenzor?
  • BurnBaby
    nem baj süni nem hiányoztál senkinek
    épp az egészségedre ittunk ,)
  • ssc-suni-hu
    Tegnap volt az elso nap az elmult 3 hetben, hogy nem jatszottam egy percet se a BF-el. Van munka ezerrel, meg megneztuk a Valami Amerikat hat az eleg ho kis nevettetos film :-)
  • BurnBaby
    hehh... dehogy!!!
    (hukk)
    :)
  • ssc-suni-hu
    Na kezdodik mindenkinek a robot a gyarakban?
    Masnapos minden 201-es es BB? :-)
  • BurnBaby
    beléd si :)
    meg úgy jah
    worksuxx :))
  • Manta
    reggelt
  • BurnBaby
    :)
  • Seat
    Problémásoknak: http://www.swgy.hu/201/ujmap !!!
  • Seat
    http://www.swgy.hu/201/ujmap/-- megnéz---örül :))
  • petee
    Pintyőke és azok akik nem tudnak csatlakozni látogassanak el a http://www.bf1942.hq.hu/ -ra és olvassák el.
    Ha amiatt nem tudsz játszani hogy "corrupted data"-t ír ki akkor töltsd le a klán oldalunkról az ujmap.zip-et:
    http://the-company.freeweb.hu/
  • Petko
    megin eltelt egy jó kis elalkoholizált hétvégém és a patch még sehol. Mosmár begorombulok, kimegyek kaliforniába, és EA irodára rátávcsövezek, és katt - "Artillery needed!".
  • Lifeforce
    pedig müxik
    jaaaa most nézem, hogy a jelszót elírtad :)
    bf42hu
  • BurnBaby
    térképek - én pls a tobrukot nagyon utálom normál esetben. de tegnap vhogy sikerült értelmes csapatnak összeállnia, mert nagyon gyorsan megnyertük mind a 3 kört rajta :)
  • Manta
    Térképet kivenni szerintem nem érdemes, mindenki mást szeret. Inkább az új mapek (kiegészítő) tennének jót a játéknak. Kellene csinálni egy hülyülő szervert, ahol moddolt pályák lennének, offroad verseny, aircraftwake, stb.