109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#12510 még probálkozok párszor kiváncsiságból. -
#12509 Petko nemtudom hogycsinálod, de nagy mágus lehetsz, kiváncsiságból generáltam egy key-t, és kipróbáltam azzal. Nem engedett be a szerver, pedig vagy 15-20* megpróbáltam, mindig "invalid cdkey"-t irt ki. Vagy valamit tudsz amit mi még nem, vagy bromi nagy mákod van és neked egy valódi (vagy annak tűnő) cdkey-t sikerült magadnak generálni, vagy nemtudom. -
Petko #12508 Jöttem láttam zúztam külföldön is:) Azt figyeljétek meg hogy kicsit más itt a kasztok összetétele, mint az eddig megszokott magyar káosz rambó szervereken.
-
Petko #12507 nem minden 20ra, hanem 20 ra biztos, tehát engem majdnem minden 3 ra beenged
most votam megin egy jo kis bulge csatában, és nagyon jól alakulnak. Jó kis igazi állóháború nem pedig rambozó buzik gyülekezete. Szépen kialakul az arcvonal, és ha ott valaki kidugja a fejét máris egy sniper fejbenyomja. -
#12506 mutatnánk szivesen, csak még mi sem találjuk :) -
iXBT #12505 Arra var itt mindenki vazze:) -
#12504 komak!
felraktam a BF 1.2 peccset, es sajna nme talalom a megfelelo exet....:)
tudjatok, amit be kene kopizni utana..:)
volnatok szives mutatni egy helyet, ahonnan letolthetem? :) -
#12503 Vicces lenne ha a magyar szerveren orig 1.2 patch lenne és csak minden 20. probalkozásra engedne be. Lehet pár nap mulva a hajad is égnekállna :)) -
iXBT #12502 Na ja, meg minden palyavaltaskor kibasz:( -
Petko #12501 egyébként cd key miatt se kell szarni, mert kb 20 próbálkozásból 1x biztos beengendnek a szerverek. Engem pl csak néha dob vissza a cd key ellenőrzés, és simán tudok játszogatni. -
Xboxman #12500 LOL:) -
#12499 Where is the motherfucker server crack????? -
Xboxman #12498 Szétrugom a crackelő seggüket...nemigaz ,hogy 1napja csinálják... -
Xboxman #12497 Mert különben megveszem holnap amit nem szeretnék:) -
Petko #12496 az ámulatos hogy repülúk siman folyamatosan mozognak, nem pedig szakaszosan, meg leállnak a levegőben. Most egy 24 es full serveren voltam, és itt is nagyon szépen ment. -
Xboxman #12495 arghh CRACK:))) -
iXBT #12494 A clonoshoz nem kell, csak az olyan elbaszott clonoshoz, mint amilyen nekem is van:( -
#12493 A clonos változat semmi crack? -
Petko #12492 Nah felraktam a jó 1.2 est, és máris sikerült felmennem egy svéd szerverre (pedig nincs eredeti cd key em). Hát baszki ég és földnek tünt nekem. Az fps 100x jobb volt. Igaz hogy csak 10 en voltak benn de nagyon szép simán ment, és persze nagyon jó fps el. A szerver ip je egyébként 213.114.252.210 -
Hát ez az!!!!
CB & The Company baráti összejövetelt tartottunk Winters-el!:D
-
#12490 Keresem :) -
Xboxman #12489 Ma csak crack kéne -
Petko #12488 kiderült hogy igaza volt airnek, mert letöltöttem egy másik mirrorrol is az 1.2 est, és 1 kbyte al nagyobb a mérete, mint amit tegnap a 3d gamersről töltöttem: 22 955 046 a 3dgameres szar file mérete, és a jóé pedig 22 956 029.
Nem hittem volna hogy ilyen szar az installshield hogy hagyja a szar fileokat felrakni, és semmi crc ellenőrzés... -
#12487 Úgytünik már van Európai 1.2-es patch is.
ftp://ftp.ea-europe.com/support/patches/bf1942/BF1942Euro12.zip -
#12486 nincs valakinek egy rossz LG cdírója ?
kéne nekem alkatrésznek -
#12485 Hát szerintem még nem viszik le az árát (jelentősen), főleg hogy már most reklámozzák a kiegészítést ~5 Ft-ért.
Rájöttem, hogy a zöld X akkor jelenik meg a célkeresztben ha találatom van és minden fegyvernél jelez.
Megy a peccs mindenhol, de le kellett szedni még egyszer, egy másikat mert igaz amit air23 idézett :
"[11:58] you can use the NA patch on a European game version. Just try it - and make sure not to use the patch offered by 3DGamers, as that one is corrupted and won't work (error message "data different from server" when trying to connect to a 1.2 server)."
Persze hogy elsőre a 3Dgamers féle peccset szedtem le :o)
-
Petko #12484 szerintem electro world be jó olcsón fogják adni, vagy már adják is. 13 és én se fogom megvenni, de eddig úgy volt hogyha 6 alá megy, akkor megveszem. Bár az utóbbi idők patch barmolása miatt lehet hogy lemondok a megvételről. -
Xboxman #12483 Én mindeggyikért sajnálom:))Egyébként hol a legolcsób mert 13pénzét(Cd galaxis) inkább inkább kajálok egy jót... -
Lifeforce #12482 mi van?
Nem értem.
Feltettem az 1.2-es servert a winters feltette pöcsöt és felment vadászni.!
Na ennyit az eu verzióról.
Ez egy büdös nagy kamu. -
#12481 Én is -
#12480 1.2 works fine with eu version
The patch works with all English language installations..
theres no difference if you have not installed other languages than english
The only change in the "EU-version" will be in the localized lang...
(o2car works for DICE) -
#12479 Csatlakozom :)) -
iXBT #12478 Hol, mennyi? -
#12477 F@sza!
Kibasz eredeti játék 1.2 pecs és egy Holland szerveren tudok csak lagzani...
Keresem nektek a cracket egész éjjel... -
#12476 Szerintem vedd meg akkor is, ha kijön nembánod meg, én is megvettem. Ez az egyetlen olyan játék az utóbbi ~2 évben amire nem sajnáltam a pénzt.
Amúgy jóestét :)) -
Xboxman #12475 HOl a leg olcsóbb? -
Xboxman #12474 holnap valszeg megveszem eredetiben(ha nem jön addig cracK) -
Xboxman #12473 nem igaz ,hogy nem voltak képesek kiadni azt a kibaszott craket ennyi idő alatt -
iXBT #12472 Nincs valami meg mukodo linketek a cloneCD-s verziohoz? Par hete letoroltem az image-t, most meg azt mondjak az okosok, hogy az alcohol nevezetu csoda faszan kiirja. (CloneCD-vel nekem nem sikerult belole olyat irnom, amit eredetinek elfogadott volna) -
#12471 A piros lámpa egy remote led, ha bekapcsolják, akkor a upc.hu -n van valami infó a júzereknek. Valami közlemény, pl. karbantartásról.