41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
tmisi #29452 Szerintem ezek nagyon drága karik. Legalábbis én a szimpla 4870-nél nem vennék jobbat. A procid az X2-t nem hajtaná ki.
Szerintem elég neked pl. ez:
Sapphire HD4870 512MB GDDR5 FULL
Vagy ez:
Sapphire HD4850 512MB DDR3 VAPOR-X
Ezen van egy jóféle hűtés is. -
darvy #29451 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy videó kártyát szeretnék venni!
Amiket kinéztem:
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd4870_x2_2gb_gddr5_full_pcie/30217
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r487x2_2gh_b_r4870x2_2gb_pcie/29842
Melyiket ajánljátok jobban? De ha mást tudtok ajánlani olcsóbbat de csak kicsivel gyengébbet várom a javaslatokat! Jah Ati-t akarok minden féleképp!
Jelenlegi képem: Gigabyte MA790X-DS4, Amd Athlon x2 6400+ Black edetion, 2*1 G CSX 800 -as memók!
Illetve: Jelenleg egy Radeon 1900 XTX 512 memóriával DDR3 as. Mennyiért tudnám eladni? Dobozzal mindennel együtt!
Köszönöm előre is! -
#29450 feltettem az Ultrát.
van ettől még durvább beállitás, vagy ez a limit?
Most ami biztos, az az hogy 182MB rammal többet eszik a kicsike.
Very High BM:
Ultra High BM:
-
#29449 jah értem
lehet szerzek még 1 monitort.
csak monnyuk kurvazavaro azért a köztük lévő fekete csík :P -
#29448 thx. -
#29447 Csavokam nvidiaval csinalta, ugyhogy biztos... -
#29446 link -
#29445 swap mod van az nvidia driverben is?
vagy valami külön progi van ehhez? -
#29444 jah értem
vagys akkor ezek még nem a rendes dx10 technikára épülnek?
akkor igy már érthető miért szar az egész dx10 meg a vista. -
#29443 ultra high?
azt linkeld be pls. -
#29442 A DX10 egy API nem pedig egy program, ami gyorsabban kezelné a shadereket és egyebeket ha írnának DX10 alkalmazásokat. Csakhogy egyelőre egy sincs (A DX9ből tákolt szarokat most ne vegyük ide). -
#29441 Amugy azt is el tudom kepzelni hogy csak 1280 ( 22" ) mukodik. -
#29440 Azert kerdezem mert ennel a megoldasnal Pl. az 1680x1050 ki van huzva 3360x1050-re .... mig a doboznal [3 x 1680]x1050 van csak a kep harmadolva van. -
#29439 -
#29438 Nem torzit ?? -
#29437 Most olvasom "swap mode"-ban mukodik a dolog jateknal is: link, link2
Egyszer kiprobalnam erdekessegkepp :) -
#29436 Allat a dobozka, de szep ara van. Most "konzervativ" leszek, mert boven eleg egy monitor :) -
#29435 Peldaul ennel clone-va van. -
#29434 Ez mind szep ... csak ez jatekoknal nem igy mukodik. A jateknal vagy csak az egyiken vagy mind a ketton ( clone ) ugyan az van . Sajnos a multi screen jatekhoz kell a doboz. -
#29433 -
#29432 Amugy a Very High beallitashoz nem kell patch, az Ultra High-hoz mar igen. Bar az meg kb akkora humbuk mint DX10 az XP-n. -
#29431 Szerintem az lesz Peldaul az a Dell SP2309W ami megosztotta a topikot tegnap.
Amilyen vagyok szerintem meg is veszem ........... -
#29430 hát jah... gyorsabbnak biztos nem gyorsabb. -
#29429 Igen.
Pont ez a lényeg :P
Vagyis te megerösitetted ezzel, amit én is mondok, hogy a Very High patch-el ugyanaz a játék, mint dx10-ben.
De ehhez nem kell sok utánajárás.
csak meg kell nézni a fájlokat.
minden effectet átállitottak 4-es szintűre.
Amúgymeg ez a dx10.1 nekem nagyon nem tünik nagy dolognak. Mikor dx9 és dx10 között indult el a nagy váltás, akkor is robbantak a képhalmazok, és a videók is elárasztottak minket, hogy DX9vsDX10...
Jaja ...ez azért is vicces, mert nagy átverés az egész, és ök amit igértek az teljesült is...
Hiszen ha jol megnézitek, ők csak azt mutatták, hogy a dx9 ingame fotó, mennyivel gyengébb a dx10-es ingame fotónál.
EZ IGAZ IS!
Csakhogy nem ez lenne a lényege, hane inkább az, hogy MENNYI FPS az ára ennek, és MENNYI FPS az eltérés, ha dx9-ben futnak az effectek amik dx10-alatt szebbé teszik a játékot.
És ezek az FPS-t jelző számok nem voltak figyelemre méltatva se képeken se videókon.
Vagyis nem hazudtak a reklámmal, hanem a figyelmünket terelték el a lényegről.
És ezért volt nagy szám akkoriban a Crysis-hoz a Very High Patch.
Illetve ha emlékeztek, akkor kedves Warheadunkat már nem titkoltan XP-n is unlockolva (max beállitásokat XP alatt is ki lehet választani) adták ki.
Majd talán 1x télleg lesz értelme ennek, de szerintem majd W7 alatt legkorábban. :D -
#29428 "Tudtommal a DX10, az egy program, ami ELVILEG gyorsabban kezeli az effecteket, mint a DX9"
Gyakorlatilag meg joval lassabb... -
#29427 "miért az fáj hogy fullban 1920x1200 mellett levág a karim 9-10 fps-t???
Sokan lepödtek már meg ezen. Nem te vagy az első."
uristen... -
Inquisitor #29426 Arany középút: 2db 23"-os. :D -
#29425 jah thx.
akkor repcsizek 1 monitoron... -
Inquisitor #29424 Vitatom, szinte semmi DX10 fejlesztés sincs kint, ami ilyenre alapot adna. -
Inquisitor #29423 Konkrétan egyszerübben meg lehet(ne) DX10-ben csinálni ugyan azon dolgokat (MS szerint legalább is), mint DX9-ben. A dolog szépséghibája, hogy a direkt DX10/10.1 fejlesztések nem jöttek ki ... eddig. Most tavasszal lesz pár cím, és év végéig egyre több.
HAWX akkor menne, ha támogatna több monitort, és a kártyáid tudnak legalább ennyit kezelni. Nyilván sokkal lasabb lesz. -
#29422 Jah és ezt is megcáfolhatod, de tudtommal azok az opciók, hogy DX10 és xp-n nem tudod bekapcsolni őket, az nem azért van mert xp-n nem tudod megjeleníteni őket, hanem hogy reklám legyen a vista-nak...(használj Vista-t, meg DX10-et).
Ez szép is lenne, ha gyorsabb lenne mint XP. De vista-n full ugyanennyi lenne az fps. -
#29421 DX10???
az nem kell. Az effectek be vannak kapcsolva.
Tudtommal a DX10, az egy program, ami ELVILEG gyorsabban kezeli az effecteket, mint a DX9. Nem arról van itten szó, hogy a DX10 egy külön effect lenne.
Persze ezt én így hallottam, olvastam...de ebben javíts ki ha tévednék.
Nem veszem rossznéven. -
#29420 Hali és monnyuk hawx-ben nyomnék 3 moncsival, akkor elég lenne 1 kari???
Tegnap 3-an nyomtuk coop-ba, azt el tudnám képzelni több monitoron.
Igy is állat hát még úgy mien lenne... :P
most 70FPS van.
-
#29419 Ettől még XP és nincs DX10 hiába van fent a szaros patch. :D -
#29418 miért az fáj hogy fullban 1920x1200 mellett levág a karim 9-10 fps-t???
Sokan lepödtek már meg ezen. Nem te vagy az első.
Egyszer egyik haverom vett 3870-est, ami elvileg erőssebb az enyémnél és ehhez képest itt crysis BM-ben több fps-et adott, mikor a sráccal probáltuk...
Holott én is mondtam neki az elején hogy felesleges, hisz biztos jobb lesz az övé, mivel +-ba még ugye az ati kari 512-es ráadásképpen.
Jó monnyuk 1 féle beállitásban teszteltük, és nem igy 1920-x1200-ban, de akkor is kb 10 fps-el volt asszem gyorsabb....
Jah és ugye az az érdekes, amit nemtuom levágtál-e, de engedi az 1920x1200-as felbontást a játék, ellenben az én 1680x1050-es monitorommal!!!
Eddig max 1680x1050-et engedett, de egy ideje felfigyeltem, hogy kiválasztható nagyobb felbontás is a játékokban, valszeg a driverek miatt, annélkül, hogy leszabályozná egy "out of range" felirattal. :D -
#29417 Ugyan azt latod mind a ketton :-( Bizony itt mar komoly gep kell ( attol fuggoen mivel is jatszol ) A WOW-hoz nem tartom valoszinunek es bitang modon nez ki az MMORPG 3 megjeleniton !!!!! -
#29416 Jah .. én értem és thx az infot...
De én hirtelen azon gondolkoztam el, hogy ezt futtatni hány VGA kell????? :SSSS
:D
Nem olvastam el az angol kommentet, de szerintem nem 1 kari fut a gép alatt :P
Jah és nem probálkoztam még ienekkel, de ha rányomsz a driverben, hogy klónozod a képet, vagy szétosztod, akkor sem lehet monnyuk 2 monitorra???
Vagy akkor csak arra képes, hogy mindkettőn ugyanazt lásd?
Mert azt tudom hogy asztalt lehet igy elosztani, csak játékkal nem teszteltem még. :S -
#29415 Sehogy. Ne gorcsolj mar ezen ennyit mert nem izgat a hulyeseged... -
#29414 Mivel a képet letöltve nem biztos hogy tökéletessen látszik minden, ezért megmutatom az eredeti BMP fájlt...ami nincs konvertálva...
Eredeti BMP kép.
Van rajta Very High pach... ha kell ezt is megmutathatom....
csak szolj kedves barátom :P
-
#29413 Az a baj hogy mereg draga ... a harom monitor ararol nem beszelve.
Azon gondolkodom , hogy ha valasztanom kellene egy 26" tft meg 3x20" kozul melyiket valasztanam.