Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Addig számolgattam, még rájöttem, hogy nem lesz pénzem 4850-re. 8-(
úgy-hogy jelenlegi állás szerint 4 videókari jöhet számításba: 8800GT 512-es 30e-ért vagy egy 9600GT 512-es 26-ért, vagy egy HD3870 512 memóriával 27e-ért vagy esetleg egy 8600GTS 256-al 10-ért havertól. de ha az utóbbi lenne akkor a fentmaradó összeget memóriára költeném, és lenne a gépbe 4Gb.
szerintetek melyikkel jönnék ki jobban?
ui.: 4850-es seholse találtam 35-ért, csak 39-ért az meg már nem fér bele a keretbe, így is túlléptem egy kicsit. 8-(
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://goo.gl/gd6Zi5
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
ti melyiket ajánlanátok?
Szeretnék venni vedeókarit, olyan 30, max 40ezerért. és nem tudom, hogy egy erõsebbel jártnék jól vagy 2 gyengébbel de SLI-ba. mit tudnátok nekem ajánlatni? X4 9550-es AMD géphet kellene, az ATI-tól nem zárkóztam el, azt is ajánlhattok. Válaszotok elõre is köszönöm
Üdv.: Nufy
Saor Alba
Ha már valaki ilyet vesz, akkor ügyeljen rá, hogy ne GDDR2-es verzsön legyen, mert az ugye HD2600Pro-nak felel meg, hanem GDDR3-as.
Na most így kapásból kiesik pár gyártó, mint pl. Asus, aki jó szokása szerint csak GDDR2-est csinál, de legalább drágább, mint a GDDR3-as Sapphire. :(
mert a felárból már kikerül 1 jobb PCI-es alaplap
Ezt:
VGA ATI HD2600XT 256MB/GDDR4 PCI-E SAPPHIRE 2ÉV 15388
Saor Alba
Sapphire Radeon HD3850 512MB GDDR3AGP F
hát én nézem a neten, és nem igazán látok olyan árba amit mondasz
linket adnál ? tényleg megköszönném , akkor onnan rendelek
Bruttó ár
26 664 Ft
ez a legolcsóbb agp-s amit találtam
vagy
hd 3850 hdmi 512mb gddr3 dx10 agp - 30.000
shappire mindkettõ
melyiket vegyem?
2008-at írunk és van HD3850 17eft-ért PCI-ebe szinte bárhl
na engem csak az érdekelne, hogy
VGA ATI HD2600XT 256MB/GDDR4 PCI-E SAPPHIRE 2ÉV 15388,8
VGA ATI RADEON X 2600XT 512 PCI-E MSI DDR3 26275
eközött a két kártya között miért van ekkora árkülönbség vajon
Ott is elég gáz amit mûvelsz. Minden 2. hsz a tiéd és még egy kurva mentést sem vagy hajlandó odaadni annak aki kéri. Ez a szánalmas dolog. Kurvára megerõltetõ lenne elküldeni a mentést, meg akkor a világ is biztos összedõlne.<#lama>#lama> Játszod ott az eszed, hogy te ellene vagy minden fajta csalásnak. Az miért csalás, ha valakinek törlõdtek a mentései és nem akarja elölrõl kezdeni a játékot?
4850 meg sokkal jobb a 8800GTS-nél.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
én ezalapján aztmondom hogy a 4850-est érdemes megtartania, mivel az egy újabb kari, és mellesleg gyorsabb is eddig mindenhol
Téma részemrõl lezárva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jah gondolhatod, hogy nálam is minden mindig úgy van, mint ahogy az le van írva a tesztekben...HÁÁT NEM.
Sõtt van olyan, hogy 2 egyforma gépen ugyanazzal XP-vel megy játék másképpen, gondolom ez is szakmai oldalról van.
Amúgy értelek, hogy mit mondasz.
Én csak azt javasoltam bízzátok srácra, hogy próbálja meg. Nem azt mondtam, hogy jobb egyik vagy másik.
Részemrõl aztán mindegy, addig a pontig, amíg engem nem érint a dolog, csak ugye másnak segíteni kell, nem pedig megmondani, hogy mit tegyen.
Látod a 30%-al is nem készakarva, de mekkora félreértés lett.
Sõt lehet hogy srác nem lát majd különbséget, és akkor dönthet majd, fogyasztás, illetve melegedés miatt...A DÖNTÉS JOGA AZ ÖVÉ.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saor Alba
Ezt bizonyítsd be és elhiszem.
Addig csak feltételezés. Ahhány konfig annyi erdmény.
Csávónak ha nincs durva konfigja, aminél a csíkokat kapják, a tesztelõk, akkor megcseszheti, mert lehet õ konfigján éppen gts a jobb.
AZÉRT MONDOM "PUDING PRÓBÁJA AZ EVÉS"
"Én beteszek játék, azt uccu neki megy vagy nem."

Saor Alba
Én beteszek játék, azt uccu neki megy vagy nem.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Saor Alba
Töltsd le fraps-ot, ez kijelzi az fps-t, és minimum 3-5 játék esetében a legújjabb driverek mellett nézd meg az értékeket, és ez alapján dönts.
Bár én jobbnak tapasztaltam Nvidia esetében, ha nem forceware driverrel teszteled.
Hanem a saját driver-ével a kártyádnak.
9800 GTX ugye a 8800 GTS OC.
Saor Alba
Neki meg azért nem szóltam, mert más említette már fraps-ot.
Ezek a képek semmit nem bizonyítanak, legalábbis ezesetben nem számítanak semmit.
Nézze csak szépen meg a srác fraps-al, és amelyik játékokkal szokott játszani amilyen beállítások szerint, úgy nézze meg fps-eket, és válaszon.
Nem kell minnya rávágni hogy ati...meg hogy 30%-al jobb.
Hol jobb az 30%-al????
Még ezeken a képeken is max 3%-al több az érték.
Games:
Oké nyilván nem 30%, de a 4850 akkor is gyorsabb, meg ugye újabb konstrukció. Nem kérdéses.
Látod itt kezdõdik a gond.<#nezze>#nezze>