Milyen videokártya?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig én is az voltam,csak megnéztem a teszteket!Én 1024-ben nyomom,így nekem egyenlõre az ati kártyák "fekszenek"!Viszont én nem csak "radeon",hanem valami más jelzésre is emlékszem!Mi volt az?(elmentettem,de lerohadt a gépem,úgyhogy új install,és már nem emlékszem rá)Szoval ati Radeon (és volt valami másik fantázianaév).Mi az?
Solten
Radeon HD 4850. Toxic Edition ~ 40k

Saor Alba

CroftManor
Hát nekem tök 8, Nvidia párti vagyok

Nothing is True, Everything is Permitted

És nagyon meleg is....<#hehe><#hehe>

CroftManor
HD 4850. <#vigyor0>
Ami Atiból most nagyon menõ

Hali "guruk"! Szeretnék vásárolni egy videó karit,de semmi ötletem nincs!Van aki Ati "bajnok és olyan is,aki nem....? Szóval lenne egy egyszerû kérdésem... 40 pénzig melyik a legjobb?Hallottam valamit egy Ati radeon és még + valami márkajelzéssel ellátott nevû kártyáról,de már nem emlékszem,hogy mi volt.Thanx a válaszokért(elõre is)!
KILLER2
Igen, fõleg most, hogy sokáig alul volt az ATI, talán így még inkább próbálnak most minõségeit adni.

Töltsük le az internetet!

CroftManor
Nekem most nemrég olyan volt, hogy játszottam Crysissal és egyszercsak megállt a kép kb 1 percre és kilépett, hogy a Crysis mûködése leállt, megoldás keresése az interneten bla bla.. utána ACvel is akartam játszani és már a fõmenünél kidobott ugyanezzel a hibaüzenettel <#rolleyes>
Azóta nem csinálta ezt

Solten
Sok "nvidiás" váltott atira, amiért riszpekt, volt annyi szürkeállományuk hogy belássák az ár/teljesítmény a fontos (kellemes csalódás).

Saor Alba

Solten
Nyilván nem az összes hibás. Fórumbéli vesszajelzések voltak hogy sokan szívtak vele.

Saor Alba

na akkor azért ilyen óccsó, csak szabaduljunk töle alapon....

KILLER2
Én is nvidia fan voltam, csak újabban sok bajom volt vele. Persze lehet, hogy csak valami más játszott közre (akár a Vista), de a most a legújabb beta driverrel és még néhány régebbi driverrel is mostanában gyakran van, hogy 1-2 óra folyamatos játék után fogja magát és elmegy a kép egy pár másodpercre. Ez magában nem is lenne akkora baj, csakhogy ez ismétlõdik olyankor pár másodpercenként és 3-4 ilyen után többnyire le is fagy a játék. Ilyenkor kapok egy olyan üzenetet, hogy a vga illesztõ hiba után állt helyre vagy valami ilyesmi. És engem meg zavar, hogy ennyi pénzt leperkáltam a videókártyámért és az nvidia meg nem tud normálisan megírni egy drivert.

CroftManor
Nekem is Galaxy 88gtm van és 31é vettem és a mai napig tökéletesen mûködik.

CroftManor
Én úgy hallottam, h a 9800 GX2 alapjáraton is sokat eszik.

Solten
8800 GT-bõl nem a Galaxy volt olcsó/kukába való? <#rolleyes> Legalább is, annyi hibás volt köztük hogy az ipon beszüntette a forgalmazásukat. Igaz non-ref volt.

Saor Alba

Solten
Sokkal. Csak Darksector barátunk a látását és elméjét elhomályosítja az nvidia-köd :)

x

Saor Alba

Megelöztél fizetek egy sört....<#hehe>

ja a tesónak igaza van: Ez még jobb!!!

Hecker007
KILLER2
Viszont én asszem, hogy ha mostanában kártyát veszek, akkor a 4870X2-t veszem, az jó sokáig kitart majd.

KILLER2
Ja hogy 68. Az más. Akkor jól emlékeztem, hogy láttam én olcsóbban is, csak ezek szerintem most néztem rossz helyen.

Hecker007
van olcsóbbért is, énse akarok vitázni senkivel, de én nem adnék ezért a kariért ennyit, mikor a 4870-et vettem ezen is gondlokoztam, de 4870 lett belõle :):)

KILLER2
Nem vitázni akarok, ezt most normális beszélgetésre számítva mondom:
A 9800 GX2 kb 100-110 ezer Ft, azaz ugyanannyi, mint a HD4870 X2, az utóbbi viszont erõsebb, nem?

DarkSector
Mihez képest?
Ha mennek vele durván gémszek, akkor felõlem vajkrém is lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hecker007
ez csak a codban van így, vagy lehet hogy a V-sync vagy mi a bánat van esetleg még bekapcsolva, nem tudom melyik program csinál neked ilyet ezért nem tudok pontos választ adni, ccc-ben nem találtam ilyen beállítást :S

MaSzKa
az 1 fos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dave00
Ahham köszi a választ!és ezt pontosabban hol is találom meg a catalyston belül?

Solten
Lehet még annyi se mint a GTX, mert kettõ 8800 GTS (G92) GPU a lelke. Nem 9800 GTX!

Szinte ugyanaz mint a GTS SLI. Nézz annobéli teszteket. Még ha nem is hiszel a csíkokban.. <#wink> <#zavart1>

Saor Alba

DarkSector
radeon 450, meg 470 sli-ban még ha nem is kéne alapot cserélni többe menne, és jobban melegszik, meg fogyaszt!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah látom mit írtál alá.
Na most ha nincs a listán, akkor ennyi.
GTX sli, vagy GTX egybeépítve, szerintem közel nem ugyanaz, mégha igaz is, hogy 2 GTX van egyben. max adatokra ugyanaz a 2 variáns, de a gyakorlatban nem igazán.

DarkSector
Jah ezt az ati mániás szájából hallani megtisztelõ, ráadásul rajta sincs a képen!
<#worship>
Amúgy tõled legjobb barátom számítottam ellentámadásra.
De nem gáz ezt már mindketten megszokhattuk egymástól nem?<#vigyor3><#eljen>

Solten
Nvidia legsz@rabb kártyája a GX2.

A 9800GTX SLI-nek felel meg a teljesítménye.

Saor Alba

Solten
<#levele>

Saor Alba

DarkSector
Jah best buy ha nem akarsz nyálsziszt nyomni, meg a késõbbi hasonlóan nagy igényû cuccokat.

Mellesleg szerintem GX2 annyira durván sikerült, hogy azóta sem tudták túlszárnyalni nvidiás emberkék.
Most kiadott GTX280 is sok helyen gyengébb tõle...<#vigyor1>

4850 Best Buy<#idiota>

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

DarkSector

DarkSector
Jelzem 9800gx2 40-50fps-t levág úgyhogy nem véletlen azt fogok venni.
ez látod már ár/érték....

DarkSector
Árban különbség?

VSync-nek hívják az opciót és driverben, meg játékokban is benne szokott lenni. Ha be van kapcsolva, akkor a maximum frame a monitor képfrissítésével egyezik. Ha kikapcsolod, akkor papíron több framed lesz (lehet), ellenben a félképek miatt hülyén fog kinézni mozgásban a kép, olyan lesz mint ha szaggatna ...

[HUN]FaTaL
AGPben nincs DDR4es 2600XT úgyhogy nem lényeg, de egyébként kb 1-2%al gyorsabb a GDDR3asnál úgyhogy nem igazán éri meg. GDDR3as 2600XT-t vegyél :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Hecker007
melyik játékban van ez?
codocban a sync evryframe vagy valami ilyesmi nevü opciót kell kikapcsolni és akkor meg 1000-ig simán

Dave00
Hi all!azt szeretném megkérdezni hogy miért akad ki 60nál az fps-em?hiába teszem feljebb akkor is annyinál kiakad!azthiszem az ati catalyst centerben kell állítani csak nem tudom hogy mit!aki tud segíteni az légyszíves írjon!elõre is köszi bb ha véletlenül tudná valaki plz help!

KILLER2
Köszi, ez meggyõzõ volt :) Rég láttam ilyet, hogy Crysis alatt egy kártyánál a min FPS az még játszható határon van.

Solten
Nézzünk egy nvidia-játékot:

Saor Alba

KILLER2
És arról van véleményetek, hogy Geforce GTX 280 vs Radeon HD4870X2 teljesítmény és ár/érték téren?

Fasza kis kari nálam volt egy hétig teszteltem...nekem bejött föleg az hogy automatiusan szabályozta a venti fordulatát fel és le...az ATI-mat meg én szabályzom....

CroftManor
Mi a véleményetek a GTX 260ról?

Dave00
Igen én is gondoltam rá de gondoltam megkérdezem!bocsi az offért köszi a választ

Solten
2 nap elvileg. Mivel belecsúszott az ünnep, több mint valószínû hogy holnapra...

Saor Alba

Dave00
Szerintetek amit hétfõn rendeltem az iponról azt holnapra már hozzák?elõre is köszi