***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Igen.
Pont ez a lényeg :P
Vagyis te megerösitetted ezzel, amit én is mondok, hogy a Very High patch-el ugyanaz a játék, mint dx10-ben.
De ehhez nem kell sok utánajárás.
csak meg kell nézni a fájlokat.
minden effectet átállitottak 4-es szintűre.
Amúgymeg ez a dx10.1 nekem nagyon nem tünik nagy dolognak. Mikor dx9 és dx10 között indult el a nagy váltás, akkor is robbantak a képhalmazok, és a videók is elárasztottak minket, hogy DX9vsDX10...
Jaja ...ez azért is vicces, mert nagy átverés az egész, és ök amit igértek az teljesült is...
Hiszen ha jol megnézitek, ők csak azt mutatták, hogy a dx9 ingame fotó, mennyivel gyengébb a dx10-es ingame fotónál.
EZ IGAZ IS!
Csakhogy nem ez lenne a lényege, hane inkább az, hogy MENNYI FPS az ára ennek, és MENNYI FPS az eltérés, ha dx9-ben futnak az effectek amik dx10-alatt szebbé teszik a játékot.
És ezek az FPS-t jelző számok nem voltak figyelemre méltatva se képeken se videókon.
Vagyis nem hazudtak a reklámmal, hanem a figyelmünket terelték el a lényegről.
És ezért volt nagy szám akkoriban a Crysis-hoz a Very High Patch.
Illetve ha emlékeztek, akkor kedves Warheadunkat már nem titkoltan XP-n is unlockolva (max beállitásokat XP alatt is ki lehet választani) adták ki.
Majd talán 1x télleg lesz értelme ennek, de szerintem majd W7 alatt legkorábban. :D