41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#29531 OK!
Köszönöm a segítséget!
Eddig a RivaTunert használtam, most kipróbálom a ATT-t.
ÜDV! -
#29530 Ilyet az ntune se tud és ez se. Procit biosból kell húzni. -
#29529 Hali!
Ezek közül valamelyik tudja azt, hogy egyszerre állítja be cpu-t+ramot+vga-t? Azt hiszem az nTune ezt csinálja... -
#29528 rivatuner, att, amd gpu clock tool -
#29527 Szerintem az ATI TRAY az olyan. ( RivaTuner ; AMD GPU Clock Tool ) -
#29526 Hali!
Nem tudtok róla, hogy ATi-hoz van-e olyan progi, mint az nVidiahoz az nTune?
Előre is köszönöm!
Üdv! -
#29525 (kedvenc reszem) -
strebacom #29524 I'm sorry maybe I was wrong -
strebacom #29523 I'm not a fucking english like you -
#29522 Ki a t... vagy te ??? Honnan tudod hogy nem dolgozok holnap ?? -
strebacom #29521
Ok .. I'm going to relax, you also need someone to work tomorrow without you English ..
-
#29520 Thans pall ... I'm deficiently a hero .
-
strebacom #29520 They're that stupid ..... -
karajjj #29519 kin? what does it mean? -
#29518 en meg foleg nem -
strebacom #29517 This is a man you looked at it we are kin struggling for life, do not forget to shut the fuck up that kind of place can be good, you're the hero ..
Excuse me. -
#29516 -
strebacom #29515
Now this is so that if you do not talk to me in the home can be a hard place ...
Thanks for a good boy.!
-
#29514 En sem vagyok jo nyelvtanbol. -
#29513 majdnem -
#29512 Musselburgh -
karajjj #29511 angolod hibátlan -
strebacom #29510 Te hol élsz???
"where you live?" -
#29509 Ez sem utolso ..... Ebbol uj Nick Nev lesz -
#29508 Mi a franc koze van a VGA-nak a pixelhibahoz .... ezzel el is verzett. A masik amit mar kolegak is megjegyeztek mi kozuk a GPU gyartoknak a memoriakhoz . -
#29507 "nvidián nem jelennek meg grafikai effektek"
-
karajjj #29506 vissza se mer már jönni... -
#29505 -
#29504 Én aztán nem adtam igazat senkinek.
Nem vagyok én itt "Jani":D -
#29503 Nemtom. Nekem az ezelőtti két generációm Ati-k voltak, azelőtt szinte csakis NV, most is NV, aztán meglátjuk... Most éppen én is Ati-t vennék, ha vennék. -
#29502 Hát... sok dolog van amiről fi-gom sincs, de én nem szoktam ezeket reklámozni! Sztem te se tedd... -
#29501 Mi meg itt 24 órás ügyeletbe vagyunk ráérünk, fejtsd ki szépen mi az a minőség amit az nvidia nyújt?
(A fejlesztők lepénzelését nem minőségnek, hanem a konkurencia piaci el lehetetlenítésének hívják, de ez egy másik óra anyaga) -
#29500 Elégtelen. Leülhetsz. -
#29499 :DDDDD -
karajjj #29498 gondolom így 12 vagy 13 évesen is van már vagy 40 év szakmai tapasztalat a hátad mögött... -
tmisi #29497 "csabesz6 kössz hogy igazat adtál én SOHA-SOHA-SOHA-SOHA NEM VENNÉK ATI-T
MERT NEMAZ A LÉNYEG HOGY HÚ DE JÓ EZ A "GDDR" AKÁRHÁNYAS HANEM A MINŐSÉG ÉS EZT ADJA AZ NVIDIA. nvidián nics pixelhiba, nem jelennek meg grafikai effektek,stb... egyszóval én mindenkinek azt tudom ajánlani hogy nvidiát vegyen ne ATI-t.............................."
Pixelhiba LCD monitoron lesz max te nagyokos. Egyébként az hogy hibásan jelenít meg egy kártya valamit vagy bugzik a játék az nem a gyártó hanem a játékfejlesztő hibája.
-
#29496 Itt nem az a kérdés hogy az ati fú de menő, vagy az nvidia. Nincs semmi baj az nvidiával sem, csak most ati-t jobban megéri venni. Majd ha az nvidia újra csinál agy jó ár/érték arányú kártyát, akkor azt kell venni. Csak ez az idő nem most van.
Ha meg fanboy-t játszod akkor úgykell :P -
#29495 önmagában nemjó, kb annyit ér mint egy tégla, de ha beleteszed a gépbe talán működik -
BIZ0906 #29494 nVIDIA -
#29493 nv-k halnak meg az olcsósítás miatt, anyaggyengeség miatt, haverom nem tud felrakni friss drivert mert ahhoz biost kéne frissíteni de úgymeg ugrik a gari. És ez szériahiba ráadásul (nvtopikban mondták, nv tulajok)