Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes e lecserélnem a 8800 GTmet, ha a samsung 940N lsc monitorom csak 1280x1024es felbontást bír?
Mert mások szerint nem.
Nothing is True, Everything is Permitted
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és mikor újrarakod a winxp-t utána a cuccokat drivereket
és utána az ms fsx-et és arra másolod rá amit régrebbben kimásoltál (felülírod)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
winxp-t vitát ilyenkor a reinstall full üres hdd-re értendõ
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha a win egy külön partíción van, akkor ha újra teszem a wint, akkor ugye megmaradnak mûködõképesen a programok? konkrétan a flight simulator kéne, mert már rápakoltam vagy 1000kieget aztán a faszom akar újra napokig szarakodni....
a legújabb gyári driverekkel
a másik az az hogy a GPU caps viewer nekem nem jó az a szõrös fánk nem jön be csak minenféle torz szétcsuszot nyomorék vonal meg lep szal miért??? Nem bírja megjelenítani??xD
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Drivercleaner-rel vagy Driversweeper-rel ÖSSZES elõz VGA driver leszed.
ATI kártya berak. Kétszer(!) újrandítani a gépet.
Ezután DotNetFX 2.0 telepítés, majd a darabokban leszedett Catalyst telepítése.
(Elötte nem árthat friss DX telepítése, utolsó DX9/DX10 bõvítmény 2008 augusztusi!)
Rátenni simán a drivert és imádkozni, hogy ne kerüljön elõ rosszkor és rosszhelyen a Drivercachebõl elõzõ driver szemete, az elég bátor (vagy botor?) dolgo szerintem.
Lásd Assasin's Creed esete.
Amúgy szerintem hülyeség, csak saját kategóriához kell hasonlítani, lenne egy fogadásom a GTX260/280 élsimítása is nagyon jó. A G80/G9x maghoz hasonlítgatni meg hülyeség lenne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szted erre tud neked valaki választ adni? :D
Tewhát akkor nem éri meg a:
512MB
maradjak a 256osnál
Saor Alba
2600XT-t fogok venni, csak azt kell eldöntenem, hogy
3000 forint plusszt megér e 512DDR3
vagy elég a 256DDR3
Bár én azt hiszem MSI rad X2600XT 512DDR3-lesz. És ez így 12818+1200 postaköltség. 14000HUF tehát
Saor Alba
MSI X 2600XT 512MB DDR3
mert az általad említett:
SAPPHIRE HD 3650 256MB DDR3 is szinte ugyanannyi.
Akkor már nem jobb az MSI 512vel?
Saor Alba
ok, többet nem oiálok ma <#pias>#pias><#crazya>#crazya><#pias>#pias><#crazya>#crazya>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™