31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Beya
    Apropó! Aktuális részeket honnan lehet leszedni? Meghívó nélküli torrent oldal esetleg van? Ugyanis a tegnapi részeket ismét elszalasztottam.
  • Beya
    Tökéletesen egyetértek. Noémi egy kész agyrém! Emmáról meg már ne is beszéljünk! Az a farmer, ami már hónapok óta rohad rajta az idegszálaimat borzolja. Aaaannyira trottyos benne, hogy már a rosszullét kerülget, ha meglátom.
  • Daza500
    Noémi már kezd valódi emóssá átalakulni, Emma még mindig bűnronda.
  • KeKKSZike
    Hát nem tudom, hogy miről beszélsz... Annyira idegesít engem ez a Noémi, hogy csak na... Jól szájon kéne verni, de úgy isteniesen!
  • Bercy #2880
    Én speciel egyesével rugdosnám ki a fogait, de ez magánvélemény :P
  • mama2
    Noémi 4ever!!!! Igaza van sztem. Hogy kizavarta már őket:D. Hajrá Noémi:D.
  • Trance Angel
    Jajj, 2 perce vannak a sorozatban és máris rajongói klubbjuk van. :D
  • ibor90
    thx
  • Breki33
    öt perc

http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=21688449
  • akyyy
    iwiw myvip
  • ibor90
    már kerestem vagy fél órát de sehol semmi
  • Trance Angel
    Gugli a te jóbarátod...
  • ibor90
    Sziasztok!
    Nincs véletlen egy pár képetek vagy link ahol találok képeket Illés Vandáról (Kardos Eszter)? Kellene :D
  • Johnson
    Most nem azé de ennek mikor volt valami valóság alapja?soha
  • Nézegető
    Egy két felületi horzsolás is lehetet volna a Tónin. Nem mintha a valósághoz bármi köze is lenne a Barátok köztnek de azért mégis...
  • ugot2know
    lol!
  • Bercy #2868
    De neki be kell lőni, mert ő a mácsó tónió ;)
  • adamboro
    Azért arra figyelhettek volna egy kicsit, hogy egy balesetesnek aki minimum fullra lefejeli a kormányt az ütközéskor, annak nincs belőve frissibe a haja.
  • akyyy
    az lenne a kis sluszpoén ha a börtönbe ott lenne valamelyik régi szereplő.... monjuk andrás csaját simán el tudnám oda képzelni:D

• autoszimulator
    meg azé ami ápszurt, azaz hogy 1 rohadt éven át semmi sem történik, azt akko nyár elején nincs szereplő, akivel ne történne valami.. mer jóvan hogy géza meg kinga szakít, meg laciék veszekednek, az má régóta bontakozott ki, de zsolt megmérgezése meg ezzel klaudia börtönzése h került ide.. az a nő ki a rák votmá
  • Trance Angel
    Nekem az tetszett a legjobban (értsd: a sorozat többi hiányosságánál még ez is jobban felidegesítet :D), ahogy minden egyes szereplő értesült a bizonyos hírekről: Kinga és Géza szakítás, Zsolt megmérgezése, Klaudia előzetes letartóztatása, Tóni és Noémi balesete.
    És most ezt eljátszák Tóni halálval is. :D
    "Úúúú, tényleg?!" "Nem mondod!" "Nem tudom elhinni!"
  • CsepeLee fiú #2863
    Ez most függő... Az öreg hölgy miatt már sírt. XD
  • II Rocky II
    miklos elég bunko volt hogy nem adta oda a tóni szivét.
  • Danny1987
    gyik modszerrel oldották meg hogy miklos beleegyezzen de nem baj remélem vmi részeg szívsebész jól összecincálja tóni testét igy nem tarthatják e temetését nyitott koporsoban:))))
  • CsepeLee fiú #2860
    Tudtam, hogy az öreg hölgynek ez lesz a szerepe! XDDD
  • CsepeLee fiú #2859
    Ez szemétség a Miklóstól. (Mintha nem lenne egy aljaember... XD)
  • Sas6
    Háát :D:D van töb is xD

vagyis hát amit ők dolgoztak fel xD Yellow Gas Station - Ez az ami kell (remix).mp3 ez baromi jo ha tetszik a ygs akkor szerezd meg sztek cool xD
  • akyyy
    tudtommal csak 1 van nekik :SAD:SA:DA
  • Sas6
    hehe :D jó számokat csinál a YGS :P
  • akyyy
    akkor szerintem deD:
  • Sas6
    Milyen szép szavak xDD

akyyy véletlenül nem te küldtl be yellow gas station dalszöveget a zeneszöveg.-hu-ra ? :DD Ott is valami akyyyy necű amberke volt :)
  • Danny1987
    Tóni meghalt hip hip hurrá remélem emma meg noémi öngyilkosok lesznek és akkor már nyugodtan nézhetem végig a részeket
  • Doomista
    igen igen,ezt vártam,már gondolataimban zajlottak e események,hogy nóra kiadja magábol a meleget,és mikire fujja.köszönöm.
  • akyyy
    videjó
  • Daza500
    És végre ENNI is fognak benne a szereplők ?
  • Riddick21
    Állítólag év végén jön ki az első évad DVD-n Unrated verzióban!!!
    Lesz benne cigizés, káromkodás, több szereplőről kiderül, hogy alkoholista, egyszóval durvulás várható minden téren!!!
    Címe is van: Barátok Közt - Magyar valóság! Edition

Limitált példányszámban érkezik, Tóni vérével aláírva!
  • InfectedMann
    Barátok Közt - Start Wars Edition :D
    Réges régen egy messzi messzi ház udvarában
  • France men
    Aszongya az orvos már csak a gépek éltetik és lekapcsolják... bár biztos nem hallott még Darth Wader-ről, őt is azok éltették aztán elég jól alakult az élete.. :D:D:D
  • akyyy
    De még dobog a szive!
  • InfectedMann
    Boooooooooom Headshoooooooooooot