31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#2924 andrea is kilép, JEEEEEEE -
Daza500 #2923 Szerintem András meg Imre a legnormálisabb szereplő már jóideje.
Csak Imikével mindig kib*sznak a nők... -
#2922 hekkelés mindenki kúr mindenkivel
kár hogy tóni teste már kihűlt... -
#2921 Imi, Palika, vagy Tóni (akinek a fejét szerencsére már nem kell többet néznünk) sokkal idegesítőbb.
Botond meg amúgy is helyes. :D (csak már túl nagy a haja :D) -
Daza500 #2920 De ezt a Botond gyereket én olyan szívesen körbepörgőrúgnám, ti nem ? -
Daza500 #2919 Ahha -
#2918 Ez már kezd ilyen maffiás sorozat lenni... fele meghal.. fele a börtönbe fele a kórházba... egyik kiszabaditja a másikat! A másik megöli a másikat akit ezért meg akarnak ölni... Az egyiket megmérgezik... überlol micsoda leszámolások -
#2917 Pont az f*sz a picsájába. Am: Claudia unokája, aki kihozta a börtönből.
UI:Jó ksi csaj
Hekket LOL -
#2916 http://www.origo.hu/teve/20070522besokallt.html
Itt elolvashatod a helyzet szilifisztikai szingatúráját:D. -
#2915 azt tudom hogy a sorozatban mért halt meg de ennek van vmi oka hogy ki akart lépni vagy vmi és akkor úgy alakították a sorozatot hogy meghaljon. a kérdés hogy miért akart kilépni? -
Daza500 #2914 Miklós - Noémi
1 - 0
De amúgy ki a f*sz az a Vanda -
#2913 eljön hozzánk mérnök info szakra megtanitom hogy kell msn hakkolni
meg másra is -
#2912 nem is tudtam hogy vanda hacker,hogy azt a 101101001011010111010110 !!!! -
#2911 lol :D:D:D -
#2910 két hetes tv ujság -
#2909 2 hét mulva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vanda ugye takarit emmáénál és fel akarja törni a naplóját a gépén -.- -
#2908 lol ugye ? -
#2907 Na, Imi elmondja Sárának:S. Öcsém ez hülye:S. Mondjuk Miki is olyan hülye mint egy marék szétrepült lepke:S. Öcsém olyan LOL ez a sorozat, de olyan jó:D. -
Code92 #2906 dehogyis!!!!!!!!!! a feri nyalta ki a vandát és utána részegen de mérgesen ráordított h. "nefürgyéle" ekkor vanda azt mondja h. "te meg szarjá gecit" és egynésnak estek de a feri belehalt a véres párnacsatába és ezt meghallotta a béla aki a jocónak azt mondta h. NE mondd el az emmának, de ő erre annyit mondott h. "nem vagyok én olyan pletykás" de ő mégis tök pletyós volt és elmondta az emmának de részegen és sok helyen még hazudott is és ez kiderült és az emma mérges lett a hazugság fő okozójára a vandára aki vitába szállt igazáért [REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM][REKLÁM]és ezekután műár adott volt a szitu és össze vis vesztek :D végül pedig leolthatnálakh. te nem figyelsz rendesen xD -
#2905 Barátok közt dvd?:D. LOL. Pont azt a részt nem láttam.
Tibor 90: Autóbaleset volt, de Noémi a hibás. Most már én is azon a véleményen vagyok hogy művibrátort dugok abba a nagy pi**ba. Bírosági ügy lehet belőle Jújjj:D. -
ugot2know #2904 sokat cigizett és elvitte a tüdőrák! -
#2903 Nem figyelsz? Vanda leszopt@ Ferit, aki örömében elújságolta Zolinak, aki viszont részegen bevallotta Emmának!!! Nem vagy fan, ha nem követed az eseményeket! Mondjuk majd DVD-ről visszanézheted, nemsokára jön a Director's Cut!!! -
#2902 Állítólag autóbalesete volt! Az egyik részben még mutatták is,nem? -
#2901 de amúgy miért kellett meghaljon tóni? miért lépett ki? -
#2900 Vanda és Emma miért haragszanak egymásra? -
#2899 szvsz majd azt monjdák: megyünk temetésre, majd mutatják a rózsát, majd azt ahogsy jönnek haza:S
-
ugot2know #2898 Tóniról van vmi hír?Temetés nem lesz? -
#2897 Kiengedték Claudiát JIPPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLOLOLLOL. DE ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2896 de nekem az is bejön -
Beya #2895 Csak legfelül nem... -
Beya #2894 Nagyon köszi! :) -
#2893 Tilda a király! Jó elöl hátul. :D Én nem zavarnám el az biztos. -
#2892 másik -
#2891 első része -
Beya #2890 Előre is köszi! :) -
Beya #2889 Ez is csak meghívós. -
viizo #2888 túlságosan maximalisták vagytok :(
-
#2887 nékem megvan ha kell feltöltöm ha hazaérek. -
#2886 nem lehet regisztrálni, szal ne reklámozz! -