31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• akyyy
    úristen ma kisávrosba az egiyk tüzolfó vili volt, hog ynézett már ki:D kis körszakál, min vágónak:D de tiszta feketébe omg
  • viizo
    én is nagyon köszönöm, mert bár lassan már hónapok óta nem nézem, az uccsó részt én is letöltöm és megnézem:

állítólag annyira rossz volt, hogy az már csak jó lehet :DDD
  • Sas6
    Huuuh nagyon szépen köszönöm :))) Télelg naon köszi!!!!
  • akyyy
    2., nm
  • akyyy
    következőt fél óra mulva tudom mert valamiért kurvalassú a feltöltésem:(
  • Doomista
    én félévtöl az összes részt akarom !
  • akyyy
    egy
  • Doomista
    :o
  • Sas6
    Oké köszönöm szépen ráér akor is :)
  • akyyy
    majd feltöltöm vmikor, de most még kell a sávszél. :P

sztme majd fél6 fele.
  • Sas6
    Akkor feltudnád nekem tölteni a pénteki BK-t légíszives mert nem láttam? :) Lécci
  • Harly18
    Hát igen....én megértem, hogy ez ne makciósorozat, meg nem Cobra 11, hogy olyan autós jelenetek legyenek benne, de azért ennyire gagyi módon megcsinálni, én biztos nem engedtem volna, hogy így lemenjen adásba, nem került volna többe az, ha kicsit ötletesebben és jobban megcsinálják...
  • Code92
    szezonfinálé?! mi múlthét pénteki rész volt ez "ending" megint csak szeptembertől lesz ?:) jó sok rész kimaradt nálam, gamelés haverok, kondi , buszlekésés meg ilyenejk miatt.
  • Code92
    húú múlthét pénteki részben bazzeg olyan szarul volt megcsinálva az az autós rész, külső nézetben gyorsan ment a kocsi belsőben meg tök lassan, és tisztára látszott h. vetített háttér van :)
  • Sas6
    jajaj az tetszett nekem is :D:D:D

De az azért milyen nevetségges már :D Tónit nevetve várja midnenki xDD
  • akyyy
    Nézte valaki a fókuszt? mutattak pár alternatív befejezést, mint tavaly. a kinga-zsófi páros, géza nélkül az ágyba jó volt:D
  • jax
    Én tom milesz, én tom!
    Claudia börtönbe kerűl, Géza összejön Kingával, amiért Zsófi annyira megbántódik hogy magára tetováltatja a börtön térképét és kihozza Claudiát. Tóni kómába kerűl, majd mikor 1 hónap múlva felébred Miklós a kocsi miatt úgy pofán vágja hogy egy újabb hónapra kómába esik.
  • 1Obi1
    Mi volt mellesleg a cliffhanger?Már 3 éve nem nézek BK-t, de mindig érdekes hogy mit tesznek be a végére.
  • patiang
    Gondold el mi lenne, ha mindenki azt bizonygatná, mennyire szereti a másikat.
    Jah egyébként is mindenki mindenkit már megkefélt, s ebből csak a Magdi néni maradt ki. Persze még ez sincs kizárva a későbbiekben. Úgy minden szarságával együtt ez talán a legnézhetőbb szarság.
    Dosa Mátyás kb fél éve felmondott.
  • PrisonMan
    Mekkora cliffhangert tettek a végére
    Beszarás
  • Doomista
    hsz-dre,a nevedre.
  • Dave0092
    Claudia nemfog börtönbe kerülni, mert ő marad a sorozatban.
    Sztem elkapják a nőt, kinga géza kibékül, amugy avolt ezzel a gond, hogy tulgyorsan forgot le minden, mostcak 1 részes volt tavay 2, ebben az egyrészben, szakitottak, mérgeztek, bilincsbe vittek, és meghaltak.... sztem legvégén felfpg robbani a ház :S
  • cocobanana
    ez megint mekkora igánytelenség volt ez a szezonzáró rész... tónika és noémi megint elszöktek otthonról MEGINT autóbaleset érte őket,zsoltikát valaki megmérgezte (az anó mint tavaly mikit lelőtte az a kirúgott munkás) és persze MEGINT klaúdiára terelődik a gyanú akit majd az ügyvédje simán kihoz. és kinga meg géza ahányrészen utálták egymást és msot 2 részig együtt votlak és most megint kinga összeveszik gézával NC .... nagyon rosszul van megírva...de mit várjunk a magyar filmesektől????
  • mama2
    Ezt most mire írtad?
  • Doomista
    maaamiiiiiiiiii !!! holnap jövök délután hozzád,csinálj palacsintát,és máksobugtát !!!
  • mama2
    Fúj. Köcsög forgatókönyv író. Zsoltit megmérgezték(ki volt az aki megmérgezte?), majd Claúdia kerül börtönbe Ez miatt, Kinga és Géza Ha jól sejtem szakítani fognak, Tóni Meghalt. Mi jöhet még?? Nemm nézek többé BK-t.:S. Utálom a retekklubbot, meg a köcsög forgatókönyv írót is!!
  • Sas6
    ő csak hülyült mint mindig :D Nah midnegy jo lagzizást majd utánna is ráér :P
  • Dave0092
    meghal toni, mert kiakar lépni a bk..bol
    claudia nemfog börtönbe kerülni, de sztem most jol elmarta magátol a gyerekét
  • akyyy
    mit? én azt hittem domista feltöltötte :S most meg már megeyk lagziba sorry:D
  • Sas6
    Köszi szépen !
  • akyyy
    sztem nem halt meg, lehet majd felkel és megszökik, vagy valami iylesmi, hisz emlékeim szerint ilyen már VÓTMÁ.

• CsepeLee fiú #2733
    Volt már izgibb szezonfinálé is. Bár Tóni szerintem meghalt, mert Dósa Mátyás otthagyta a Barátok közt-öt.
  • Doomista
    :O
  • akyyy
    te feltöltötted?:D hova?
  • akyyy
    minjdárt feltöltöm
  • Doomista
    nm
  • Sas6
    Nem láttam a pénteki részt mert ZP-be votlam :P Valaki nem tud legalább a 2. részt belinkelni kiváncsi vagyok hogy h ért véget a sorozat :D A kommentekbol itélve kiváncsi vagyok xD

Előre is köszi!
  • akyyy
    az a háttér lol volt:D
  • mike0013
    szerintem sem éli túl, mert kilép a sorozatból, de ilyen szánalmasan véget vetni, de elvileg tónikának a motorháztetőn kéne feküdnie, mert kicsatolta a biztonságiövét.... noémin meg van egy karc és ennyi... realizmus az nincs
  • ryhdeksan
    ilyen kocsis jelenetet utoljára a rém rendes családban láttam de ott még jó is .D