31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Doomista
    hát ha beválasztasz egy szereplőnek...
  • Trance Angel
    Na, ne legyél már izé, sokkal jobb lenne. :D
  • Doomista
    Akkor szerintem le is szoktatnál a bkról xDD
  • Trance Angel
    Nekem kéne írni a forgatókönyvet, még loálosabb részek lennének. :D
  • Doomista
    jah az igaz,de sajnos az írok nem ilyen kreatívak, több mint 4 év nézés után én már érzem ezt :O
  • Trance Angel
    De lehet Noéminan belső vérzése van, nem veszik észre, és megburnyál. :DD
  • Doomista
    "meghal-e Tóni és Noémi!"

de vazd,ahogy láthattad,noémi él,mert szolitotta tonit,szal cask tonira kell izgulnunk,hogy ö tulélte e,de sznrmt nem :)
  • Harly18
    Komolyan a mai rész a szánalmak csúcsa volt. Ekkora sz*rkavarást még nem láttam, brazil szappanoperákban sincs ekkora, s a színvonalat még lejjebb tolta az autós rész azzal a borzasztóan gagyi mögévetített háttérrel. A leghihetetlenebb, hogy minden eseményt ellőnek 60 ezerszer. A Gézáék is már szakítottak vagy 100-szor, a Tóninak is volt már balesete, s nem egyszer vitték a zsaruk be a Klaudiát. Kérdezem én a drága forgatókönyvírótól, hogy honnan jött, hogy semmi értelmeset nem tud kitalálni, csak ismételgetni a sok szánalmasságot?!!! Jó ideje nem nézem, de az utolsóra kíváncsi voltam, mert ez pirosbetűs nap, s végre abbahagyják egy időre...
  • autoszimulator
    tóni elaludt a baleset után noémi ölében

de az a kocsi mögé vetített táj a 21ik században JÁÁÁÁÁÁÁÁJ
  • Trance Angel
    Legalább olyan volt ez az utolsó rész, amin szeptemberig lehet röhögni. :D
  • autoszimulator
    két órányi fekete képernyőt akarok 7-9-ig
  • Trance Angel
    Akkor meg kell büntetni a retket, mert nem figyelmeztetik szerencsétlen ártatlan nézőket a BK előtt, hogy ez is halált okozhat. :)
  • autoszimulator
    igen, én már rászoktam a cigire :DS:D:SA
  • Trance Angel
    Jaj, már megint dráma lesz, és szeptemberig izgulhatunk, meghal-e Tóni és Noémi! Jujjj, álmatlan éjszakáim lesznek, előre érzem. :D
  • Bercy #2710
    Szintiboy mindig büntet :)
    Itt az eredeti verzió, felhívnám a figyelmet szinti mutterja és a háttértáncos lányok lélegzetelállító produkciójára.
  • Sas6
    Ennél még ez is jobb xDD
  • Sas6
    Egy fél sört nem kaphatok? :D Noémi hangja még tetszik is de Tónié kurva szar :D:D
  • Bercy #2707
    Menjen csak énekelni mert tehetséges.
    (aki végig bírja nézni az kap egy sört)
  • autoszimulator
    hátha énekelni akar akkor inkább hajjon meg :Cc
  • Sas6
    Tuti h Tónival lesz valami hiszen el akar menni a sorozatbol modnta.. Énekelni akar xDDD De nem hiszem h meghalna ...
  • cocobanana
    nem tudnak már mit kitalálni megint eljátszák Tóni és Noémi autóbalesetét...
  • autoszimulator
    tóni még mindig azt hiszi hogy tud vezetni :DS:AD:AS
  • Doomista
    Izgi részek
  • zoliii
    Sziasztok!

Baratok kozt: www.moobs.hu
    tv sorozatoknal van fent wmv formatumban. Hetfotol van feltoltve.
    TVRippes.
  • Sas6
    :D:D:D
  • Trance Angel
    Mert nem monitor volt, hanem sütőajtó, és azt nem lehet kettétörni.
  • akyyy
    monitort miért nem törte ketté lacio:D:D:D
  • France men
    MÉg ki tudja ki ver meg kit jövő pénteken!! :D
  • kretyás
    hmm azt hittem azért az uccsó részben vmi izgalmasabb dolgok lesznek mint általában :\
  • akyyy
    élt, de nem mutatták. Ő is oylan karakter volt, mint pl columbo-ba a nyomozó felesége, hogy csak beszél róla, így a felesége meg úgy, de egyszer sem szerepelt ( tán egy külön filmben igen, de ebbe ne menjünk bele)

Igaz, egyetlen egyszer, nem is oylan rég, Claudia álmában megjelent Zoltán. De elég hülyén odlották meg. Mert ugye az első részben mutatták az árnyképét, ahogy tuszkolják a kocsiba, és semmi haosnlóság nem volt a 2 szinész között:D

AMúgy meg ennyit tudtam most hirtelen alkotni:(
    Azt hittem több minden információ lesz, de csak 2004től vannak infok. (van egy másik oldal, de ott csak az epizódsázmokat írják, azt nem mikor vetítették, pedig ott az 56 résztól vannak az infók, vagyis kb a legeléjétl.

De majd keresek webarchivumokban tv ujságokat, hátha vhol leírják hogy 99 őszén hanyadik epizódok mentke, stb:D
  • Daza500
    Az volt a legjobb, amikor a fókuszban egyszer mutatták a legelső részt, amikor a főszereplők (Berényiék) megérkeznek a Koós Károly térre, amikor még éppen felépült a ház. Danika 11 évesen...meg még András, Zsuzsa is fiatalabbak voltak. Meg akkor még ÉLT A ZOLTÁN !
  • Doomista
    de akkor értelmesen ird le xD
    ne akyy módban xD
  • akyyy
    én közbe meg majd nekilátok a wikinek , letlem forrásokat , leírásokat a részekről...:)

bár kicsit nehéz lesz, de meg fogom tudni csinálni ..szal aki kiváncsi lesz a kezdetektől hogyan zajlott, az majd eLOLvassa
  • Doomista
    köszi,ez részletese volt,és érthető :)
  • France men
    NEm vok Akyy de megprobálom összefoglalni!

Géza magán akcioával kezdödik! Kilesi mikor hadja el a helyiséget az akinél van a papír majd egy nyitott ablakon beillan!

Bunyo az udvaron (elég komikus volt ) Mindenki izgul stb stb...

Zsofi tanára az emeleten épp akkor köpi be Zsoltit hogy milyen rendes volt vele és hogy meg akarja buktatni és elmondja hogy nincs diplomája!

Megnint a bunyora kepcsolnak! Nagy a szett elkezdenek vérezni!

Gézához kapcsolnak! A csávo visszajön méghozzá nem a lappal hanem egy baseball ütövel a kezében és nem játszani hivta Gézát xD! Majd itt is beindul a bunyo és Géza természetesen fordit a meccsen és saját fegyverével győzi le a komát!

Visszakapcsolnak a bunyora az udvaron! Magdi anyus fel van spanolva hogy az unokáját szét szedik ezért Apust belöki Erik mögé majd Erik lehajol és a Botond ugy fejbeba***za az öreg vilit hogy Klaudia desszertjén landol a fogsora! Bunyonak vége.. Zsoltol kérik vissza a pénzt!

zsofi elhatározza hogy megszivatja Zsolti fiu-t! És elmondja mindenzt Claudiának!

Géza veri az arcát Miki-nek hoyg megvan a papír és most azt hiszi ő az Isten...

Vanda megbékél valszeg Klaudiával és behivja hogy legyen náluk valamiért!
  • akyyy
    arra emlékszem:D de sztem az se évad végén volt, évad közben.
  • France men
    Nah mégegy eszembe jutott! Amikor Claudia pénzes pasia meglöki Ákit (aki most már a Joban rosszbanban van) És magasról leesik! Majd megpúl... :D:DD
  • Doomista
    mai részben mivolt ? pl akyy mond el szépen nekem !
  • akyyy
    leltem egy oldalt ahol le van irva egy csomó rész tartalma, amdjhemhogy a kezdetetig... asszem leletne és majd unalmas perceimbe szerkesztek egyet a wikipediára:)

monjduk hogy mikortól kezdődnek az évadok, és hogy mik voltak akkor a csavarok a végén. csak azt kéne tudni hogy a nyáriszünetek hanyadik epizódoktól kezdődtek:S
  • akyyy
    1651.rész

Ezen a héten történik: Misi ráébred, magát nem csaphatja be. László és Anita romantikus éjszakát terveznek, de a terv füstbe megy. Éva minden követ megmozgat Pál érdekében, de közben elhanyagolja szeretteit. Lóránt egy végső rohamot indít Mónika visszaszerzésére. Nóra és Andrea harca Miklósért egy régi titkot is felszínre hoz. Fény derül Tilda megerőszakolására és ez végzetes eseményeket indít el.