31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• France men
    Miki a jég alatt... ;)
    Meg Mikit megcsapták a börtönbe azt komába esett és amikor felébrett ezt mondta:"Mackosajt" :D:D:D:D:D
  • akyyy
    nem, hamarsoan jön a szünet, és helyette Pasik lesz.

Tavaly volt, mikor tóni elszökött otthonról, a mikit meg lelőtték és a fél ország nem tudta ki lehetett a gyilkos -.-

meg arra emlékszek, mikor a tildát az a faszon megerőszakolta, ezért egy parkolóházba el akarták gyepálni, az meg megkéselte a gézát:D akkor a fél ország mindne ho mondta hogy jajj meghalt a géza:D

mik voltak még az ilyen csavarok nem emlékszik valaki?
  • France men
    BAnyeg egész nyáron lesz? Én azt hittem ma lesz az utso rész S::S:S:S
  • akyyy
    szinte má az összes torrent oldalról le lehet tölteni:D
  • Sas6
    Huhh de még mennyire :D Nagyon :) De sajna nincs videom :(((
  • autoszimulator
    jajj valakinek vid a mai részhez? mer lemarattam, de állítólag eseménydus volt :DDDD
  • Daza500
    Géza meg hogy legyűrte a a baseballütős huligánt...
  • Sas6
    Láááááll :D:D:D:D Vili bá protkója beleesett Klau tányérjába :D
  • akyyy
    persze..betegség:D:D:D
  • Doomista
    fasza
  • autoszimulator
    Botond túl komolyan vette a verekedést

2007-07-19

Budapest - Bokszarénává alakul péntek este a Mátyás tér. A Barátok közt című sorozatban ugyanis egy igazi összecsapásra kerül sor Kertész Botond és Szeibert Erik között. Az Eriket alakító Réti Barnabás (24) élvezte a forgatást, bár napokra lesérült miatta. A Botondot megformáló Hári Richárd (20) mozgásán pedig butítani kellett küzdősportoló múltja miatt

Igazi kaszkadőrök készítették fel Réti Barnabást és Hári Richárdot arra, hogy egy szervezett bokszmeccs keretében egyszer és mindenkorra megtudják, ki az úr a Mátyás téren.
    A fiatalemberek által megformált Erik és Botond ugyanis állandóan vitatkozik a Kertész unoka kábítószeres ügyei miatt.

- Állandóan egymásnak esünk, így kitaláljuk, hogy egy rendes bokszmeccs keretében rendezzük le a dolgot. Nagyon élveztem a forgatást, bár mivel Ricsivel az életben jó haverok vagyunk, nehéz volt azt játszani, hogy haragszunk egymásra. Ráadásul én a felvételek során egyszer annyira rosszul léptem, hogy bevérzett a térdízületem, másnap kórházba is kellett mennem miatta - emlékezett vissza Barna, aki a rettenetes fájdalom ellenére végigküzdötte a felvételeket.
    Nehéz volt a dolga a Kertész Botondot alakító Hári Ricsinek is, neki ugyanis kifejezetten le kellett butítani a mozgását.

- Én korábban komolyabban foglalkoztam thai-boxszal és shaolin kung-fuval, így a szakemberekkel arra is kellett figyelnem, hogy ne legyen túl profi a mozgáskultúra - mesélte Ricsi, aki egy betegség miatt nem nagyon tudott rákészülni erre a forgatásra.

- Mivel tudtam, hogy félmeztelenül fogunk forgatni, szerettem volna kicsit ráedzeni, de sajnos egy vírus miatt egy hétig feküdtem otthon a forgatás előtt, így annyira nem vagyok megelégedve magammal a képeken - vallotta be a fiatalember.

Bajkó Panka
  • Bence9292
    Ez iszonyat durva kép. Munch mester készítette a tegnap esti Barátok Közt releaseből
  • akyyy
    ezt mondtam haveromnak is XSDASDAS
  • Doomista
    abban a fagyikehelyben nem fagyi krém volt,hanem sperma,azaz geci.
  • Sas6
    ááá ááá :D:D:D:D:D
  • Doomista
    Noémi iszonyat durván nézett ki :O
  • autoszimulator
    hophop

mást is eltudnék képzelni oda
  • akyyy
    meSZE!
  • autoszimulator
    laci a farkasember?
  • akyyy
    lol
  • leoon
    ja az András kirúgta a faszit mert feketemunka vagy mi volt az ügy hátterében a Miklós pedig azt mondta h segít majd neki és kiszúrta a szemét 10000 forinttal és a fickó meg nem örült neki...
  • leoon
    igen akit nem vett fel asszem művezetőnek és a faszi meg nem tudta fizetni a sok gyereket, családot blablablabla....
  • mike0013
    hja, asszem Alajos volt a neve, vagy valami hasonló:)
  • ryhdeksan
    miről beszélsz?? volt alkalmazotja lőtte le
  • Beast Machine
    az nem ő volt, hanem valami nő, asszem Rita...
  • akyyy
    az tavaly volt, mikor miklóst lötte le:)
  • spidey91
    ma meg a 2 hangtompitoval szétlövi Zsolti bácsit:D
  • mike0013
    Ave Maria:P
  • akyyy
    main title
  • Lyan Kyj
    inkább azt mondd meg, a mű címe micsoda:P
  • akyyy
    claudia hitmen ost-t hallgat
  • kisdaru
    Még csak szóváltás sem volt, csak annyi, hogy az Erik elmondta a Botondnak, hogy mi a pálya. A Botond nagyon meg sem tudott szólalni.
  • leoon
    kiütötte az erik a botondot vagy csak szóváltás volt köztük?
  • autoszimulator
    erik berendelte a fogorvost botondnak
  • kisdaru
    Kinga kibékült a Gézával.

Laci volt a bankban, kiderült, hogy nem kap hitelt.

Miklós kirúgta a Gézát ismét és megfenyegette, hogy ha elárulja a titkát a bizniszről akkor megkeserüli az egész családja.

Botond nyomulni próbált az Emmára, de az Erik lerendezte.
  • spidey91
    Help tegnap mi volt me nem voltam otthon!!
  • kisdaru
  • leoon
    meg hát elkúrták nem kicsit nagyon...
  • kisdaru
    Hát igen, bár nekem szimpi az Ibolya, értelmes, csak egy kicsit közönségesen néz ki.
  • leoon
    Hát meg az se mind1 h előtte ki milyen szakmát űzött...