31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#3725 -
#3724 sztem a MAGDI! -
#3723 honnan veszed hogy ott az irodában? -
#3722 Kiváncsi vagyok ki fogja megtalálni a Miklóska fogamzásgátló tablettáit az irodában... -
#3721 bizony... vmi idős fullgazdag nős fószer lánya a juli... -
#3720 Klaudia már elmesélte, hogy Zoltánnal pont az örökbeadásnál találkozott először. Klaudia apjának valami üzletfele volt Juli apja. -
#3719 lol. András összejön a julival.
de hisz ez akkár vérfertőzés
hisz zoli és andrás tesók, zolinak a neje klaudia, és a lányuk meg juli!!!
szal elvileg julinak a nagybátyja andrás!!!+53 -
#3718 a takarítónő titokban műkörmöshöz jár!!!
hát, valóban... jobban mutat úgy a kezében a seprő, meg a lapát, meg a porrongy! :D
a gergely atya csak egy ürügy, h eltudjon lógni a Kristály-ban lévő szépséxalonba!!! :D -
Beya #3717 Ja, aztat én is láttam. :) -
#3716 JAh zigi visszatér vagy mégse? most van szereplöválogatás XD LEsz egy patkányházaspár (L'ecso rulz) -
#3715 majd jön egy új patkány,a Ziggy szivével -
és egy szereplő, akit már rég elfeledtek! :(
ZIGGY
-
#3713 halljátok... tegnap néztem, mikőr bőgött a magdus, akkora műkörme volt bazz.... -
#3712 Köcsög Alex.. ha én hivnék telefonon valakit és az beleorditana hogy "Áhááá!!" akkor tuti hogy megnyomnám a piros gombot. -
#3711 ja, magdit is megunta... lehet, h összejön Vandával :P -
#3710 Most fog nöni mega hormonok is dolgoznak. MEgy Noémile koncira -
#3709 odalesz a Vili? nemááá! :(
-
#3708 szerintem beteg az öreg.. -
#3707 vili bá mutál :D milyen hangja volt ma :D:D kész! -
#3706 hmmm....most itt a végén. egyik jelenetbe majd szét kapta a szél a klaudia haját meg kabátját, a másik jelenetben meg csak úgy simult rá:D -
#3705 Szegény Vandácska... :) -
#3704 már a kis divat emo is kavarja a Xart! -
#3703 a kingának azért volt más a sérója, mert közben összetúrtam neki a /szőlő mögötti/ szalmakazalban ! :D -
#3702 Akkor rosszul emlékeztem :( -
#3701 mekkora lúúúzer az az alex!!! -
#3700 szerencsére nem lóg ki a többi közül, színészi affinitása ennek sincs. az az integetés a buszról...OMG -
#3699 hétfőn -
adamboro #3698 Itt az új szereplő, a Kristóf. Vajon mikor fog beköltözni a házba? -
#3697 A *********. Hogy lehet ilyen **** az a Ruzicski:@. ********** azt a jó édes ******** annyát:@! -
#3696 akkor rosszul láttad, mer ez biza ugyanaz -.- -
#3695 A Kinga nem is olyan frizurával érkezett meg az üdítőkkel, mint amilyennel a szőlőből eljött. Még volt ideje beugrani fodrászhoz... -
#3694 Most láttam a bemutatót. tartalma(VIGYÁZATT SPOJLER!!): Juli elmegy Andrisékhoz, és elkezdi mondani, hogy Már biztos nem fog rendbejönni semmi köztük Alexal, ezért jobb lenne,ha fogná a cókmókját és elmenne a házból. Andris erre makog, hogy "tényleg az lenne a legjobb ha elmenne, igen.", erre, meg csókolják egymást. De nem sejtik, hogy Emma,épp kilép a szobája ajtaján, és meglátja őket, amint csókolóznak...TO BE CONTINUE:D. -
#3693 SZPOJLER:a következő rész tartalmából
Tilda képtelen választani a két férfi között.
!László álomállása odavan.!
Andrea kérdőre vonja Miklóst, miért gyanakodott idő előtt a hűtlenségére. -
#3692 Annnnnyira izgulok, hogy most akko mi lesz a Novák családdal!! Felmegy-e a "főnök" és találkozik-e Ruzicskivel??? -
#3691 itt van erik...
...erik...a láma! -
#3690 bazzz! ez nagyon nagy site! :D
Ohhh.... Andras....isteni jol csinalod a nyelveddel!
-
#3689 Rákerestem googlen a Barátok köztre. Ezt az oldalt meg kell néznetek
http://www.romkert.hu/baratok-kozt.htm
Ízelítő a tartalomból:
"Hogy a fenebe tudnam megszerezni a Friderikusz telefonszamat??? Olyan edes kis pasi. Belepusztulok, ha nem lesz az enyem."
Azt hittem leesek a székről -
#3688 hát, külsőre, meg színészi teljesítményre is javára vált a sorozatnak a csere! az tény! :D -
#3687 Nekem fel se tünt a Vanda csere:O, Csak egyszer olvasom neten, hogy lecserélték, mert valami gond volt a régi Vandával:P. -
#3686 Hát akkor a nagyi, tényleg a Kicsi unokáját látja a 19 éves fiúba:P.