31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• PrisonMan
    Pedig nekem is az ugrott be, hogy valami nagyon fiatal kisfiú

lemongrass: "amúgy ez semmi ahhoz képest, h a tildát + a vandát 1-ik napról a másikra lecserélték egy tök más emberre"

Igen, ez valóban szégyen.. Bár Vandánál előnyős csere volt, a mostani jól néz ki
  • akyyy
    meg néztem a régebbi részeket, és egyikben sem hangzik el hogy a kristóf 8 éves. csak a nagyi mondja h milyen kicsi meg hogy 2 éve várólistán, pedig hogy élhete csajozhatna stb...
  • adamboro
    Bazz, hogy ez a Zsuzsa mekkora egy pletykagép. Versenybe szállhatna Magdival az első díjért. Faszért kellett visszahozni.
  • lemongrass
    huhh... egyszer regisztráltam vmi 'sorozatos' fórumra, ahova feltették a részeket... kerestem most, de nem találom!
  • Beya
    Sziasztok! A tegnapi részt esetleg fel tudná tenni valaki?
  • lemongrass
    amúgy ez semmi ahhoz képest, h a tildát + a vandát 1-ik napról a másikra lecserélték egy tök más emberre
  • akyyy
    jah meg a kristófos dologhoz utánanézek valahol az évad elején volt, mikro beszélt a mama:D ha ott valoban 8 éves gyerekről beszélt most meg egyetemista, beküldjük fókuszba:DD
  • akyyy
    a zusza beszélt már norával valamelyik részben h ott fog dolgozni:PPP vagy nem?
  • lemongrass
    miki folytatja a munkát -> start menü -> minden program -> játékok -> pasziánsz! :D mekkora x@r! :D
  • overlocker
    Miki szép ütés volt...
  • Trance Angel
    Nem értem, miért utáljátok ennyire Nórát. (Jó, mondjuk kezdjük ott, hogy a karakterek 95%-a egy idegesítő sz*r.)
    Miklós ezerszer "geccebb". Kitervelte az egészet, aztán most nem is azért háborog, mert lehet, hogy nem az övé a gyerek, hanem mert nem jött össze a kis terve ami szintén jó nagy f*szság.
  • lemongrass
    érdekes...
    ha Miki hívja Nórát a mobilján az irodából, a feka nem veszi fel a telót...
    de, ha Zsuzsa, mint 5perces munkaerő csörög uonnan, akkor Nórika felkapja a handy-t!

pedig gondolom a hívószámkijelzés miatt uazt írja ki a gringónak!
  • mama2
    Tudom, direkt írtam úgy. Bocsi.
  • N o N a m e
    (mutatják)
  • mama2
    Sokkal hamarabb járnak mint mi. Ott még ősz eleje van sztem. A Zsófi találkozását meg biztos azért nem mutatták, mert nem is moziba ment, hanem pasizni, meg tugni, és azt azé nem mutattyák:D.
  • lemongrass
    magdi mikor akar má' rómába menni? bazz a tél közepén járunk, ezek meg most mennek horvátba + rómába! ahogy az időjárásjelentéseket láttam mindenhol szar idő van /ausztráliában is esik a hó!!!! :D:D/

ja, meg a múltkor elment zsófi az egyik bnőjével moziba /mikor nórát + klaudiát egyedül akarta hagyni/
    az ilyen találkozásokat miért nem mutatják? fax kivan, h mki csak a házból haverkodik! kéne már egy jókis vérfrissítés a sorozatnak!!!! :D
  • mama2
    Juli meg közéjük áll, és kiverik az összes fogát, ezért Alex megundorodik tőle, és el megy inkább turnézni. Andreás is megutálja, le mond a Juliról, és Juli meg Andreás is egyedül fog maradni, Vanda sokkot kap, és kómábaesik, majd megy Tóni után
  • overlocker
    XD
  • lemongrass
    és persze zsoltnál lehet fogadni!
  • overlocker
    ÉS Vilibá vagy Gézü meg alexnek boszubol
  • adsa
    egyet értek megnéztem volna ahogy Vanda apja behúz egyet a Botondnak:D
  • rcstuning
    Az Ossian is megénekelte:
    "Sok büszke szép nő,
    valaki Őket is unja"
  • PrisonMan
    Húúúú Botond szakított Vandával.
    Vanda azért rendes volt, hogy nem azt mondta, hogy B szakított vele, mert akkor az apja szétveri. Bár azt szívesen megnéztem volna
    Ilyen hü.. akarom mondani butát, mint Botond, kidobni egy ilyen jó csajt -kinézetre-, mint Vandát, aki ennyire odavan érte... !!!4
  • mama2
    Na, láttam a gyereket. Nagyon kira:XD. Amúgy buziságon kivül(mert nem vok puzi), jó képű:D.
  • overlocker
    Mgkapj emma szivét vagy az agyát
  • overlocker
    XD
  • rcstuning
    Ja, képzelem mekkorát nézett, amikor kiderült, hogy nem is az unokája kapta a szivet. A tévedésért cserébe viszont kapott az unokája mégegy vesét, ezért neki már három van :D
  • mama2
    Nekem nem hozza be a vidit:(. Valaki beszúrna egy képet a Kristófrol? Amúgy a tvrhétben, az volt hogy: Emma gondolkozik azon, hogy találkozzon-e Kristóffal. Lehet hogy összejönnek? Vagy ez mi lehet?
  • mama2
    Én is csodálkoztam amúgy, hogy a korházban még" Az én kicsi unokám" volt, most meg már egyetemre jár:D.
  • overlocker
    vagy lehet hogy nem is az ové csak összekeverte vagy a szemüvege otthon mradt.
  • rcstuning
    A nagyi volt hülye. Szenilis szegényke. Tudjátok az, amikor valaki nem tud felnőni, mert mindig a nagyi kicsi unokája marad...
  • overlocker
    Én is ugy emléksezm.. Ennyita nagyirol meg az egészről...
  • overlocker
    2 honap alatt 10 évet öregedett
  • piamania
    NEm azért,de az a Kristóf nem 8 éves volt?Én úgy emlékszem,mintha a nagymamája 8 éves gyerekről beszélt a Mikinek.De lehet,hogy csak rosszul emlékszem.
  • overlocker
    Most az előzetesbe mutaták Kristofot. RTLKLUB.hu/videotar LOL jah és Miki szait andival XD
  • adamboro
    Csak egy észrevétel: a pénteki részben Andi azt mondta Mikinek, hogy 2 hónapja történt vmi. Namármost itt a 2 hónapon van a hangsúly, mivel akkor halt meg Tóni. A szivét meg megkapta egy bizonyos Kristóf. DE ez a Kristóf frissen műtött szívvel már az egyetemen flangál.
    Erről ennyit.
  • lemongrass
    hát... passz! de félreQrt, úgyhogy útilapu! :D
  • N o N a m e
    szerintem a teszten az lesz hogy miki az apuka és akkor leszivta :D
  • lemongrass
    sztem ez így jól elsül mikinek, mert nem kell bevallania a gyócccert! viszont elzavarja tesztre a zsótot... és ő nyer... miki, meg elzavarja a halál faxára az andit! /gondolom így írták ki a sorozatból! :D/
  • overlocker
    sztem miki lebasz egyett annak azt cá vagy megöli egy hitmannel vagy elüti egy hammeral vagy elrabolja mgkinozza