106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kár, hogy feladtad 
Ám abban biztos vagyok, hogyha úgy írtam volna, hogy te szánalmas büdös cigány, egy nagy balfasz vagy, és lesüllyedtem volna a szintedre, akkor biztos válaszoltál volna rá, ám a kultúrált beszélgetés neked nem bejövős.
na mind1, megyk tollasozni... -
Az!!! Nagypapa rulez! Van Damme is belebújt a Predator jelmezbe! :DDD
Érdekes, de nekem a második rész is nagyon nagyon tetszett. A predator-könyveket is imádom! -
Van benne spoiler...
A Tranyót én is lehúztam, de más okból. Én ELVÁRÁSOKKAL ÜLTEM BE. Mikor itt van a Transformers The Movie 1986-os kiadás (rajzfilm) DVD-n, és az összes régi sorozat VHS-en, képregények, egy rakat bábu, mert gyűjtöttem őket a kis zsebpénzemből, meg a húsvéti lóvéból, Lutra album, stb.
És akkor beülök egy olyan filmre, amiben nincs MÁTRIX!!!!! Nincs Ultra Magnus, nincs Hot Rod, nincsenek Dino Bots!!!!
Nincs Megatron, helyette valami Predator van. Nincs ULTRAMEGAGIGA BRUTÁL ÁGYÚ MEGATRON VÁLLÁN, nincsenek iszonytató lézerágyú hangok. És Bumblebee nem VW Bogár, hanem egy Camaro...
Az poénok se nagyon ülnek. De ez szubjektív, nem kicsit nagyon. Sajna nem tudtam nevetni egy poénon sem, bár egyiken mosolyogtam (MEGATRON, as they call it...).
Két jó kis review: EGY
KETTŐ :)
Az eredeti hangok közül egyedül "Optimus maradt meg".
Starscream eredeti hangját adó Chris Latta 45 évesen halt meg 94-ben. RIP!
Megatron hangját Hugo Weaving (Agent Smith a Mátrix sorozatból) adja.
Persze volt hibája a réginek is egy rakás, de azért lehetett volna közelebb. Ott volt egy rakás robot, meg néhány ember, itt volt egy rakás ember, meg néhány robot. De majd a folytatásban biztos bemutatják a többieket is. A harmadik, vagy negyedik részre pedig az egész palettával találkozhatunk.
-
"CINEMA-t meg soha nem olvastam. Nem volt rá szükségem, hogy megmondják melyik film a jó és melyik nem."
Most akkor én is ereszkedjek le erre a nagycsoportos színvonalra és üvöltsem torkom szakadtából, hogy :[b]FILMESZTÉTAAAAAAAAAAAAAAAAAA[b]?
Beletörne a kezem. -
Tudod, hogy mi az, hogy "alternatíva"? Na akkor fuss neki annak a Dolph Lundgren-es mondatnak még egyszer! 
Any Given Sunday: "...és akkor az utolsó másodpercben: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!"

-
"A Szakasz is nézhető, de inkább csak az acting power viszi, túlhype-olták azt is, mert annak idején Dolph Lundgren volt az egyetlen alternatíva."
Mivan? Te kevered valamivel... Ez a film totál nem a Dolph Lundgren filmek kategóriája... CINEMA-t meg soha nem olvastam. Nem volt rá szükségem, hogy megmondják melyik film a jó és melyik nem.
Az Any Given sunday meg hol dobálózik klisékkel áruld el kérlek:) Egy klisét mondj:)
Köszi.
"De hamar leesett, hogy mi van. Neked még mindig nem."
MAjd te megmondod ugyehogyugye? mert te jobban tudod!!! ÓÓÓÓÓ nagy filmesztéta:)
Meséld el kérlek minek kellett volna leesnie:) -
/popcorn
/szoda
/leul
/lol -
Pfff... Na jó, nálad mától ignored. Fogyatékosokra nincs időm, vannak erre sulik, meg segélyszervezetek. -
"Lássunk párat:) : Született Július 4-én, Szakasz, JFK, Született Gyilkosok, The Doors, Wall Street, Any Give Sunday, Igen ezek csak 2-3 közepesnél is jobb filmek:) persze."
Ezek közül kiemelkedő film (az átlagból, nem a jó, esetleg kiváló filmek közül) a Született Július 4-én és talán a JFK. Jó film mondjuk a The Doors és a Wall Street. A Született gyilkosok egy túlhype-olt agymenés, szájbarágós mondanivalóval és -kegyetlenül unalmas- indián motívumokkal. Ráadásul minek kell azt a rohadt törzsfőnököt beleszuszakolni minden egyes filmjébe, azt már tényleg nem értem.
A Szakasz is nézhető, de inkább csak az acting power viszi, túlhype-olták azt is, mert annak idején Dolph Lundgren volt az egyetlen alternatíva. Az Any Given Sunday pedig -bár hangulatos- egy klisékkel dobálózó átlagfilm.
MINDEN Oliver Stone filmet láttam, mert fiatalabbként a Cinemát olvasgatva kb. minden második számban belebotlottam valami őt istenítő cikkbe és kíváncsi lettem. De hamar leesett, hogy mi van. Neked még mindig nem.
-
Hmm... Valóban nem írtál olyat. Tényleg félrebeszéltem valamennyire. Az is lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg mondani valómat, a végére meg már nem tudom hogy jött ki hogy QT imádó vagy.
Mindenesetre akkor is tartom azt az állításom, hogy a baj veled van, amiért lenézel, anyázol másokat, amiért nekik (nem) tetszik egy film, legyen az Tarantino, vagy sem. Pl. ezek a kommentjeid gázosak:
"Azt még bőven megértem, hogy a Kill Bill 1. nem jön be annyira valakinek, de a 2. rész pl. kurva nagy, eszméletlen hangulatos jelenetek vannak benne"
Ez az "én vagyok a legnagyobb filmkritikus" felfogásod a gáz. Mi az, hogy még bőven megérted, hogy a Kill Bill 1 nem jött be neki? Ha neked nem jött be, akkor megérted, hogy neki sem, ám ha neked bejött volna, akkor valszeg ugyanott tartanánk, mint anno a Die Hard esetében, hogy anyázod, amiért neki nem tetszik.
Tehát eleinte rosszul fogalamztam lehet, remélhetőleg most már sikerült értelmesen leírnom a problémám. -
"a 150 kilós feka hamburgerzabálók " --- hagyjuk a rasszizmust, jó? És azzal se viccelődjünk, ha másnak súlyproblémái vannak! Köszi! 
-
Szerintem itt nem maga a szöveg a lényeg. Hanem ahogy előadják. Azok az arcok, a mimika, a mozdulatok, azok a hangok, az orgánum. Ezek adnak életet az egészbe. Nem kizárólag a szöveg. Arra jó a vers, vagy más írott művek.
Úgy, mint mikor a Hetedik végén Kevin mester elővezette az utolsó bűnhöz vezető szövegét. Bocsásson meg, ha valaki jó színésznek érzi magát közülünk, de szerintem innen bármelyikünk megpróbálhatta volna eljátszani azt a szerepet, 1-től 100-ig osztályozva talán TALÁÁÁN! egy jó 10-est kaptunk volna, Spacey 100-asához képest.
Én így gondolom az egész párbeszéd dolgot. :) -
" Bazmeg, hogy lesz valakiből ekkora barom? Mert születni így tutira nem lehet."
Igen téged is valamikor a bölcsi és a szülés között ejthettek fejre, hogy ekkorára nőtt az egód.... Jól bedagadt. -
jefferson83 #33563 Predator
Aki igazi Ragadozó filmet akar látni csak ezt nézze, mert azóta semmi :( Király hangulat, sejtelmes dzsungel és "nagypapa"
Tetszik, hogy a film legnagyobb részében sejtetik csak a gonoszt és nem vágják az arcunk elé premierplánba. Továbbá, hogy nincs kompromisszum. Felesleges értékelni a filmet, alap. -
A Transformersnél azért ugrott neked mindenki, mert végig sem nézted!!!!! -
Bocs én csak azokat a rendezőket tudom "nagyszerűnek" tekinteni akik képesek új dolgokat behozni vagy egyáltalán valamire rávilágítani. Tarantiuno erre nem képes. A filmjei abszurdak. De sajnos olyan szinten amik már átlépnek egy bizonyos határt. Azon a határon mozog mindig ami számomra elviselhető és a filmjei nagy része átlépi őket. 3 filmje belül volt a határon a többi meg bőven felette.
Ennyi.
Oliver Stone téma pedig: látom te is csak 2-3 filmjét láttad:)
Lássunk párat:) : Született Július 4-én, Szakasz, JFK, Született Gyilkosok, The Doors, Wall Street, Any Give Sunday, Igen ezek csak 2-3 közepesnél is jobb filmek:) persze.
A Nagy filmkritikus úr megmondja.... -
Tehát én bármit nyilatkoztam eddig filmekről, az szerinted mind "tyúkszaros" volt.
Mi ez baszki, óvoda? Nagyon nagy láma vagy, ugye fogalmad sincs róla? -
Én a nagy átlag szerint értékelem a filmeket???
Itt ugrott nekem mindenki, hogy miért húztam le a Transformerst. Érdekes. És persze ez csak egy példa, bár igazából többet nem is nagyon tudok, mert fogalmam sincs, hogy mit és hogy értékel a nagy átlag.
Elég gyermeteg a gondolatmeneted.
Mint korábban is írtam -de úgy tűnik, értelmezése meghaladta a képességeidet-, negatívan álltam hozzá a legutóbbi két Tarantino filmhez, mert nem tartottam őket jó ötletnek, de utólag kellemesen csalódtam. További filmtervei pedig nem igazán érdekelnek -talán csak a Vega Brothers-, szóval még csak minimálisnak sem nevezhető az elfogultságom az irányába.
Nem tudom, hogy hol olvastál olyat, hogy Tarantino-t én fantasztikus filmrendezőnek tituláltam és aki ennek ellent mond, az egy barom. Idéznéd a kedvemért?
Mint írtam -többször nem fogom, se a te, se a nyomorék pajtásaid kedvéért-, hogy nem érdekel, kinek milyen film tetszik. Csak tudja normálisan megindokolni, hogy miért jó vagy rossz az, amit nézett. Szerintem ez a minimum, nem?
De mivel ezeket sem fogod megérteni és valami totál másra válaszolsz majd, mint amit írtam, tök feleslegesen tépem a számat. -
Bocs, hogy nem kérlek meg minden egyes tyúkszaros "filmelemzésem" előtt, hogy ugyan nézd már át, hogy neked megfelel-e, van-e benne elég művésziesség.
A tyúkszaros szót te használtad, én a te írásaidon kívűl egyiket sem tartom annak. -
?
Még ki is emeltem irományod mely részére válaszoltam.
Én kezdtem a vitatkozást azzal, hogy megemlítettem, hogy marha jó lenne, ha egyes emberek elfogadnák, hogy van olyan, hogy saját vélemény. Vannak emberek (mint te is), akik a nagy átlag szerint értékelik a filmeket. Ezért is említem az imdb-t. Te is úgy vagy vele, hogyha Tarantino rendezte, akkor az csak jó lehet. Ez ugyanaz, mintha az lenne, hogy ha az imdb-n sok pontot ért el, akkor az csak jó lehet.
Erre ideírtál valami olyasmit, hogy neked fantasztikus ízlésed van és te majd mindenkinek megmondod a frankót, hogy egy film hogyan is jó, meg te azt olvastad, hogy Tarantino egy nagy rendező, tehát aki ellentmond eme állításnak az csak hülye lehet.
Hogy ebből te mit nem értettél meg, vagy mire írtad, hogy én nem olvastam el, azt nem tudom. -
"Szóval álljon az egész topik abból, hogy mindenki elmondja a tyúkszaros véleményét egy filmről"
"Igen, álljon ebből."
It's up to you, buddy. Akkor mostantól csak olvasd azt, ami "filmkritika" és írj te is csak azt. Meg van oldva a problémád. Szánalom, és még én vagyok az, aki elnyomja az egyedi véleményt... Bazmeg, hogy lesz valakiből ekkora barom? Mert születni így tutira nem lehet. -
Jó, de ha valaki odáig nem jut el, hogy érezze a helyzet/párbeszéd nonszensz mivoltát, akkor annak aztán magyarázhatsz képzelőerőről...
Ilyen párbeszédeket senki nem tud írni, nem véletlenül lesz hulladék a legtöbb koppintásból, amit QT után csinálnak. -
Nem olvastad végig, amit írtam, igaz? 
Ha más megteszi, égsz majd egy kört. Ha végigolvastad, akkor még jobban...
Hogy jönnek ide a pontszámok? Milyen imdb? Ja, hogy szerinted amikor általános értékekről beszéltem, akkor az imdb-re meg a többi hasonló jellegű szavazgatós oldalra gondoltam, amiken a 150 kilós feka hamburgerzabálók rátenyerelnek a 0-ra meg a 10-re? Nem semmi, te aztán tudsz olvasni a sorok között
-
Seten #33553
Ez csak képzelőerő kérdése (mint általában a humorérzék).
Ugyanez a szituáció/párbeszéd az életben, ha elhangzik egy vendéglátóipari üzemegységben, tuti elröhögöm magam.
Szóval szerintem vicces volt.
-
"Egyszerűen azt nem értem, hogy miért nem lehet azza csöppnyi méretű agyaddal felfogni és elfgadni, hogy valaki számára Tarantino = igénytelen bedrogozott káromkodástömeggel+ egy csomó vér mostanában."
El tudom fogadni. Csak hozzáfűzöm az észrevételeimet
Talán ha volt 2-3 közepesnél jobb filmje Oliver Stone-nak, akkor sokat mondtam. Ő aztán kurvára egyedi hangulatú rendező, nem mondom! Főleg mondjuk Tarantinoval összemérve...
Ráadásul ki mondta, hogy QT valami egészen újszerűt hozott össze? Ezt még ő maga sem állította, bevállalt tisztelgés az utolsó két filmje a 60-as évek 2 irányzata felé.
Tájékozódjak is helyetted? -
Milyen jogon világítassz te rá bárki hülyeségére?? Végeztél a filmművészetin vagy oda jársz? Lapnak írsz filmkritikát? Ki vagy te?? Mert szerintem egy Average Joe aki baromi műveltnek hiszi magát filmek terén. Aztán mégsem.... -
"Szóval álljon az egész topik abból, hogy mindenki elmondja a tyúkszaros véleményét egy filmről"
Igen, álljon ebből. Tyúkszaros csak szerinted. Ha nem a saját véleményből állna, akkor mindenki fogná magát és bekopozná az imdb-ről, vagy bármelyik mozis oldalról amit talált. Az tényleg sokkal jobb lenne.
Majd mostantól mindenki úgy csinálja, hogy megnéz egy filmet, megnézi, hogy átlagba mennyi pontot adtak rá az emberek és ő is annyit ad. Saját vélemény nuku, mer ha neki jobban tetszett, akkor azért hülye, mert igénytelen, nem tudja mi az a művészet, Ha nem tetszett neki, akkor ugyanezért hülye.
Azért mert Tarantino rendezett egy filmet, az csak jó lehet? Én akkor hülye vagyok, mert a Kill Bill nekem nem jött be, és halálra untam magam? Én már biztos nem értek hozzá. -
EZ mitől olyan isteni párbeszéd? Áruld már el mitől lesz olyan fantasztikusan jó? AZon kívül, hogy 4-szer elmondják, hogy Stuntman Mike? -
"Borzasztó gyengék? Egyedül a hozzászólásaid"
Látom neked személyeskedés nélkül nem megy. Máshogy nem tudsz véleményt cserélni csak úgy, hogy a másikra ráerőlteted a "filmhez nemértő taplóparaszt" szerepét? Kicsit el vagy szállva magadtól nem gondolod?
A Jackie Brownban igazad volt az is jó volt még. Mellesleg ne nézz már 12 évesnek, hogy a bazmegezésre izgulok....
Egyszerűen azt nem értem, hogy miért nem lehet azza csöppnyi méretű agyaddal felfogni és elfgadni, hogy valaki számára Tarantino = igénytelen bedrogozott káromkodástömeggel+ egy csomó vér mostanában.
A kill Bill-ből nem csak az egy hanem a 2 sem tetszett. Vontatott volt és hosszú. Ráadásul totál inkoherens az egész film.
Az meg hogy "mértani pontosságal szedi össze az egyes műfajok jellemzőit" szerintem meg csak ide lép egy kis kliséért, meg odalép egy kis kliséért és kész a "nagy" tarantinomúvi amit az olyan kis ágybacsöppentők mint te baromi újnak találnak.
SZERINTEM TARANATINO SZAR Az ÚJ FILMJEIVEL. Mondom úgy, hogy az egyedi hangulatokat mindig jutalmazom. (imádom az összes Tim Burton filmet na azoknak van egyedi hangulata, imádom Oliver Stone-t neki is van hangulata, vagy ha beteg flimről beszélünk akkor David Lynch filmjeit is nagyon bírom. ŐK ÚJAT alkotnak)
Tarantino egy betekert másológép. semmi több. Én nem szeretem. ez meg ízlések és pofonok kérdése attól szarabb ember vagyok? Nem hiszem úgyhogy a lesajnáló lenéző stílust felejtsd már el, amíg le nem teszel valamit az asztalra a másik fikázásán kívül.
Kössz. -
Szóval akkor nincsenek fix értékek, amiket el lehetne ismerni, mondjuk a filmművészetben, vagy akármelyik más ágban (pl. festészet)? Hmmm..? Mert ezt állítod.
Főleg úgy nem ér semmit, amit mondasz, hogy ő ideböfög valami értelmetlen marhaságot, mint:
"Ilyen unalmas filmet régen láttam. Nagyon retro akart lenni, de baromira nem jött össze neki. Egész olyan volt, mintha a forgatókönyvet egy jól átmulatott éjszaka során dobták volna össze.
Tarantino meg menjen vissza a tékába... Egyre mélyebbre süllyed a szememben ez az agyon hypolt majom."
Erre mondod te, hogy ízlések és pofonok? Ez ízlés? Ha valaki hülye állat, mert olyanokat ír, hogy Tarantino "nagyon retro akar lenni", akkor ott minden rendben?
Szóval álljon az egész topik abból, hogy mindenki elmondja a tyúkszaros véleményét egy filmről, amire a többiek vagy nem reagálnak, vagy a mennybe magasztalják, hogy mekkora ász!
Hát nem. Én akkor is rávilágítok a hülyeségeikre, ha ezerszer kibannolnak is, mert az igénytelenség nem opció, hanem betegség, országos/világszintű. És nem, nem az az igénytelen, aki nem szereti QT, vagy akárki filmjeit, hanem az, aki mindössze ennyit képes beböfögni róla.
Én senkit nem basztattam még azért, mert nem tetszett neki egy film, hol érdekel engem, hogy kinek mi tetszik? Nálam azután kezdődnek a gondok, hogy nem tetszett, mert... Onnantól a kommentek minimum fele égbekiáltó ökörség, majd pont azt fogom olvasgatni, hogy ki mennyire van betépve a saját hülyeségétől!
Ül a gép előtt a
és vigyorog, mint a róka a mesekönyvben, hogy most milyen faszán megmondta a magáét... Te meg adod alá a lovat
-
Seten #33546
"Azért, mert neked tetszik, még simán utálhatja valaki más"
Avagy: azért mert neked nem tetszik, még simán szeretheti valaki más. :)
-
Bassza meg, mikor érti már meg itt a sok filmesztéta, hogy van olyan, hogy ízlés?! Azért, mert neked tetszik, még simán utálhatja valaki más. Azért, mert az IMDB-n 9.9-es, még lehet, hogy valakinek nem nyerte el a tetszését. Nem azok a balfaszok, akiknek nem az a film tetszik, ami neked, hanem te, amiért emiatt másokat cseszegetsz.
Kinek nem inge ne öltözködjön, a többiek meg jól bugyolálják be magukat... -
Seten #33544
Nem az ízlése fura, hanem ahogy kifejezi magát! :)
-
luckyboi #33543 11.14
Akár rossz is lehetett volna, de nem lett.
7.5/10, mert már láttunk ilyet. -
"You can ask anybody." --- can nélkül
Amúgy istencsászár ez a film. Meg a filmzene is félelmetesen jó. Nyáron, a rövidebb utak során folyton ez ment a kocsiban. Egyszerűen alig bírtam megunni.
Mellesleg nekem a Kill Bill első része volt életem egyik legkellemesebb csalódása. 14 óra franciákkal/finnekkel/meg egy őrült olasszal való arguing után olyan fáradtan, mint még soha, totálisan életuntan kellett beülnöm a 11 fős baráti társasággal erre a filmre a Corvin moziban. Természetesen rohadtul késésben voltam, és épp indult a film, mikor beértem a terembe. Át kellett mennem a sor közepére néhány, a lábát morogva (talán jogosan...
) elhúzó ember előtt. Szóval nem indult jól. Viszont majdnem teljesen jó kedvem volt a végére, annyira tetszett.
-
:DDDDD -
Pedig pont a Planet Terror tűnik pörgősebbnek, izgalmasabbnak, legalábbis a trailer alapján. Folyamatos aprítás, vérfürdő... Itt van amúgy ripben a gépemen, elvileg az uncut változat, csak lustaságból meg akarom várni a magyar feliratot is hozzá, remélem már készül.
A KB meg azért nem tetszik egyeseknek, mert nem láttak egy old-school szamuráj/harcművész/keleti bosszúállós filmet sem, oszt' nem tudják hol elhelyezni. Pedig pont az benne a szép, hogy még ezek ismerete sem kell a feltétlen -ám nem teljes- élvezethez...
Death Proof-ból, Tarantino egyik legjobban megírt párbeszéde, besírtam a röhögéstől:
-So what's your name, icy?
-Stuntman Mike.
-"Stuntman Mike's" your name?
-You can ask anybody.
-Hey Warren, who is this guy?
-Stuntman Mike.
-And who the hell is Stuntman Mike?
-He's a stuntman.
MP3-ban -
Eggyetertek. Viszont a Planet Terror messze nem volt annyira stilusos mint a Death Proof. Az utobbi mintha izgalmasabb lett volna. A PT-ben is voltak jo jelenetek es teccet a szereplogarda is ... de na.
A kettot megnezni egymas utan meg azert nem jo mert lefaradsz a vegere. Tehat sorba kell oket nezni. Es ha mar itt tartunk akkor abban is eggyetertek veled hogy QT-nek a Ponyvaregeny utani filmjei is nagyon elvezhetoek voltak es szerintem sincs semmi baj veluk. A Kill Bill meg nagyon is jo muvi volt , nem tudom eggyeseknek miert nem teccik.
Habar na... nem mindenkinek jon be a stilus valo igaz :D -
Borzasztó gyengék? Egyedül a hozzászólásaid. Mi a problémád pl. a Jackie Brown-nal? Azt még bőven megértem, hogy a Kill Bill 1. nem jön be annyira valakinek, de a 2. rész pl. kurva nagy, eszméletlen hangulatos jelenetek vannak benne (főleg az utolsó fél óra Billel).
Ráadásul mind a Kill Bill, mind a Grindhouse rá eső része alapból klasszikusként indul, mert ember nincs (na jó, talán Rodriguez, de a Planet Terrort még nem láttam), aki ilyen mértani pontossággal szedné össze az egyes műfajok jellemzőit és öntené nyakon a saját -kirívóan eredeti- ötleteivel.
És mondom mindezt úgy, hogy a Kill Billre és a Death Proof-ra is úgy ültem be, hogy "na, ez max közepes lesz, de inkább nézhetetlen", mert az alapötleteket is elkeféltnek találtam.
Mondjuk én azt is értem, hogy a filmeket tényleg kissé alaposabban ismerő embereken kívül nem sokan harapnak rá az újabb filmjeire, mert azért ezekhez némi előismeret is kell, nem csak beülni, aztán nézni... Jó, ha az ember tudja, hogy az utóbbi két filmjének az alapjai B-Z kategóriás hulladékok és nézhetetlen szemetek, márpedig ezekbő épült mindkét vár, más kérdés, hogy valaki csak annyit vág le, hogy "Fúúú, bizti tök faxa lesz, mer' má' a Ponyvaregényben is csomót bazmegeztek!!!"...
Egyébként nekik rossz hír, hogy jön "most" QT-től az Inglourius Bastards c. 2. VH-s film, amiben valószínűleg ezen kategóriába tartozó filmek minden létező kliséjét gyúrja bele a saját betépett agyának masszájába.
Aztán remélem visszatér a kissé rendhagyóbb formájához, amit igazából eddig kizárólag a Kutyaszorítóbannal prezentált (a Ponyvaregény sem más, mint egy tucat/tömegműfaj újragondolása). -
Smoking Aces -
Na fene?! Ez nem is volt rossz! sot nagyon is izgalmas szereplogardaval elatott sztori! Es a vegen meg a csattano is aranyos volt , pedig azt hittem kitalatam.
Ajanlom mindenkinek akik szeretig a Snatch/Lucky Number Slevin jellegu filemeket!